Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-07-12 21:21:35
Poďme do toho, verím ze úspešne hosťovanie
2023-07-12 21:47:57
Yo !!! AK to klapne tak konečně pravá strana bude v cajku jak do útočných fázi tak i v obraně. Na toho roberta se nedalo koukat,krom pár zápasů derby ,úplně neviditelný hráč který umí jen dozadu přihrávat a nic navíc. Absolutne nechápu ,že mu prodloužili smlouvu,ale tak to bude bohužel jen z přátelských vztahů se Xavi se domnívám 😏
2023-07-12 22:47:30
Ved ten hrac je katastrofa. Pozeram kazdy zapas city, mal 1,5 sezonu super a potom bol uplna katastrofa. Pozicne -100bodov. ked trebalo utocit stal vzadu a ani nenabiehal. A ked trebalo branit si myslel ze je zaloznik. Od kedy si zobral cislo 7 v city uz sa nevracal do obrany vobec, Pep videl ze je to cim dalej tym horsie. a ze mal jedno sezonny zablesk tak ho poslal prec, a v bayerne je to tiez priemerny az podpriemerny hrac, kde sa nedostal ani do zakladu. Ja by som ho nebral ani zadarmo a nie to este za urcite vysoku cenu ktoru bude city chciet
2023-07-13 11:39:50
Masterko a kolko trvalo to obdobie najlepsi krajny obranca? 1,5 sezony 😀 ako som pisal, prvu sezonu v city naskakoval z lavicky, polku druhej este nebol nebol v top forme, potom bol 1,5sezony top obranca ligy to uznavam a potom dalsie 2 roky priemer😀 na to ze ma 29rokov a odohratych za vsetky kluby 12 sezon a 1,5 sezony mal top formu; neznamena ze je to dobry hrac a on nemal nezhody s guariolom, guardiola ho nedaval hrat lebo zacal byt slaby a bez formy, bolo to aj v rozboroch pocas priamych prenosov ci uz LM alebo Premier League, kde ukazovali ako je cancelo z formy, a ze hra katastrofalne. Absolutne nebehal, nesnazil sa ani nic, potom ho guardiola nechal oddychnut, lebo vraj to malo byt z vytazenosti, ale aj po tomto bol katastrofalny a guardiola ho poslal do bayernu a nechce ho uz naspat vobec a o tom baxerne ze hraca na hostovani nebudu nasadzovat casto? tak nam je tiez naco na hostovanie ? aby hral kazdy 3ti zapas 20min ?😀