Araujo už má 24. Pedri (20) či Gavi (18) hrali, lebo nebol nikto iný, kto by hral. Ale skús ich posadiť, čo na to fanúšikovia. Fati (20) a Torres (23) hrajú, lebo iné krídlo nie je. Balde (19) bol zo začiatku len záskok za Alonsa, ktorý bol č. 1 a klub sa snažil zbaviť Albu. Navyše Xavi tlačí na ďalšie LB. Torre (20), Nico (21) a Julian Araujo (21) šancu ani nedostanú. Na RB nie je nikto, ale nasilu tam bude hrať Kounde.
Tvárme sa, že Gundo sa zaregistrujte a príjde nejaké DM. Myslíš, že Gundo bude leštiť lavičku? Ťažko, takže kto z trojice FDJ, Gavi a Pedri bude hrať? Či sa to niekomu páči, či nie, Gundo je úplne inde ako Gavi, či Pedri. FDJ je potrebný aby to všetko obehal.
Jano prepáč ale ty si úplná mimóza :D Ako povedať že Pedri a Gavi hrajú len preto lebo nikto iný nebol je úplný úlet. Len pripomínam, že Gavi vyhral minulý rok Golden Boy-a v konkurencii Bellinghama, Camavingu, Musialu ktorý všetci traja hrávaju základ či v klube alebo repre. Rok pred tým takisto Pedri. Obidvaja hrávajú základ aj v repre a to si teda nemyslím, že preto lebo nemá kto.
Aruajo patrí medzi najlepších stopérov na svete, polujú po nom všetky kluby ale tebe vadí, že má 24 aj keď sa obecne vie, že stopéri dospievajú na top úroveň neskor. To, že už teraz nemá podstate konkurenciu a može hrať ešte 10 rokov na top úrovni už nevidíme.
Baldého čaká podobný osud ako Pedriho s Gavim, je šanca že GoldenBoy-a vyhrá znova on ( 3x po sebe hráč Barci) ale ty si vyberieš to, že bol záskok za Albu. Síce je to prirodzené v 18rokoch ale nevadí. Prečítaš si od nejakého drbnutého (sorry za výraz) madridského novinára článok a hneď veríš tomu, že Xavi hľada lavé krídlo- ok v pohode.
Fati mal slabšiu sezónu, tiež som ho veľa krát hate-oval ale pred zranením bol vo vynikajúcej forme, takže očividne niečo v sebe mal. Uvidíme čo dalej
Ferran na to nemá podľa mňa, ale to nevadí nemože všetko vychádzať. Treba ho predať a ísť dalej.
Nico mal tažkú sezónu plnú zranený vo Valencii ale vždy keď hral podal dobrý výkon, takže ho netreba zatracovať.
Barcelona má podľa mňa najlepšiu mladú generáciu z európy a je normálne, že 18-19-20-21 ročný chlapci nebudú zvládať podávať nonstop TOP výkony v európe ale časom a skúsenosťami verím, že možu dokázať niečo velké.
K tomu, že ty tréner a 11.7 - druhý deň po začiatku letnej prípravy vieš kto bude hrať a kto leštiť lavičku sa vyjadrovať nebudem. Len by som pripomenul na udalosti keď sme mali zraneného niekho zo stredovej formácie ako to vyzeralo. Top tými majú každú pozíciu zdvojenú ale tebe vadí, že máme na 3 pozície v zálohe 4 top hráčov 2 middle hráčov do rotácie.
Sorry trošku som sa opustil ale už ma to sralo ako sa snažíš byť extrémny odborník a ku všetkému sa vyjadriť a pritom 80% vecí sú totálne blbosti.
Jano, vies vobec, ze na treningoch hraju futbal? To ze niekto nedostane sancu nie je kvoli ucesu ale kvoli tomu ze na treningoch su vsetci ostatni lepsi.
Araujo hraje letos poprve ahaaa to jsem si nevsiml kdyz nekdo z mladych hraje je to jen proto ze nikdo jiny neni kdyz ne tak strasna chyba........uvedom si ze mas dve moznost....nerad o vysvetluju cloveku jako jsi ty ale ne kazdy kdo ma 18-21 let automaticky je budouci svetova hvezda btw za posledni dekadu jsme meli velkou spoustu talentu jen treba na post v zaloze kolik z nich mi dokazes vyjmenovat a hraji za top klub?
Balde je ukazkovy priklad a este aj jeho si prekrutis podla svojho 😂 Xavi spominal, ze ratal pred sezonou s Albom v zaklade, Alonso mal byt dvojka. A co sa stalo? Balde ich behom 3 mesiacov predbehol a hraje zaklad.
Ako prekrútim? Sú typy trénerov, čo neveria mladým hráčom, nechcú s nimi pracovať. Teraz tu bol článok , že Xavi chce Lo Celsa (27), chce aj Oriola (31), chce Cancela (29). Takže ak sa pozrieme na zálohu, kde Oriol jasné DM, tak na zvyšné 2 posty ostávajú (ak by to vyšlo) Gavi, Pedri, Gundo, FDJ a Lo Celso. Myslíš, že Gundo bude robiť náhradníka? Pri jeho forme za posledné roky je to hráč základu v akomkoľvek tíme v Európe. Španielsko, nie je Anglicko, kde sa hrá o 15 či koľko zápasov viac za sezónu. Čo z toho potom vychádza?
V Anglicku sa hra o 15 zapasov viac? 😂maju jednu sutaz navyse a tu hraju hraci rezervy a nahradnici.
V minulej sezone boli v zaklade 3 teenageri a az na Lewu s Busquetsom sme mali v zaklade len mladych hracov. Po druhe alebo skor po prve, rozhodujuca je KVALITA. Ty tu vycitas trenerovi ze neda sancu Casadovi, co je v 3. lige len lahky nadpriemer a vacsinu kariery hral CM. Romeu ci Lo Celso su Xavim ziadani zeby preto, ze su financne realni?
Minulu sezonu sme stracali rytmus pocas zraneni. Zaloha v zaklade bude uz tak slabsia kvoli odchodu Busquetsa, preto potrebujeme rotovat a mat moznost priviest kvalitu z lavicky, nie Kessieho s Robertom.
Potrebovali jsme jen doplnit kadr pro pripad zraneni. Gundo inigo i roque jsou presne ti co potrebujeme. Kdyz se zrani araujo abychom to nepoznali a v evrope kvuli tomu nevyleteli , to same pedri........nahrady jsou paradni. Pokud dotahneme pravaso a pivota.....bude to sezona snu. Uz takhle jsme meli zakladni kadr na to porazit kohokoliv. Je potreba mit kvalitni nahradu a rotaci , mozna ze diky rotaci zraneni zmizi. Zatim stopro spokojenost.......kdyz pripoctu Fatiho sezonu snu.....finale LM.
Teraz je to v pohode netreba sa zbytočne znervózňovať. Uvidíme keď začne liga a Hlavne iné súťaže , tam sa uvidí čo to za mančaft máme. Na papieri môže byť kopa dobrých hráčov čo majú meno a rešpekt ,no na ihrisku si nebudú vedieť prihrať. Kiežby som sa veľmi mýlil.
Tvárme sa, že Gundo sa zaregistrujte a príjde nejaké DM. Myslíš, že Gundo bude leštiť lavičku? Ťažko, takže kto z trojice FDJ, Gavi a Pedri bude hrať? Či sa to niekomu páči, či nie, Gundo je úplne inde ako Gavi, či Pedri. FDJ je potrebný aby to všetko obehal.
Aruajo patrí medzi najlepších stopérov na svete, polujú po nom všetky kluby ale tebe vadí, že má 24 aj keď sa obecne vie, že stopéri dospievajú na top úroveň neskor. To, že už teraz nemá podstate konkurenciu a može hrať ešte 10 rokov na top úrovni už nevidíme.
Baldého čaká podobný osud ako Pedriho s Gavim, je šanca že GoldenBoy-a vyhrá znova on ( 3x po sebe hráč Barci) ale ty si vyberieš to, že bol záskok za Albu. Síce je to prirodzené v 18rokoch ale nevadí. Prečítaš si od nejakého drbnutého (sorry za výraz) madridského novinára článok a hneď veríš tomu, že Xavi hľada lavé krídlo- ok v pohode.
Fati mal slabšiu sezónu, tiež som ho veľa krát hate-oval ale pred zranením bol vo vynikajúcej forme, takže očividne niečo v sebe mal. Uvidíme čo dalej
Ferran na to nemá podľa mňa, ale to nevadí nemože všetko vychádzať. Treba ho predať a ísť dalej.
Nico mal tažkú sezónu plnú zranený vo Valencii ale vždy keď hral podal dobrý výkon, takže ho netreba zatracovať.
Barcelona má podľa mňa najlepšiu mladú generáciu z európy a je normálne, že 18-19-20-21 ročný chlapci nebudú zvládať podávať nonstop TOP výkony v európe ale časom a skúsenosťami verím, že možu dokázať niečo velké.
K tomu, že ty tréner a 11.7 - druhý deň po začiatku letnej prípravy vieš kto bude hrať a kto leštiť lavičku sa vyjadrovať nebudem. Len by som pripomenul na udalosti keď sme mali zraneného niekho zo stredovej formácie ako to vyzeralo. Top tými majú každú pozíciu zdvojenú ale tebe vadí, že máme na 3 pozície v zálohe 4 top hráčov 2 middle hráčov do rotácie.
Sorry trošku som sa opustil ale už ma to sralo ako sa snažíš byť extrémny odborník a ku všetkému sa vyjadriť a pritom 80% vecí sú totálne blbosti.
V minulej sezone boli v zaklade 3 teenageri a az na Lewu s Busquetsom sme mali v zaklade len mladych hracov. Po druhe alebo skor po prve, rozhodujuca je KVALITA. Ty tu vycitas trenerovi ze neda sancu Casadovi, co je v 3. lige len lahky nadpriemer a vacsinu kariery hral CM. Romeu ci Lo Celso su Xavim ziadani zeby preto, ze su financne realni?
Minulu sezonu sme stracali rytmus pocas zraneni. Zaloha v zaklade bude uz tak slabsia kvoli odchodu Busquetsa, preto potrebujeme rotovat a mat moznost priviest kvalitu z lavicky, nie Kessieho s Robertom.