Žiaľ musia donútiť k odchodu pár hráčov. Napr. začať u Ferrana a nedať mu žiadne minúty v príprave. Neviem, čo sa stalo s dohodou z Arabie pre Kessieho.
Nerozumiem prečo chceš silou mocou aby odišiel Kessié do Kataru či Arábie. Stále je to mladý a šikovný hráč. Veď ešte pred 2 rokmi patril k najlepším hráčom AC Miláno a teraz má skončiť niekde kde hrajú futbal pre zábavu?
Dúfam že ak odíde, tak to bude niekde v Európe. On a ani nikto z hráčov Barcelony nemôžu za finančnú situáciu Barcelony.
Ferran súhlas, Kessie nesúhlas pomerne aj keď vyzeral ze je drevený tak je to presný opak je to šikovný hráč a veľa krát aj na rych pár min co nastúpil spravil všetko čo mal
Nie je to nutne len kvôli Kessiemu, ale skôr preto, že potrebujeme predaje a Kessie nám vie zarobiť najviac z nepotrebných hráčov. Ale treba btať v úvahu aj to, že sa tu najskôr ani nepresadí. Lopta mu prekáža a to je dosť veľký problém u záložníka v Barce. Z lavičky by vedel hrať aj Nico ak by ostal. S príchodom Oriola bude Kessie až 5. v poradí záložníkov. Nebude mať minúty podobne ako Ferran.
Tak Kessié zas tak hrozný nie je ako si napísal. Určite lepší ako Ferran. Áno viem že by sa mal predať a bude to lepšie pre obidve strany ale nie do Arábie, veď stále je to hráč hodný Ligy majstrov.
Kessie aj pritom že som chcel aby sa u nás presadil je podľa mna úplne zbytočný hráč v našej zostave. Je pomaly, pomerne drevený, lopta mu odskakuje na 5 metrov a keď ju má tak nemá ani paru čo s ňou, taký andre gomes vo vylepšenej verzii. Séria A je podľa mna najlepšia liga pre nho.. a to že kam má prestúpiť je mi to úplne jedno, nechápem prečo to niektorých tak trápi.
kessie bol kľúčovou postavou v niekoľkých dôležitých zápasoch a dokázal že na barcu má zatiaľ čo ferran na sebe dával stále viac vidieť že sa z toho čo s ním je už asi nedostane.
Bol, súhlasím, ale väčšinou proti slabým mužstvám, proti realu napr ale len v okamihoch, zase proti man u ukázal presne to že to nie je nás hráč, pod presingom je stratený.. chapem že každý robí chyby, aj Iniesta s Xavim robili chyby, ale držať na lavičke hráča ktorý bude hrať raz za mesiac 10 minút a za ktorého môžme tu a teraz dostať 20 mela je príliš veľká rozkoš 🤷🏻♂️
myslím že je stále lepšie si ho nechať ako predať za 20m to je klasická barca ked sa rok nedarí ako sa má tak hneď treba predávať, čo ty vieš? ... možno bude hrať omnoho lepšie, a dokonca nemusí byť jediný kto bude mať progres (bodaj by xd)
Nepochopil si má, za normálnych okolnosti možno, ale aj tak by som ho predal lebo prišiel ku nám zadarmo, ale v tých našich terajších keď nevieme naskrabat 8 mela na DM, nemame vôbec RB, necháme si lavickara ktory bude aj tak 5-6 v poradí.. podľa mna nie príliš logické. To už radšej vsadíme na našich z kantery alebo na Nica, výsledok bude rovnaky
Nepochopil si má, za normálnych okolnosti možno, ale aj tak by som ho predal lebo prišiel ku nám zadarmo, ale v tých našich terajších keď nevieme naskrabat 8 mela na DM, nemame vôbec RB, necháme si lavickara ktory bude aj tak 5-6 v poradí.. podľa mna nie príliš logické. To už radšej vsadíme na našich z kantery alebo na Nica, výsledok bude rovnaky
práveže pochopil, a kessie nieje 5 alebo až 6 v poradí, podľa mňa to je skvelá náhrada za gunda ako sub, na prvú sezónu hral dobre si myslím podľa mňa sa adaptuje a možno si aj vydobije väčšie meno v zostave. nedrzim s nim ale stále lepšie mať o jedného viac ako o jedného menej.
Ak budeme hrať klasiku 4-3-3 tak ak podpíšeme oriola, ten sa na DM bude striedať s FDJ alebo s niekým ako Prím alebo Casado, na CM železný 100% bude gundo, pedri ak bude fit tak bude on prvou voľbou na opačnej strane, gavi pôjde na lavičku podľa mna a práve on bude striedať hore spominanych gunda a pedriho, plus FDJ ak nebude musieť hrat DM. Kessie na DM je ako F Torres na CF 🤦🏻♂️. Tak si to spočítaj:
DM:
1) Oriol
2)FDJ
3) Prím/casado
CM:
1)Gundo
2)Pedri
3)Gavi
4)FDJ
5)S Roberto (ak nebude hrať krídlo)
6)Kessie
7)Nico/Torre
No kam ho tam chceš vopchat? Koho vie vytlačiť zo zoznamu? Ja rozumiem že sezóna je dlhá, zranenia atd ale v dnešnej situacii keď sme úplne finančne na dne je to zbytočný unit. To čo dokáže on, dokáže aj Nico alebo Roberto. Za normálnych okolnosti ako lavickara by som ho bral ale teraz musíme pozerať na iné priority.
za prvé kessie je sto krát lepší než je roberto (neviem čo tam ešte hľadá) a podľa mňa to bude takto
1.cm - Gundo - Gavi
2.cm - Pedri - Fdj
3.cdm. - Oriol - Kessie
a znie to aj zaujímavo.
nejdem sa hádať, možno máme každý z nás kus pravdy, no až samotný čas ukáže ako to bude.
Dúfam že ak odíde, tak to bude niekde v Európe. On a ani nikto z hráčov Barcelony nemôžu za finančnú situáciu Barcelony.
DM:
1) Oriol
2)FDJ
3) Prím/casado
CM:
1)Gundo
2)Pedri
3)Gavi
4)FDJ
5)S Roberto (ak nebude hrať krídlo)
6)Kessie
7)Nico/Torre
No kam ho tam chceš vopchat? Koho vie vytlačiť zo zoznamu? Ja rozumiem že sezóna je dlhá, zranenia atd ale v dnešnej situacii keď sme úplne finančne na dne je to zbytočný unit. To čo dokáže on, dokáže aj Nico alebo Roberto. Za normálnych okolnosti ako lavickara by som ho bral ale teraz musíme pozerať na iné priority.
1.cm - Gundo - Gavi
2.cm - Pedri - Fdj
3.cdm. - Oriol - Kessie
a znie to aj zaujímavo.
nejdem sa hádať, možno máme každý z nás kus pravdy, no až samotný čas ukáže ako to bude.
Ale na DM je ozaj slabý, už keď tak, tak CM