Je to tak. UEFA má neskutočný monopol na futbal, peniaze v ňom a dosah na budúcnosť jednotlivých klubov. Ale je len otázka času , kedy to vznikne. Arabáši sa rozbehli. V podstate len od začiatku roka spravili revolúciu v prestupoch a najkrajšie na tom všetkom je, že aj v PL sa im začali triasť kolená. Saudovia dokážu vykúpiť kohokoľvek a vyzerá to tak, že to pokradnú práve z PL. Už som aj započul náreky Anglánov na postup Saudov , Neville, Ferdinand a ďalší. Dokiaľ to oni robili ostatným , že preplácali , neprekážalo to. Teraz ich preplácajú a už to začína bolieť 😁 Každopádne , ak to takto bude pokračovať a ono to tak bude , Superliga skôr či neskôr vznikne. Osobne myslím, že oveľa skôr ako by sme mysleli.
nejsem zrovna fanouskem superligy ale to jak vystupuje UEFA je mazec uz zacinaji ze Real obchazel FFP to zas bude pokud chcete do LM vystupte a my budem delat jakoze nic
Tak ono dokud mi jsme všechny preplaceli a kupovali všechno bylo okay...a Arabů bych se do budoucna opravdu tak moc nebál je to jinej svět a řekl bych že jim to až tak dlouho nevydrží že dostanou se do top 15 natahnou fanoušky turisty atd a budou spokojeni...vsazým na Amíky spíš..
David24: Akže si myslíš, že fanúšikovia povedzme z Európy budú lietať na futbalové zápasy do Saudskej Arábie?
Na turnaje OK, ale na ligu ani náhodou.
Môj názor.
Ne říkám kvůli fotbalu ale kvůli turistům Saúdská Arábie jen chce dobře vypadat a chce se víc ukázat proto to s těma praváma mírňej plus vánoce halloween,fotbal atd...Saúdská Arábie je takova miami pro lidi co nemají dost peněz se dostat do USA .chtěj bejt vidět vylepšej si imidž liga bude tak top 15 a všichni spokojeni nemusí jim tam pak chodit jen hvězdy z EU ale hráči typu jak do Česka
Na turnaje OK, ale na ligu ani náhodou.
Môj názor.