Normálna cena. Aj s ohľadom na tie variabilné zložky ako 5 mil. za Zlatú loptu a pod. Veľmi dobrý útočník, dosť mi pripomína El Pistolera. Bodaj by mu to aj tak sypalo gólovo ⚽️
Dať cca 50 miliónov za hráča, ktorý získa zlatú loptu, to je ako zadarmo. Ide o to, ako sú tie bonusy nastavené, či je tam pičiči, počet odohratých zápasov, tituly a pod.
Nikde nie je napísané, že ju získa. Zatiaľ je to stále iba talent, ktorý si v európskom futbale ešte nekopol do lopty. Stále sa môže stať, že mu nevyjde a o 2-3 roky sa budeme chytať za hlavu a nadávať na jeho cenu a výkony.
Pokiaľ si dobre spomínam tak aj o Andrem Gomesovi sa hovorilo v čase jeho prestupu ako o hráčovi, ktorý môže vyhrať zlatú loptu a vieme dobre ako to dopadlo.
Za mňa dobrý prestup, klasický hroťák sa zíde dosť Robo sa môže zraniť môže sa stať hocičo treba mať adekvátnu náhradu . A neriešte už to DM to asi v Barce nekúpia kým sa nevyrobí stroj na klonovanie aby naklonovali Busqetsa 😂
Zo začiatku to bude mat ťažké lebo tam je ako 9 Lewa ked skončí Lewa vtedy sa môže ukázať neviem či vie zahrať aj ako ľavé krídlo alebo je to čistý hrot
No částka je poměrně velká ale záleží z jakýho pohledu se na to člověk dívá. Za mě v pohodě vzhledem k tomu že je to jeden z největších talentů a Lewa už tu dlouho nebude. Tenhle přestup chtělo mít vyřešený opravdu co nejdříve protože by se mohlo stát že by po něm sáhl někdo jiný a nebo by šel za mnohem větší částku. Buďme rádi že ho tu budeme mít a těším se.
Tá suma je vyššia ako som čakal ale to je zrejme výsledkom toho, že sme tam súperili aj s klubmi ako PSG a pod. ktorý dokážu zaplatiť väčšiu sumu ako je 35 a nemajú problém to dať v jednej platbe. To že chcel Vitor len ku nám je pekné ale my sme museli presvedčiť v prvom rade jeho klub. Takáto čiastka za hráča čo nikdy nehral v Európe je v našej situácii pochopitelne risk ale čo nám ostáva... Nech sa ti darí chlapče.
Mně příjde, že plno lidí tady neumí číst…nestál 50mil €, ale může stát pokud se splní variabilní složky smlouvy. A pokud je splní, tak ta částka je ještě směšná
Presne tak , neumi cist skoro nikdo. To ctes ty komentare a chlames se jak muze bejt nekdo takovy imbecil. Napise 50 za hrace co jeste nic nedokazal......neumi si precist,ze 50 to bude za hvezdu a ne za novacka.......no ale to uz tak je , spousta neandrtalcu ma pristup ke klavesnici a nazor pise kdo ma do prdele diru. To ze je to picovina , to uz jaksi neni dulezite.....
Len nikto nevie, aké sú to podmienky. Čo ak 10 miliónov bude za 2 výhry v LaLige? Ďalších 10 za to, ak nastúpi do 60 zápasov? 5 miliónov ak dá v sezóne aspoň 10 gólov? Atď... Aj tak môžu podmienky vyzerať.
Čo také som napísal? Mimochodom, prečo sa potom klub tak veľmi snažil zbaviť Coutinha a snažili sa, aby už nehral? Nebolo to kvôli tomu, aby nemuseli poslať Liverpoolu 10 či 20 miliónov? Už si nepamätám.
A ty vieš, aké sú tam podmienky, keď urážať hneď každého ako Neandertálca? To že niekto odhaduje, že to bude 50 miliónov z neho nerobí neandertálca. Pri prestupe Haalanda každý tvrdil, že išiel za 60 miliónov či koľko. Ale 20 miliónov agentovi, 20 ockovi, 30 miliónov podpisový bonus atď už "experti" nevideli.
Ak sú bonusy 31 miliónov, je reálne myslieť si, že minimálne 15 miliónov bude takých, čo sa dajú pomerne ľahko splniť.
Aj pri Lewandovskom, super, máme ho za 45 miliónov či koľko. Potom bum, 20 miliónov agentovi, 10 miliónov v čistom platilo len pre prvý rok, ďalší to je 13, ďalší 16 a potom zase 13... Až tak lacno klub nevyšiel, ako si veľa ľudí myslelo.
Jsem za něho moc rád. Vypadá slibně. Lewa už má dost roků a Dembélé s Raphinhou si myslím u nás taky nebudou ještě mraky let. Je potřeba pomalu za pracovat nové útočníky, kteří nám snad někdy vyhrají LM. Záloha s obranou vypadají už teď velmi slibně.
Chceli sme mladého a talentovaného hráča čo je čistokrvná 9. Tento chalan to všetko spĺňa a mnohým pripomína R9. Ta suma bez bonusov je priam luxus za takéhoto hráča ak bude mať jeho kariéra rastúcu tendenciu rok od roku. Podľa mňa nebudeme lutovat a keď zaplatíme celu čiastku aj s bonusmi tak budeme len radi. Navyše je vidieť, že chalan žije a dýcha len pre to aby u nás hral a takýchto hráčov potrebujeme 🫶🏽
Pokiaľ si dobre spomínam tak aj o Andrem Gomesovi sa hovorilo v čase jeho prestupu ako o hráčovi, ktorý môže vyhrať zlatú loptu a vieme dobre ako to dopadlo.
Ak sú bonusy 31 miliónov, je reálne myslieť si, že minimálne 15 miliónov bude takých, čo sa dajú pomerne ľahko splniť.
Aj pri Lewandovskom, super, máme ho za 45 miliónov či koľko. Potom bum, 20 miliónov agentovi, 10 miliónov v čistom platilo len pre prvý rok, ďalší to je 13, ďalší 16 a potom zase 13... Až tak lacno klub nevyšiel, ako si veľa ľudí myslelo.