Až sa mi rozum pozastavuje, keď vidím, že na takých no name hŕačov ako on plus Faye z chor. 2.ligy sa vedelo naškrabať 10mega, ale 15mega za broza bolo a je pre nás “no go” , pričom odišla stálica tímu busi a bolo by ho treba adekvátne nahradiť…miesto toho doťahujeme už možnosť D…
Peniaze na hráčov sú, vždy bol problém platový strop. Títo hráči sa kupujú na splátky, neplatí sa to hneď.
Za Brozovića pravdepodobne chceli všetko hneď, alebo sa mu nechcelo čakať na Barcelonu kým sa jej uvoľní platový strop alebo mu Arábia ponúkla lepšie peniaze. Neviem nečítal som to.
Bud je to nejaké pranie peňazí a niekto má z toho profit alebo niekto vo vedení je totálny idiot.. nech mi nikto nehovorí že v kantere nie je nikto lepší alebo rovnaký na tej pozícii, alebo na pozícii Fayeho, neexistuje! Ak mame vyhodiť 5 mela za obyčajného hráča ktorého potom hneď dáme na hosťovanie, tak to už radšej dajme šancu niekomu z našich, výsledok bude minimálne ten istý..
Načo ho vlastne kupovali nerozumiem tej politike neviem čo očakávali že príde z MLS a hneď bude v Barcelone žiariť zbytočne vyhodené peniaze alebo si niekto na ňom zarobil
Za Brozovića pravdepodobne chceli všetko hneď, alebo sa mu nechcelo čakať na Barcelonu kým sa jej uvoľní platový strop alebo mu Arábia ponúkla lepšie peniaze. Neviem nečítal som to.