Aj keď neverím ze Kane pride práve do Barcy bol by úžasná posila, jeden z naj na svete na svojom poste a plus by bol nejaký prechod medzi Lewom a Roguem
Veď prechod medzi Lewom a Roquem je. Lewa ešte odohrá min. 2 sezóny a potom Roque bude hrať. Kane je angličan a tu by sa mu nedarilo.
Mám teóriu že toto je len spôsob vedenia ako donútiť Bayern kúpiť Kanea toto leto a za vyššiu sumu. Taká odplata za vyjednávania o Lewu z minulého roka.
dokážeš čítať s porozumením? Najprv kontaktovali Spurs, že chcú Kane a až potom začali rokovať s hráčom. Trocha rozdiel od za chrbtom Bayermu rokovať s Lewom aby tlačil na odchod a robil bordel.
jano o tom vie govno jak aj o vsetkoom ostatnom, domienkovy kral z internetu, postavte mu prosim sochu pred katedrou informacnych technologii TU v BA alebo v KE.
Mám teóriu že toto je len spôsob vedenia ako donútiť Bayern kúpiť Kanea toto leto a za vyššiu sumu. Taká odplata za vyjednávania o Lewu z minulého roka.
Predbiehajú sa so svojimi "Brejking Ňjus" a nevedia, že akým titulkom by už zaujali....
Že "zadarmo" 😄
Ja mám tiež "zaručené info", že v roku 2032 podpíšeme Messiho syna a Dembele predĺži ❤️❤️❤️