V tom případě tedy "slabá sestava" vyhrála La Ligu, plus k tomu máme Gundogana, který je jen nějaký chlápek s treblem.
ŠOK!!! ...ještě zbývá 43 z 61 dnů přestupového období.
CsaplarovaPast a Rasto ste a dnes dohodli nie🤣🤣akoze trosku spomalte tiez lebo udete tu obhajovat zostavu a neviem co vsetko pravda je taka ze na tuto sezonu nam prisli zatial len 3ja hraci ktori vsetci maju po 30ke, a realne ako posila sa ja i len Gundogan…xavi a laporta maju velke reci o LM akoze ako tam chceme uspiet s takymi posilami?ked kader bude de facto ten isty?
Roni957 Máme v týmu 2x Golden Boy a celou řadu velkých mladých hvězd. Musím je tu vůbec vypisovat? Je opravdu třeba polopaticky vypisovat, že hráči zrají a zrají a zlepšují se a zlepšují se? To už je člověku málo takový Pedri, Gavi, Araujo, Balde, kteří jsou opravdu už prověření? Dále tu máme řadu velmi slibných talentů + top hráče okolo středního věku. A v neposlední řadě Tigrinho na cestě.
Člověk by řekl, že je velmi snadné fandit klubu jako FCB, než např. Arsenalu. Ale stejně se tu najdou tací, kteří budou stále a stále nespokojení a sršet síru při první pochybnosti. Trošku důvěry a pokory, chlapci, budoucí úspěšní trenéři, sportovní ředitelé a prezidenti velkoklubů. Já vám věřím, že to zvládnete.
Už, že jsem napsal průměrný, tak mu spíše přidávám. A Nico není vůbec podprůměrný. A navíc je mladý, takže se může už jen zlepšovat a radši vsadím na mladého hráče, který má jistou kvalitu a už i něco za nás odehrál než na průměrného/podprůměrného fotbalistu co se dokázal prosadit jen v Southamptonu a Girone a kterému bude letos 32.
Tých nepotrebných, čo sa môžu speňažiť, nejako prežijem že tam sú pokiaľ to pomôže im sa ukázať na turné, aby prišli za nich ponuky. Hráčov na predaj tam je, len aby prišli ponuky a predali sa.
ŠOK!!! ...ještě zbývá 43 z 61 dnů přestupového období.
Trpělivost lidi, trpělivost.
Člověk by řekl, že je velmi snadné fandit klubu jako FCB, než např. Arsenalu. Ale stejně se tu najdou tací, kteří budou stále a stále nespokojení a sršet síru při první pochybnosti. Trošku důvěry a pokory, chlapci, budoucí úspěšní trenéři, sportovní ředitelé a prezidenti velkoklubů. Já vám věřím, že to zvládnete.