Na druhej strane chalan citi, ze ma obrovsku poziciu ziskat si miesto v kadri / zakladnej zostave Barcelony a prave ten tyzden moze byt rozhodujuci ... ty by si to neriskol ? Moze to byt zlom v jeho kariere
Nie som proti jeho zotrvaniu na úkor Ferrana, keďže narozdiel od neho je aspoň ľavé krídlo, ale úprimne radšej som za jeho predaj. Abde top nikdy nebude. Za 20 mega môžeme mať Maneho, alebo hosťovačka za Neymara? K Fatimu treba lepšieho hráča, keď už Fati samotný predstavuje riziko, či sa vôbec vráti do svojej predošlej formy.
Top asi ne to máš pravdu,ale top není ani fati ani ferran ani dembele ani raphinha a minimálně než první dva jmenovaní určitě být lepší může. Určitě bych mu dal šanci s repre odehrál fantastický šampionát
Mikimi uvidíme túto sezónu čo predvedie tvoj super talent Fati . Pre mňa je to hráč ako ktorý koľvek iný. Len aby tam pekne nesedel na lavičke väčšinu času ako je to jeho zvykom . Neprajem mi nič zlé to vôbec , len nech začne dávať góly aj silným klubom a potom bude borec. Nie klusať celú sezónu po ihrisku a na konci sezóny tam súkať góly do prázdnej keď už o nič nejde, to by dal aj Laco Borbély gól.
Tento super talent ktoré tu ideš pomaly urážať, alebo si minimálne na neho tvrdý už pred tým zranením ukázal, že na to má hrať za Barcu. Teraz je to lotéria či sa vráti do svojho minulého ja.
Kde som ho v príspevku urazil ???
Pravda ti reže oči že ?? Si zaťažený na Fatiho ?? Keby bol naňho tréner trochu tvrdší tak určite nekluše za loptou celú sezónu. Ale nieeee , varuj že by spravil o 5 krokov viac k súperovi nieže sa zase zraní a jeho otec bude brblať že je to chyba trénera . Netvrď mi že v tejto forme je to naše najlepšie čo môžeme použiť a pokiaľ áno , fajn tvoj názor. To čo ukázal pred nešťastným zranením OK darilo sa mu, ale to už nikoho nezaujíma, to je minulosť. Mal kopu príležitostí ukázať sa. Koľko mal nato času a koľko ho ešte potrebuje??? Prečo ho neposlať na hosťovanie nech sa rozohrá a pozorovať ho ??? To nikoho nezaujíma, je to klenot FCB a hrať bude či sa to niekomu páči alebo nie , aj keby bol v našom klube Grealish tam bude striedať.Nosiť dres s číslom 10 si nezaslúži podľa mňa zatiaľ sa k tomu ani trošku nepriblížil. Keď má psychické problémy tak nato majú ľudí čo mu pomôžu , no keď sa bojí toho sa nezbaví .Hádať sa s tebou nejdem lebo máme úplne odlišné názory.
Za mě nikdy nebyl nic extra, žádné extra kličky a časté přecházení 1na1 a přes více hráčů. Jediné v čem vynikal bylo,že snad z každé střely a z každé pozice dal gól říkal jsem si už tenkrát, že je to jen štěstí které dřív či později musí skončit. Nic víc jsem na tomhle hráči neviděl 😏 Uvidíme ako sa připravil na sezónu až začne
Pravda ti reže oči že ?? Si zaťažený na Fatiho ?? Keby bol naňho tréner trochu tvrdší tak určite nekluše za loptou celú sezónu. Ale nieeee , varuj že by spravil o 5 krokov viac k súperovi nieže sa zase zraní a jeho otec bude brblať že je to chyba trénera . Netvrď mi že v tejto forme je to naše najlepšie čo môžeme použiť a pokiaľ áno , fajn tvoj názor. To čo ukázal pred nešťastným zranením OK darilo sa mu, ale to už nikoho nezaujíma, to je minulosť. Mal kopu príležitostí ukázať sa. Koľko mal nato času a koľko ho ešte potrebuje??? Prečo ho neposlať na hosťovanie nech sa rozohrá a pozorovať ho ??? To nikoho nezaujíma, je to klenot FCB a hrať bude či sa to niekomu páči alebo nie , aj keby bol v našom klube Grealish tam bude striedať.Nosiť dres s číslom 10 si nezaslúži podľa mňa zatiaľ sa k tomu ani trošku nepriblížil. Keď má psychické problémy tak nato majú ľudí čo mu pomôžu , no keď sa bojí toho sa nezbaví .Hádať sa s tebou nejdem lebo máme úplne odlišné názory.
Snad sa pocas turne ukaze 🙂