Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Prostě frajer 😎
Co na to povedat. Kto umiii ten umiii , kto neumiii ten čumiii 😀. Jednoducho to chlapec vie.
Ten chlap príde a dá priamak v prvom zápase a my nevieme za dva roky od je odchodu premeniť 1 priamy kop. Zaujímavé...
Priame kopy by mal zahrávať Herr Laporte
Najlepsi na svete🐐
GOAT sa nezaprie,krajšie zapísanie sa v novom klube ani nemohlo konať.Davy hulákali tak sa patrí...) LEO si kráľ.
Môžte hovoriť kto chce čo chce, Messi by nás ešte minimálne jednu sezónu potiahol. Aj keď je už starý a nebeha ako kedysi a nevracia sa... Góly z priamych kopov, milimetrove prihrávky do sanci na lewandowskeho, naviazanie 3-4 hracov na seba atd... toto všetko nám chyba a on je v tom majster. Rozumiem ze nie sú financie, ale všetko sa dá nejak vymyslieť a v prvom rade sa mal ešte vrátiť Leo, vedenie mu malo dat záruky, vymyslieť to nejak, predať niekoho z tých nechcených atď. To ze sa nevrátil považujem za najvacsi fail c2 tohoto vedenia. Pričom najväčší číslo jedna bolo ze vôbec odišiel...
Všetko pekne krásne ale mňa sklamal ze neprišiel späť do Barcelony aspoň aspoň jednu sezónu..bludy o registrácii ma nezaujímajú lapotmrta aj tak vždy vykluckuje a nájde spôsob ako to urobiť toho sa nebojím..skor ma sklamala ta dohoda messi Busi a alba ešte dávno na ich stretnutí...veľmi ma sklamal ten mesias
Jen co nastoupil, si to tam krásně vodil a z hráčů dělal kuželky. Několikrát obehrál 3-4 hráče najednou, vytvořil několik šancí. Škoda, mohl sezónu nebo 2 kopat ještě u nás a pořád by byl bezkonkurenčně nejlepší. Krásnej debut od něj. 👏
Presne tak ak odišiel Messi z barci tak nikto nedal gól z priameho kopu a ani nedá hanba tomu čo stvára Barcelona kupuje svojich bývalých hráčov ñaspet strašne nakúpi dopadnú ako AC milano
Určitý hráč Cruz Azul pred niekoľkými dňami povedal, že Messi je len ďalší futbalista: dve oči, dve nohy. Som rád, že sa teda už zoznámil s tou ľavou! 😃😉
Hele chlapi - já sem napíšu komentář jednou za uherský rok jo, ale tady se chci vyjádřit. Určitě by nás potáhnul ještě jednu sezónu. Ale - podepsal smlouvu na 2,5 roku. Co ten půlrok? Pokud správně počítám, tak nový Nou Camp už bude hotový a že by přišel na půl sezóny sem ukončit kariéru? Uuuuu!!!