Ak už takto skôr ako bonusy tam dať 15 mega teraz a ďalších 15 mega by doplatili o rok. Ale lepšie by bolo predať Kessieho rovno za 30 mega a toto leto.
Jano Barcelona neni charita Kessieho sa nechceme zbaviť ako Umtitiho alebo Lengleta on je platný hráč a za 15m a menej ho predavat tak si ho radšej nechať a keď predať tak určite okolo 30m
V AC mal hodnotu okolo 50 mil tu je iný systém takže ako komentár hore píše hodnotu to znižuje ale Kessie je dobrý hráč a platný a taka cena je fakt za hráča ako on smiešna keď Lenglet co je vyložene drevo ma hodnotu 8 mil ci koľko to chcú co aj to sa mi zdá ma keď Oriol Romeu ma vraj takú cenovku tak Franck musí mať určite 30 mil
Všetci vedia, že Barcelona musí predávať, všetci vedia, že Kessie nepasuje do systému (vedelo sa to už predtým, ako prestupoval, ale nespravilo sa nič, aby mohol byť platným hráčom, lebo skostnatená DNA), všetci vedia, že hral minimálne... Prečo sa majú predháňať, kto viac zaplatí? Však jediný záujemcovia boli zatiaľ Inter, Juventusu a nejaký arabský tím. Ako kupujúci predsa tlačím cenu dole.
Puig, to je tá megahviezda a supertalent čo za prvú polsezónu 10 zápasov má 3+2 a súčasnú sezónu 20 zápasov, plná minutáž má 3+3? Taký 38 ročný Chiellini hrá lepšie ako Puig...
A? Zhasol ako mnozstvo inych mladych (i odost lepsich) hracov co v mladom veku stratili zapasovu prax. Bojan bol 09/10 top hrac a rok na to uz len priemer. Kessie bol vyhraný hrac, ma vek, dostaval prilezitosti celu sezonu a nepredviedol nic.
Zase porovnávaš hrušky s jablkami? Kessie je vynikajúci hráč, ale chcelo sa od neho niečo, na čo nemá. To je to, čo dlhodobo kritizujem a tebe to dlhodobo nedochádza.
Jablčko, Kessie prisiel do klubu, kde su poziadavky vyssie ako dokaze zvladnut. To je tak vsetko. Keby bol top hrac, tak by sa onho teraz natahovalo city, liverpool, pariz a tak podobne.
Každý vedel, že Kessie má svoje obmedzenia. Čo spravila Barcelona? Chcela od neho aby hral ako Busquets, či Xavi. Nie je ani jeden z nich. Zmenil sa štýl hry, keď tam bol on, aby to reflektovalo, že tam hrá on a nie Busquets? Nie.
Ty si nieco take zaznamenal niekde inde? :DD
Preco Pep vyradil Barryho, Milnera, Sagnu, Clichyho, Nasriho, Harta, dokonca Yayu atd. Nehovoriac o tom, co sa dialo u nas. Priviedol si Ibru, Maxwella a odstavil ich. Preco? A preco z Mascherana neurobil top DMko? Kupil ho a ako backup za Busquetsa na DM pouzival Keitu. Mozme ist klub po klube, vsade su hraci ktori sa nepresadia. Kessie na to nema. Nevie dobre branit, ani utocit, ani podrzat loptu. Prisiel ako volny hrac s tym, ze nie je co stratit a teraz ho predame. End of story.
Nič v zlom ale si uplne mimo Kessie je stale v predu keď sa útočí len chyba je v tom že chceme aby hral ako Xavi alebo Busi keď boli v jeho veku takisto stále hľadáme pravého beka ako hral Alves tak tiež sme chceli nahradit Neymara a teraz budeme hľadať nového Messiho ale na to musíme zabudnúť že niekoho ako oni
Ty mozno hladas, ale klub nehlada ani noveho Xaviho ani noveho Alvesa. Nehlada ani noveho Busquetsa, ale pivota so spravnym profilom, rovnako ako hlada kreativneho lavaka, nie noveho Messiho.
Nevie brániť? V AC, hlavne v sezóne keď vyhrali titul mal veľmi dobré defenzívne štatistiky na box to box záložníka, dokonca mal aj dobrú úspešnosť driblingov. Pred nami o neho mal záujem aj tebou spomínaný LP a aj Hag ho chcel do MU, akurát u nás zakapal lebo ho Xavi pchá 80% zápasov na camko, kde aj v AC hral zle tých pár zápasov čo ho tam postavili.
Quick research... v titulovej sezóne AC mal lepšie defenzívne štatistiky než Goretzka v sextuple sezóne a Henderson v sezóne keď vyhrali titul PL. Dokonca lepšie než mal FdJ túto sezónu u nás.
A nehľadajú nového Xaviho to si fakt úplne mimo keď prišiel Melo do Barcelony porovnavali ho z Xavim prišiel Pedri a ihneď sa ukázal že to bude nový Xavi fotografie kde su Pedri a Gavi a hneď nadpis nový Xavi a Iniesta tak koho hľadajú
Ano, daval ho tam kde skodil menej. Torremu som pred sezonou veril, ale ukazalo sa ze prechod na vyssi rychlostny stupen nezvladol. Co uz, je mlady, kludne moze vyletiet o par rokov, teraz potrebuje vhodny mensi klub.
Oriol má 8 miliónovú výkupku.
Preco Pep vyradil Barryho, Milnera, Sagnu, Clichyho, Nasriho, Harta, dokonca Yayu atd. Nehovoriac o tom, co sa dialo u nas. Priviedol si Ibru, Maxwella a odstavil ich. Preco? A preco z Mascherana neurobil top DMko? Kupil ho a ako backup za Busquetsa na DM pouzival Keitu. Mozme ist klub po klube, vsade su hraci ktori sa nepresadia. Kessie na to nema. Nevie dobre branit, ani utocit, ani podrzat loptu. Prisiel ako volny hrac s tym, ze nie je co stratit a teraz ho predame. End of story.