Nelamem nad ním palicu, prajem mu aby uspel ak by aj prišiel...len podľa mňa je resp bol nehodny tej sumy pri prestupe z benficy a taktiež teraz chcelo Atletico za neho 100m od Chelsea čo je mega ultra prestrel...a to ešte nevieme, či nám ho akože nedajú ja hosťovanie za 20m (niekde som to aj čítal, ale kto vie kde je pravda), čiže ak máme niečo platiť Atleticu tak to vôbec.....len mám obavy keďže veľké oči má z neho vedenie (rovnaký prípad ako Dembele, cou, griezmann, ferran) a všetci vieme aké výkony podávali a podávajú u nás 🤷
Myslím, že nebudeme rovno platiť za hosťovanie nejakú sumu. S tým nemôžeme súhlasiť. Atletiko ho chce strašne preč, takže oni sa podvolia. Felix môže len prekvapiť ako hosťujúci hráč. Suma z Benfiky bola prestrelená, ale to je už dnes celkom bežné. Vtedy bol ale veľmi dobrý v Benfike. Keď naštartujeme jeho kariéru, tak môžeme získať možno veľmi talentovaného hráča.
Atlético Madrid je svolné k prodeji Joaa Félixe, jenž za sebou má nepříliš úspěšné hostování v Chelsea. Jedním z potenciálních zájemců je Aston Villa, která však zatím svou nabídku teprve chystá a nejspíše udeří až v pozdější fázi léta.
football-espana.net
Zase istý mal byť aj Neves a pozrime kde skončil. Ak ma Manu Sainz priamo info od Mendesa, tak môžeme len zhodnotiť, že len Mendes ho chce naisto preč.
Už len on nám tu chýba. Felix vie zahrať jedine ako ofenzívny záložník a taký post v našej zostave neexistuje. Toto by bol absolútne zbytočný príchod a vyhodené peniaze ako v prípade Griziho.
football-espana.net