Ja som presne vedel že nie je taký dobry ,ináč by mladého talentovaneho a skveleho hrača MC nepustili ! Len Xavi asi bol premotivovany dúfam že sa poučil !
Gratulujem Barcelone kúpiť zbytočného hráča, nasukat mu peniaze a teraz sa ho nevedieť zbaviť...v tomto sme veľkoklub, takéto nákupy jednoducho vieme 🤦
Ty so vedel v zime 2022 ako to dopadne? V útoku hral luuk dejong, dembele bol na odstrel, fati a Memphis zranení… Solídne hrali len abde a myslim par zapasov jutgla. Súrne sme potrebovali útočníka a som si isty ze ked ferran prichádza 99% fanúšikov vzhľadom na situaciu skákalo od radosti. Tiez chcem aby vypadol ale kydať na vedenie jak keby mali krištálovú guľu a presne nevedeli ako to dopadne mi nepride fér.
Spýtam sa trochu inak...v akých kluboch sú hráči, ktorí nechcú odísť z klubu,na ihrisku sú mantáci, berú veľký plat za otrasný výkon?? jediný prínos pre klub by bol,ak by odišli z klubu
Tak jestli si pamatujete první jeho zápasy za nás, anebo jeho zápasy před zraněním v španělské repre, tak hrál skvěle....ale pak se vytratil a chybělo mu sebevědomí tím více s dalšími posilami do útoku....je to hráč, který potenciál má, ale musí mít důvěru a musí se s ním pracovat....Xavi preferuje hotové hráče....což on nechce pochopit....blbá situace....bylo by lepší, kdyby souhlasil s hostováním na rok v tom Villarealu a rozehrál se tam....
Ten bol dobrý