Niké začali spoluprácu s Al-Nassr tak evidentne nestíhajú toľko milión dresov tej baleríny vyrobiť a popritom dodať aj iným klubom správny počet dresov 🤣
Ale ak vážne, tak ten Nike by som už vymenil davno, veľmi zastaralý dizajn, plus štýlovo niekedy to vyzerá úboho. Chvála bohu teraz je z čoho vyberať..
Kedysi to bola Kappa a pekne dresy, potom uz len Nike, k barcelone Nike patri, ale taketo lapsusy sa nemozu diat v takto dolezitom aspekete pre fanusikov, nikede sa drbe o botegy len kvoli dresu a nekupi si ho tam ?!? Smutne
Bardejov tiež šil adidas v 90tych. Kilteky som mal halovky a boli celkom ok.
Kľudne by som šiel do tej kappy zase, alebo macron, tiež majú pekne dizajny. Kopec veľkých mužstiev tiež odišlo od nike, asi v tom niečo bude. Arsenal City United Psg
psg je pod nike, chvilu to bol jordan, co je ale aj tak nike, ale mozno by bol zaujimavy napr. under armour, mozno by sa mohol hecnut reebok a spravit nieco aj pre futbal...bardejov sil tiez najma pumu, legendarne boli puma kingy z bardejova, tie sa predavali po celom svete, pamatam, ze spoluhrac si jedny kupil v spanielsku a doma zistil, ze made in sllovakia :) preplatil tak 2 nasovne :)
Tak tak, pumu tiež, zabudol som na ňu..
under armor by bol mojim snom, keďže to je moja obľúbená značka.. reebok prosím nie 😀 značka poľských emigrantov v anglickú 😀
Under armour rovnako milujem, takze by som nebol proti a par klubov uz obliekaju, takze parada, dosiel by obcas aj The Rock a Kevin hart a pekne promo by sme mali, tak si drme prsty , ze raz mozno :)
Ale ak vážne, tak ten Nike by som už vymenil davno, veľmi zastaralý dizajn, plus štýlovo niekedy to vyzerá úboho. Chvála bohu teraz je z čoho vyberať..
Kľudne by som šiel do tej kappy zase, alebo macron, tiež majú pekne dizajny. Kopec veľkých mužstiev tiež odišlo od nike, asi v tom niečo bude. Arsenal City United Psg
under armor by bol mojim snom, keďže to je moja obľúbená značka.. reebok prosím nie 😀 značka poľských emigrantov v anglickú 😀