On je podľa mňa úplne iný typ ako Griezmann. Síce obaja hrávajú ako podhrot ale Félix dokáže spraviť kľučku, spraviť jedného dvoch hráčov a to u Griezamanna sme za dva roky nevideli. Griezmann je skor bojovník, ktorý toho nabehá strašne veľa ale nieje to žiadny driblér. Félix dokáže zahrať v pohode aj na ľavo. A keď do toho zakomponujeme Baldého ktorý útočí a Félix ktorý sa stahuje do stredu, može to byť celkom dobrá posila.
Ešte k tej Chelsea, oni sa extrémne trápili ale Félix bol skoro vždy najlepší na ihrisku, čo chcel niečo vymyslieť.
Ale vsak v chelsea hral stale utocnika spolu so sterlingon ci vo formacii 4-4-2 alebo lave kridlo vo formacii 3-4-3.. a hral tam pohode. To ze hral v atleticu podhrot neznamena ze musi hrat len tam.
Hosťovačka s možným odkupom - nemáme čo stratiť. V Benfike hrával Felix z ľavého krídla ak sa mi marí dobre, ale to aj zase aj Griezmann kedysi v Sociedade z pravého krídla. Myslím, že nejaký talent v ňom je a v defenzívnom Atletiku ho veľmi nemohol ukázať a ani v hroznej Chelsea v minulej sezóne.
Felix je 10, teda podhrot, niečo ako Griezman, Muller, Ozil, Dybala, prípadne v systéme na 2 útočníkov ten stiahnutejší. Ak sa budete hrať na 4-3-3, nie je tu pre neho miesto.
Ronaldinho byl taky desítka a hrál tu na křídle... Křídlo musí mít dribling, to Griez neměl.Srovnání s Ozilem není za mě na místě. To je úplně jiný typ...
Ale ak sa bude meniť formácia na 3-4-3, tak ten vysunutejší záložník bude AM, čo je už dosť blízke podhrotu. Buďme k sebe úprimný. Potrebujeme viac rozdielovejších hráčov a nebude nás stať nič okrem platu. Aj Messi bol podhrot a hrával z praveho krídla a fungovalo to. Griezmannove lepšie zápasy boli aj tak tie kedy nehral Messi a ten tu už nie je. Ak to nevyjde, tak ho vrátime a ak vyjde, tak si ho vyjednáme za polovicu dohodnutej sumy ako to oni urobili u Griezmanna 🤭
Len zabúdaš na jednu vec, dajme tomu, že by sa ozaj hralo 3-4-3. Ako by vyzerala tá štvorica? Oriol bude základ na DM, teda 3 posty Gavi, Pedri, Gundo, FDJ, Kessie stále neodišiel, príde Felix. Čo s Baldem? Bude ten ľavý "záložník"?
Ďalší zbytočný hráč a naviac Portugalčan , ktorým sa u nás nedarí. Ten Laporte obdivuje každého, ktorý má snahu prísť k nám. Žiadna koncepcia, žiadna stratégia, hrozné
Joao Felix, to je sen… Neskutecny talent, od zacatku si preju, aby hral za Barcu… Hodne by to Barcu pozvedlo. A KONECNE se zbavit jednou pro vzdy Dembeleho… At jde do PSG a tam at taky uz zustane…
No. Myslím, že Felix môže Dembelemu nosiť jedine tak tašku na tréning. Keď už mám porovnať ich dvoch. Felix bol pre Atletico ťažký fail, na úrovni Hazarda pre Real.
Mně zase přijde Felix mnohem pokornější, flexibilnější, zdravotně líp vybavený, větší tahák i pro marketing. A taky to, že dle jeho slov, chtěl vždycky hrát za Barcu a dal by jí všechno.. V ATM si nesedl se Simeonem, naopak Xavi si myslím, že bude jeho krevní skupina. Dembele je jistě vynikající, ale právě ty jeho výlevy, zranění, jiná mentalita z něj dělá dál nepožitelnýho hráče pro Barcu. Teď je ta správná chvíle se ho zbavit, prodat za co nejvíc a přivést Felixe, zatím klidně na hostování. Dembeleho nahradí a přinese větší klid a pohodu do šatny. Toť můj názor.
Vidim len pozitiva - vek, technicka zdatnost, znalost la ligy, jazyk, skusenosti z lepsej ligy. Urcite na hostovacku a do posilnenia zdravej konkurencie vyborny tah
A jedno negatívum. V španielskej lige v drese Atletica zhorel ako fakľa. Tak sa ho radšej zbavili do Chelsea. Kde dal zatiaľ 4 góly. Za 4 sezóny v Atleticu dal najviac 7 gólov a mal 5 asistencií. Vskutku killer.
Pokud by skutečně přišel a změnilo se rozestavení, tak by to podle mě fungovat mohlo. Mohli bychom hrát 4-2-3-1 s tím, že dvojice záložníků by byl Frenkie a Kessi a právě to by vyhovovalo oběma a nad nimi Félix. Případně 3-4-1-2, kdy by zase byli Frenkie a Kessie spolu, nad nimi Pedri nebo Gundo a v útočné dvojici s Lewou by byl právě Félix. To by mu mohlo taky dost vyhovovat.
Kdr by hrak nebol by v utoku trochu pretlak ? Lewa je isty a podla mna aj dembele kedze je to xaviho oblubenec a potom na jedno miesto by ostaval raphinha ferran fati felix .... radsej by som dal sancu fatimu
Ešte k tej Chelsea, oni sa extrémne trápili ale Félix bol skoro vždy najlepší na ihrisku, čo chcel niečo vymyslieť.