Moc ho neznám, ale takhle od klávesnice se mi zdá starý na to, abysme ho kupovali a aby nám vytrhl trn z paty....v tomhletom souhlasím s Koemanem....ale třeba překvapí.
Problém je ten, že na mladšieho a kvalitnejšieho nemáme peniaze.
Teoreticky by mohol dostať šancu niekto z akadémie napr. Marc Casado alebo Pau Prim, ale v ich prípade bude asi problémom nedostatok skúseností. A potom je tu samozrejme otázka či majú kvalitu na to aby nastupovali za A-čko.
Vek by som neriešil. Kľudne môže hrať aj 3-4 roky. Len koho posadí? Gundo je istý základ. A zostane pravdepodobne len 1 volne miesto na 3 hráčov (Perdi,Gavi,FdJ). Len ak by Xavi zmenil systém z 4-3-3 na iný.
Zmenil ho lebo bolo veľa zranených hráčov,alebo spomínaný hráči hrali prd. Nechce sa mi veriť,že by Xavi hral dlhodobo na 2 útočníkov. Možno ak by tam bol podhrotovy hráč, ale o tom nerozhodujeme my.Inak však aj tak posledné zápase so 4 zaloznikmi stála zato :-).
Nie zmenil to preto ze nemame ziadne poriadne lave kridlo a fakt nam to pasovalo dokym sa ti hraci nezranili. Pozri si to spätne.
Posledne zapasy praveze tam casto bola klasicka 433 kedze chybal Pedri.
Teoreticky by mohol dostať šancu niekto z akadémie napr. Marc Casado alebo Pau Prim, ale v ich prípade bude asi problémom nedostatok skúseností. A potom je tu samozrejme otázka či majú kvalitu na to aby nastupovali za A-čko.
Posledne zapasy praveze tam casto bola klasicka 433 kedze chybal Pedri.