Ak z neho spravia kapitána, bude to facka a flusanec do ksichtu všetkých fanúšikom, hráčom, ktorý makajú pre tým a zároveň aj dehonestácia predošlých kapitánov.
Keďže kapitáni sa určujú v Barcelone podľa odslúžených sezón, tak to proste možné je. Iba že by sa zmenili pravidlá. Len aby vedeli neinformovamé osoby.
Moj názor je taký, že o tom rozhoduje kabína. My nevieme o tom absolútne nič. Ak by ho kabína zvolila, tak asi by vedeli prečo. Kebyže o tom rozhodujem ja, kľudne by mohol byť kapitán číslo 4. Takže prakticky by kapitán nebol. Ako prejav rešpektu za sedem rokov v klube.
Kretenske pravidlo. Prvým kapitánom ma byt jednoznačne R Araujo, je to nás najlepsi obranca, bude vždy hrať ak sa nezrani, má gule, je charizmatický a lojálny, #2 má byt ter Stegen, #3 Lewa ten má zase obrovský vplyv v šatni no a #4 de jong alebo Roberto (jednoducho fakt nikto nie je lepší)
Dať kapitánsku pásku Robertovi, hráčovi ktorý 3/4 svojej kariéry presedel na lavičke alebo hral len kvôli tomu že na tej pozícii nebol nikto iný (RB) je fakt úbohé..
Čo sa týka dembela tak to joke nie 🤦🏻♂️
Klasický příklad, toho, že fanoušci mají úplně jiný pohled na vec-(taky mi to přijde jako vtip)než činovníci uvnitř klubu, kde poradne netušíme jak kdo co a proč respektive jen okrajově. Prostě mají Dembu v úctě víc než bychom čekali a jestli to tak je, tak je velká šance, že tím kapitánem bude.
Bol by to vážne vtip ak by ho zvolili kapitánom,ale ako si písal sú dané pravidlá a tie by sa mali dodržiavať. Neviem ci je správne dat Lewu po roku za kapitána. Inak so zbytkom plne súhlasím.
Myslím si, že si to po všetkých tých odležaných hodinách na tom tvrdom nemocničnom lôžku zaslúži.
Ale nee... Masaker! HereWeGoo
Dembelinho for captain!
Pýtam sa teraz vážne bez irónie a sarkazmu.
Dať kapitánsku pásku Robertovi, hráčovi ktorý 3/4 svojej kariéry presedel na lavičke alebo hral len kvôli tomu že na tej pozícii nebol nikto iný (RB) je fakt úbohé..
Čo sa týka dembela tak to joke nie 🤦🏻♂️
Predsa len Xavi a vedenie to vymyslelo vynikajúco. Mať kapitána aj v nemocniciach v rámci mesta Barcelona je určite krok vpred.
Modlím sa, aby sa vedenie dohodlo s jeho agentom, ktorý "len" háji záujmi svojho klienta... Aby nám tu potom svietil článok s ďalšími sedmičkami:
"Dembele 2027....!"
"Dembele 37m netto...."
"Dembele stihol streliť 7 gólov v La Lige!..."
❤️❤️❤️❤️❤️