alexko ty si mimo, Kimmich v živote nepôjde za tak smiešnu sumu ako je 70m... a pokiaľ si myslíš že by dal niekto 40m za Fatiho s operovaným kolenom, navyše ešte niekto z PL čo je náročná a tvrdá liga, tak si mimo ešte viac.
Áno, jeden z dvoch najlepších defenzívnych záložníkov pôjde za takú smiešnu sumu ako 70m€, kapitán a najlepší hráč Bayernu. Fati je tak skvelý, že doteraz za neho neprišla žiadna ponuka a ty si myslíš že by v PL za neho dali 40m, možno aj viac. Však nehral 2 sezóny, má operované koleno s umelým kĺbom a túto sezónu neukázal dokopy nič, vyšli mu možno 2-3 zápas na konci sezóny kde o nič nešlo.
Z každého komentára čo tu napíšeš sa ľudia chytajú za hlavu, ja na rozdiel od teba tie prestupy sledujem a kto sleduje moje príspevky tak vie že to zvyknem triafať.
Rice prestupoval za 116m€ do Arsenalu, Brighton odmietol ponuku za Caiceda vo výške 70m£ a ty si myslíš že Bayern pustí Kimmicha za 70m€, jediný kto tu fetuje si ty, bezmozeg. Jano ti dobre napísal že len človek s IQ húpacieho koníka môže nad niečím takým uvažovať.
Odkiaľ máš že chce odísť? Však keď boli špekulácie ohľadom toho že ideme po ňom tak sa on sám vyjadril že nikam nechce ísť a teší sa na nasledujúcu sezónu, Bayern sledujem a Kimmich maká na každom tréningu, prezentuje sa presne tak ako minulé sezóny. Tiež som nikde nevidel že by cenu určili na 75m€, veríš každej hlúposti napísanej na internete od najhorších novinárskych zdrojov, potom sa nedivím že si takto pomýlený. Daj zdroje teda ty odborník.
... len tak pre porovnanie, Lewa mal minulú sezónu rok do konca zmluvy v Bayerne, 33r a verejne sa vyjadroval že chce odísť do Barcelony a Bayern z neho vytrieskal aj tak 45m€ :D :D strašne komický si, som zvedavý na tie zdroje čo sem pridáš, ktoré tvrdia že chce odísť a že chcú za neho 75m€
No však a pokial je hráč pod zmluvou tak sa môže klub aj rozkrájať, rovnako ako naši keď chceli predať FdJ minule leto ale on sa zaprel a ostal. Vidíš jak si mimo že nepoznáš ani základne pravidla prestupov a ideš sa tu hádať so mnou co som v tom jak doma? 😂 doteraz si nedokázal ani pridať správu kde Bayern stanovil cenu Kimmicha na 75m€
Ako každý vie, stále mám platnú zmluvu na dva roky a s Bayernom máme na toto obdobie smelé plány," diplomaticky pre magazín BILD uviedol Joshua. Podľa zákulisných správ by sa transferu do La Ligy nebránil.
😂😂😂😂 vsak si len pridal po slovenský to co ja som pridal od Fabrizia a dopísal si tam vymysel že podľa zákulisných sprav by sa nebranil prestupu do LL 😂😂😂😂 kto sú zákulisné správy? Znovu, žiadne konkrétne meno.
Ano keď hráč prestúpiť chce tak si to vydupe, lenže Kimmich sa vyjadril že plánuje ostať v Bayerne, tvoje zákulisné správy majú výpovednú hodnotu ako reči Kaliňaka na kokse. Chápeš že on odísť nechce? Niekoľkokrát sa vyjadril že nechce odísť, stále má kapitánsku pásku a naplno trénuje s tímom.
Ano má zmluvu do 2025, však pisem že je pod zmluvou… a čo že je na transfermarku cena 75m€ ? Tu cenu neurčuje klub ale generuje ju transfermarkt, nie je to žiadna výpovedná hodnota. Kolkrat sa stalo že kvalitný hráč prestupoval aj za 2x takú cenu aka je na tej stránke. Ty si neskutočný mentálny atlét.
Zverejnil to Fabrizio Romano, je to z rozhovoru Kimmicha s novinárom Bildu a zákulisné reči si si domyslel, pretože som celý rozhovor videl a nič tam ohľadom zákulisných rečí o prestupe do Španielska nebolo.
Každý normálny človek by mal mať výhrady proti Smeru, nik normálny ich nemôže voliť. To akože podľa tvojej logiky, kto nesúhlasí so Smerom musí byť volič Matoviča? Jak obmedzený musíš byť keď máš takéto zmýšľanie ale ani ma to neprekvapuje, keď neovládaš ani základy gramatiky. S kým s čím, s Maťovičom, nie z. Akurát si znovu dokázal aký si hlupák.
Povie niekto kto má vyjadrovanie na urovni diskotekoveho bitkara a v prestupovej politike je na tom ešte horšie. Dostal si naložené ako 18 ročná blondína v scénke s černochom, len to nevieš predýchať s priznať si chybu, klasicky dezolát.
Z každého komentára čo tu napíšeš sa ľudia chytajú za hlavu, ja na rozdiel od teba tie prestupy sledujem a kto sleduje moje príspevky tak vie že to zvyknem triafať.
Rice prestupoval za 116m€ do Arsenalu, Brighton odmietol ponuku za Caiceda vo výške 70m£ a ty si myslíš že Bayern pustí Kimmicha za 70m€, jediný kto tu fetuje si ty, bezmozeg. Jano ti dobre napísal že len človek s IQ húpacieho koníka môže nad niečím takým uvažovať.
Leon Goretzka: “I have NO intention to leave Bayern. I love the club, I love the city and I love the fans”, he just told
@georg_holzner
HAHAHAHA genius
Joshua Kimmich on Barça interest: “It was difficult not to come across it [the rumors]. Generally, I'm not too invested in the rumors”. 🚨🔴 #FCB
“I still have, as everyone knows, two years left on my contract and we have big plans [for those two years] at Bayern”, via BILD.
Ano keď hráč prestúpiť chce tak si to vydupe, lenže Kimmich sa vyjadril že plánuje ostať v Bayerne, tvoje zákulisné správy majú výpovednú hodnotu ako reči Kaliňaka na kokse. Chápeš že on odísť nechce? Niekoľkokrát sa vyjadril že nechce odísť, stále má kapitánsku pásku a naplno trénuje s tímom.
Každý normálny človek by mal mať výhrady proti Smeru, nik normálny ich nemôže voliť. To akože podľa tvojej logiky, kto nesúhlasí so Smerom musí byť volič Matoviča? Jak obmedzený musíš byť keď máš takéto zmýšľanie ale ani ma to neprekvapuje, keď neovládaš ani základy gramatiky. S kým s čím, s Maťovičom, nie z. Akurát si znovu dokázal aký si hlupák.