Yo !!! AK to klapne tak konečně pravá strana bude v cajku jak do útočných fázi tak i v obraně. Na toho roberta se nedalo koukat,krom pár zápasů derby ,úplně neviditelný hráč který umí jen dozadu přihrávat a nic navíc. Absolutne nechápu ,že mu prodloužili smlouvu,ale tak to bude bohužel jen z přátelských vztahů se Xavi se domnívám 😏
Ved ten hrac je katastrofa. Pozeram kazdy zapas city, mal 1,5 sezonu super a potom bol uplna katastrofa. Pozicne -100bodov. ked trebalo utocit stal vzadu a ani nenabiehal. A ked trebalo branit si myslel ze je zaloznik. Od kedy si zobral cislo 7 v city uz sa nevracal do obrany vobec, Pep videl ze je to cim dalej tym horsie. a ze mal jedno sezonny zablesk tak ho poslal prec, a v bayerne je to tiez priemerny az podpriemerny hrac, kde sa nedostal ani do zakladu. Ja by som ho nebral ani zadarmo a nie to este za urcite vysoku cenu ktoru bude city chciet
nenapada mi nikto zatial, ale urcite nie cancelo, Nechce ho Bayern, nechce ho City tak budeme brat hracov ktorych nikto a nechce a este za nich platit velke peniaze ?
Keby hral dobre ho kupia aj za tu vykupku 😀 a pride k nam na jednu sezonu a potom budeme hladat dalej alebo co ? Real kupuje hviezdnych hracov a my podme zberat odpadlikov na hostovania
Čo to trepete ? Veď Cancelo bol okrem pol roka, kde sa nepohodol s Pepom a mali nejaké problémy v kabíne suverénne najlepší krajný obranca v lige. To že v Bayerne nehral je tiež blbosť pretože určite nebudú nasadzovať na každý zápas hráča ktorý po sezóne odíde, brali ho skor ako záskok a backup pri zraneniach.
Verím k tomu, že keď si sadne s Xavim a bude mať motiváciu jak na začiatku v City može byť extrémne doležitým hráčom.
Celú kariéru hrával na pravo až Pep v City ho prerobil na LB. Ak opominieme Koundeho tak z našich momentálnych možností ( Julian Aruajo,Dest,Roberto) je o triedu lepší aj keby mu to "nesadlo".
Masterko a kolko trvalo to obdobie najlepsi krajny obranca? 1,5 sezony 😀 ako som pisal, prvu sezonu v city naskakoval z lavicky, polku druhej este nebol nebol v top forme, potom bol 1,5sezony top obranca ligy to uznavam a potom dalsie 2 roky priemer😀 na to ze ma 29rokov a odohratych za vsetky kluby 12 sezon a 1,5 sezony mal top formu; neznamena ze je to dobry hrac a on nemal nezhody s guariolom, guardiola ho nedaval hrat lebo zacal byt slaby a bez formy, bolo to aj v rozboroch pocas priamych prenosov ci uz LM alebo Premier League, kde ukazovali ako je cancelo z formy, a ze hra katastrofalne. Absolutne nebehal, nesnazil sa ani nic, potom ho guardiola nechal oddychnut, lebo vraj to malo byt z vytazenosti, ale aj po tomto bol katastrofalny a guardiola ho poslal do bayernu a nechce ho uz naspat vobec a o tom baxerne ze hraca na hostovani nebudu nasadzovat casto? tak nam je tiez naco na hostovanie ? aby hral kazdy 3ti zapas 20min ?😀
Verím k tomu, že keď si sadne s Xavim a bude mať motiváciu jak na začiatku v City može byť extrémne doležitým hráčom.