Jestli je pravda o bonusech pro otce a podpis, tak by to bylo pro Barcu jen další peníze navíc. Uvidíme jestli se prosadí nebo bude zahřívat lavičku. Možná půjde na hostování.
Presne jak som si myslel :D chalan chce ísť celú dobu do Realu a len hrali hru s inými klubmi aby získali lepšie peniaze. Hlavne že miestny Fabrizio tu písal slohy ako chcel ísť do Barcelony.
To, že sa teraz budú vyjadrovať že chceli celý čas len real je logické, keďže tam prestúpil. Asi by sa nestretlo s dobrou odozvou, ak by povedal ze mu bolo jedno ci skončí v Barcelone či v reale a išlo mu len o to kto dá viac peňazí, či? Kde je pravda vie len on...
To každý malý chlapec ktorý chce byť futbalista je asi od narodenia buď fanúšikom Realu ,alebo Barcelony ,lebo iné kluby už asi neexistujú.Ak by bol prestúpil k nám tak by kecal,že odmalička je fanúšikom Barci,ale išiel tam kde mu ponúkli väčšie love. Len neviem na akom poste tam chce hrať,v tak nabitej zálohe ako má Real má len veľmi malú šancu sa presadiť. Čaka ho osud Kubu,alebo Dubovského.
Od jedného z najkvalitnejších zdrojov tu máš potvrdené že im šlo len o hru ako vytiahnuť peniaze a celú dobu bol ich cieľ Real. Ja som od jediného kvalitného zdroju nevidel vyjadrenie že by chalan spomínal Barcu alebo chcel do nej prestúpiť, všetko to boli výmysly takých jak Mundo, Sport alebo Romero.
Dá sa to brať tak vážne, ako jeho vyjadrenie k tomu kto je jeho idol kde menoval čisto hráčov realu a messiho nespomenul. Hlavne že dovtedy zdieľal na insta messiho fotky jedna radosť. Ako som písal, je logické že povedia že chceli len real. Rovnako ako by povedali, že chceli len barcu ak by prestúpil sem. Sú to len vyjadrenia na pohladenie duše fanúšikov, treba ich brať s rezervou a nedávať im veľkú váhu.
A nikde v článku nevidím potvrdené, že to tak bolo. Vidím tam, že o tom sú presvedčený v tureckom klube. Tí môžu mať ale rovnako skreslený názor, keďže sú určite mierne nas.atí ako to pre nich dopadlo.
Takže ja keď nemám na ig Barcu a tiež žiadneho hráča Barcelony tak to znamená že im nefandím? To že tam nemam Madison Beer alebo Corinnu Kopf znamená že by som ich nedal? :D To sú také domnienky s týmto instagramom. Každý kto prestupy vo futbale sleduje dlhodobo a vie rozoznávať kvalitné zdroje od tých ostatných tak mu bolo jasné o čo tam ide, nie je to jediný prípad kedy sa niečo podobné stalo. Toto je v PL úplne bežná stratégia od agentov a hráčov.
🤦♂️ ach jaj, zase si ideš svoje. Čo to má spoločné s tým, nad čím si ty naťahuješ gašparka doma? Takisto si každý, kto vie dať dokopy dva plus dva, vie domyslieť, že ak raz zdieľam niekde príbehy jedného hráča a potom budem tvrdiť že vlastne mojim idolom je niekto úplne iný a budem menovať hneď troch iných hráčov a dotyčného nespomeniem, tak asi to nie je celkom pravda. Tieto reči o vysnenom klube a , že iný nepripadal do úvahy sú pre teba asi nové, ale sú rovnako bežné a rovnako "vážne" myslené ako tvoje stratégie z PL. Viď Maddison, ako to nižšie píše Masterkoo. Podobne sa vyjadroval Auba po prestupe k nám, a každý si vie dohľadať jeho staršie vyjadrenia k realu. Sú to len kecy, ktoré musia povedať a tým dupľom keď sa spojoval s prestupom s najväčším rivalom. Ale nebudem ti kaziť tvoju ilúziu. Máš v pravdu, určite to tak bolo 🤦♂️😉
Aha, tak prečo teda nešiel ku nám keď to tak strašne chcel ako to tvrdil miestny majster na prestupy a ako to tvrdili Katalánske denníky? Prečo sa chalan sám nevyjadril za celú dobu ohľadom Barcelony tak jak v minulosti Kounde, Raphinha alebo momentálne Roque? Real ho skautoval a zaujímal sa o neho už niekoľko mesiacov, práve Ozil ktorého spomínal mal byť jeden z tých ktorý Real na neho upozorňovali v minulosti. Ja mám na fotke Grealisha a nefandím City, v PL mám dokonca 2-3 kluby ktoré sú mi sympatickejšie než City. Ty celú túto ságu riešiš podľa storiek na ig, ja podľa toho čo tvrdia kvalitné zdroje a ako viem že sú bežné praktiky pri prestupoch. Podľa zdrojov ktoré sa špecializujú na Real, bol pre nich väčšia priorita než Mbappe toto prestupové obdobie. Real ho skautoval dlhodobo, mal s ním už nejaké kontakty a keď sa do toho vložili iné kluby tak agent s tatkom začali hrať hru nech z toho vytrieskajú viac peňazí lebo vedeli že Real o neho skutočne stojí a zaplatia to. Úplne bežná vec pri prestupoch.
Ja fandím Barcelone ale tiež mám rád hráčov iných klubov, rovnako tu verejne poviem že Modrič patrí k najlepším záložníkom tejto doby alebo že Ramos je ako osobnosť výborný kapitán ale tiež by som to nepovedal pri prestupe do Barcelony. Messi je najlepší hráč čo kedy žil, absolútne vôbec to nie je prekvapujúce že ho chalan zdieľal na storkách, nepridával tam storky z EC alebo Barcelonu oslavujúcu titul, tak nechápem čo je také smerodajné na tých storkach podľa teba.
Ešte raz a naposledy. Ja celú tú vec neriešim vlastne absolútne. Sú to podľa mňa len "rečičky", ktoré povedať musí keďže prestúpil do daného klubu. Ty z toho robíš veľkú vec a vykrikuješ ako ťahal Barcelonu za nos a že ty si to dávno vedel, lebo "máš zdroje". Vtipné, že žiadny zdroj to doteraz nepotvrdil, ale tebe stačí že Juanmarti napíše, že ľudia v ex klube si to myslia a tým to je pre teba fakt. Budeš šokovaný, ale garantujem ti že ak by prestúpil do Barcelony, tak povie že to je jeho celoživotný sen a jeho idolom bol celý život Messi. Nemá to nič spoločné s tým, kto ho kedy a ako dlho skautoval, ale len a len s tým kam nakoniec prestúpil.
Ja som čítal jeho vyjadrenia, kde tvrdil že ponuky mal mnoho a zväčša rovnaké. (Neviem či nešlo o vykupnu klauzulu) No pri pohovore s Perezom žiadal, navýšenie ponuky, ktorá aj následne prebila všetky ostatné a to z dôvodu, že chce, aby na ňom zarobilo aj Fenerbqhce. A to sa aj stalo...tak asi až také zlé vzťahy s nimi nemal. A netvarme sa že tu by mal istotu 1.timu. Tiež by šiel na hosťovanie podľa Decovich plánov.
Je čas túto tému uzavrieť a ísť ďalej.
A inak hral s Ozilom, jeho najobľúbenejší hráč je Modric a Zidan, tak je celkom logické že Barca asi jeho najobľúbenejší klub nebol..
To, že povedal na príhovore v Madride, že jeho najoblubenejší hráč je Zidan a Modrič nemusí byť pravda. Videl som fotku, kde na instagrame nemá follow ani u jedného z nich, naopak u Messiho má. Nemusí to nič vypovedať ale zaujímavosť. Keby prestúpil k nám tak povie Xaviho,Inestu. Keby do United povie Giggsa, Roonyeho. Tieto keci po prestupe nikto neberie vážne.
Ešte zaujímavosť. Maddison po prestupe do Tottenhamu povedal, že vždy chcel hrať za nich a ako je najlepší klub v Londýne a potom sa objavili tweety z pár rokov dozadu kde píše ako neznáša Tottenham a Bale-a.
Je čas túto tému uzavrieť a ísť ďalej.
A inak hral s Ozilom, jeho najobľúbenejší hráč je Modric a Zidan, tak je celkom logické že Barca asi jeho najobľúbenejší klub nebol..