Keď by tebe niekto nadával na tvoje nenarodené dieťa ktorému hrozí to že umrie a nadáva ti do skurv…synov Pochválil by si ho? Asi by si mu pridrbal tiež. Asi len tak z ničoho nič mu nešiel napáliť bez príčiny . Aj keď mohol sa určite ovládnuť ,bez príčiny to nebolo každopádne .Skôr pre mna je zbabelec Bauena že vie nadávať ľuďom tak škaredo na rodinu a potom ist plakať na políciu jak zbabelec ,chlap len keď je tam rozhodca ,inak bonzak
Takže kompletne veríš Valverdeho verzii? Aj keby, mal by prijať zaslúžený trest a odpykať si ho a nie využívať vplyv Realu na všetky rozhodnutia, ktoré sa ich týkajú.
Z každej sračky sa ten Real vyvlečie, o pár dní bude z Valverdeho hrdina a spravia z neho predsedu nejakej komisie, ako z chudáčika Viniciusa... Hnus tento klub 🤮
AlonsoIsJoke-By som si ta pozrel keď som taký jak moj nick 😉
Mexes-A ty veríš tomu že by niekto išiel na parkovisko niekomu vraziť keď by sa nič nestalo? To ozaj? Takze len tak si tam išiel mu vraziť ešte sa priznal že mu vrazil lebo v zápase za ním hráč moc behal?Hned sa vyjadril čo mu povedal.Videl si niekedy Valverdeho byt zákerný ?Lebo ja nie.Ak by to niekto povedal o Pepem či podobne tak ok,ale Valverde nikdy zákerne nefauloval,nesimuloval ,práve on je z tých hráčov čo majú pokoru a česť,nevyskakuju . To že sa neovládol keď mu niekto nadával na dieťa je vec iná,niekto by sa na to vykašľal a niekto si to nenechá
Dalsi internetovy hero ? Povedz co je na tom chlapske napadnut niekoho bez varovania na parkovisku ? Videl si nejaky zaznam, kde Baenovi vidno na usta a da sa odcitat z jeho pier ?!? Nevidel a tak tu chces byt chutny a mutis tu vodu. Na ihrisku sa toho narozprava casto cez ciaru a nie kazdy to potrebuje riesit jak galgan z lesa - bitkou na parkovisku, kde vyskoci jak zajac z krikov. Ak mu Baena dane povedal, je to rovnaky mentalny akrobat ako Valverde, ten si vsak zasluzi exemplarny distanc, ked sa nevie deb1lko kontrolovat...
Moj nazor: je jasne, ze ho bezdovodne nenapadol na parkovisku. A ak mu nieco take naozaj povedal, tak by si mozno aj totalnu nakladacku zasluzil, nielen jeden uder pastou. Myslim si ale, ze na tie Baenove slova neexistuje dokaz, cize nikto mu nemoze udelit "futbalovy" trest. Na druhej strane je Valverdov skutok preukazany, a tam by ho mali aj sudne potrestat, aj "futbalovo". Cize pokuta, a zakaz na niekolko zapasov.
Sú veci, čo sa dajú preukázať aj tie, čo sa nedajú. Nedá sa preukázať, čo mu bolo povedané, ale zase mohla to byť poľahčujúca okolnosť, tým pádom výška trestu by bola iná, možno žiadna.
Jano, to, ze zrejme mal dovod byt rozzureny, neznamena, ze si moze robit co chce. Predstav si, ze sa dostanes do konfliktu s niekym (napr. v obchode, na poste, v banke, skratka na verejnosti), a on na teba ( v pripade aj na tvoju rodinu) slovne zautoci. Je normalne mat nutkanie mu jednu vypalit. No ak to spravis, je tiez normalne, ze ta ten clovek za to uda a ze ta za to potrestaju. To, ze ti on nemal pravo take nieco povedat, nemeni nic na fakte, ze si ty za SVOJE konanie trest zasluzis. Vyska tvojho trestu by nikdy nemohla byt "ziadna", lebo takto zakony a pravidla nefunguju. Nikto nema pravo vziat "spravodlivost" do vlastnych ruk, ci uz ma na to dobry dovod alebo nie.
RoAd, jasne nemal by ho prefackať, ale narážam na to, že tu niekto spomínal, že jeho dieťa bolo v ohrození života a ak sa mu za to posmieval, prial smrť jeho dieťaťu, tak mu mohli rupnúť nervy. Neviem či tam išiel s tým, že mu vrazí. Možno nie, len si to chcel a ním vydiskutovať a kto vie, čo druhá strana povedala. To ho neospravedlňuje, ale zase jeho psychický stav nemusel byť v 100% stave. Keby mu povedal, že je kkt, tak nad tým mávne rukou, ale ak máš dieťa v nemocnici a nevieš či prežije, a niekto ti povie, že dúfa, že skape, tak ti môžu rupnúť nervy. Valverde mi príde ako slušák a pohoďák, nepodobá sa to na neho.
Kamošovi cyklista idúci na červenú zrazil tehotnú priateľku v 8. mesiaci, keď išla cez prechod. Skončila v nemocnici, 5 hodín čakali na výsledky, či je v všetko v poriadku. Počas toho príjde kamoš toho cyklistu za vami, že nemáte podávať trestné oznámenie (jediná nemocnica v celom meste) a že môžu byť radi, že jeho kamoš nešoféroval auto. Môj kamoš mu z fleku jednu vrazil, ani nevie ako. Skončilo na súde. Súd rozhodol, že je nevinný, mal emočný/psychicky skrat v danej situácii. V optimálnom svete by to nespravil, za danej situácie to bol skrat. Bol nepochopiteľný a mal by za to dostať trest? Niekto povie áno, niekto nie.
kokos jano ti porovnavas vazne to, ked niekto niekomu zrazi tehotnu priatelku a to, ze ti nejaky dement nieco povie na ihrisku ? to je ako porovnavat to, ze ci ti niekto povie, ze na teba hodi hovno a aj tak honehodi alebo ked ti ho realne drbne do ksichtu..este raz, viete trd barani, co mu Baena povedal, reakcia na to nema byt fyzicka potycka mimo stadiona, kludne ho mohol v zapase prebrusit alebo este lepsie, dat gol alebo na neho prihrat a potom ho ist vysmiat.
AlonsoIsJoke takže ak budeš mať dieťa v nemocnici v kritickom stave a ja sa ti budem smiať do tváre z tej situácie a priať mu smrť, či niečo podobné, tak to s kamennou tvárou prejdeš. Že všetko je v pohode. To si pozriem.
Nie, nevieme čo Baena povedal, a nevie to ani on evidentne, keďže klamal. Čo je dokázané.
lebo mast tolko reci k vsetkemu, jak keby i zazival vsetko denne alebo mas pootm 85 rokov a si dochodca co vsetko videl, zazil a k vsetkemu sa vie vyjadrit fundovane ako nikto iny
Jano, to, ze zrejme mal dovod byt rozzureny, neznamena, ze si moze robit co chce. Predstav si, ze sa dostanes do konfliktu s niekym (napr. v obchode, na poste, v banke, skratka na verejnosti), a on na teba ( v pripade aj na tvoju rodinu) slovne zautoci. Je normalne mat nutkanie mu jednu vypalit. No ak to spravis, je tiez normalne, ze ta ten clovek za to uda a ze ta za to potrestaju. To, ze ti on nemal pravo take nieco povedat, nemeni nic na fakte, ze si ty za SVOJE konanie trest zasluzis. Vyska tvojho trestu by nikdy nemohla byt "ziadna", lebo takto zakony a pravidla nefunguju. Nikto nema pravo vziat "spravodlivost" do vlastnych ruk, ci uz ma na to dobry dovod alebo nie.
RoAd- Valverdeho ale oslobodili práve pre to že vypoved Baena sa nezhoduje so záznamom kamier z parkoviska čo je jasne.Ak by neklamal pri vypovedi a nebol blbec na tej kamere tak by dostal Valverde trest.Netvrdim že nemal dostať áno má sa ovládať ,ale určite nie po futbalovej stránke stredu keďže to bolo mimo ihriska takze to s futbalom nič nemá .
Je jasne že mu vylepil lebo mu musel povedat fakt niečo škaredé inak by chodil asi trieskať všetkých po zápase lebo reči sú tam vždy.Ale aj tie reči majú mat určite hranice a nikto by nemal byt až tak potkan že ti bude nadávať na dieťa čo je v kritickom stave.Z časti sa nečudujem že mu dal ,aj keď áno mohol sa ovládnuť ,no bez príčiny to určite nebolo.Valverde neni zákerný hráč
Puding, ja som ten kamerovy zaznam nevidel, takze neviem, co na nom naozaj je a co nie. Treba ale jednu vec pochopit: ak na tom zazname vidno, ze Valverde Baenu napadol, aj ked nie takym sposobom, ako to Baena tvrdil, podla zakona to stale je napadnutie, bez ohladu na to, co Baena povedal. V takom pripade by mal byt trest aj v pripade Valverdeho (za napadnutie), aj v pripade Baenu, kedze zavadzal v urcitych veciach a podal "krivu vypoved". Z futbaloveho hladiska by Valderde mal dostat trest v prvom rade od RM (lebo je to ich hrac a je nemyslitelne, aby muzstvo s takou tradiciou a historiou tolerovalo odplaty mimo ihriska), ale aj od RFEF. V ramci disciplinarneho konania. Inak zacnu vsetci futbalisti riesit konflikty mimo ihriska, vediac, ze sa im nic nemoze stat, lebo "mali na to dobry dovod".
Jano, tvoja logika je uplne derava. Nie je to vobec ten isty princip. Po A, ten utok sa odohral ako nasledok niecoho, co sa stalo na ihrisku. Po B, utok, ak bol, sa odohral na verejnosti a tam platia urcite zakony. Cize, z prveho faktu vyplyva, ze RFEF musi takeho hraca potrestat, a z druheho to, ze zakon musi zakrocit. Snad moje slova pochopis, no ak nie, tak s tym ti uz bude musiet nieto iny pomoct, nie ja.
Stalo sa to na ihrisku? Nie. Ak sa to nestalo na ihrisku, tak čo s tým má RFEF? Pobili sa 2 súkromné osoby, či čo sa stalo. Keď tak, má to ísť na španielsku políciu a španielska prokuratúra má rozhodnúť, čo ďalej.
AlonsoIsJoke - labilny človek vybuchne ,videl si niekedy vybuchnut Valverdeho na ihrisku? Nikdy. Skratka si nenechal nadávať na rodinu tak ako ZZ ala Materazzi akurát ten sa neovládol a poškodil svoje mužstvo vylúčením .Valverde sa vedel ovládať a vysvetlil mu to ako chlap mimo.Pre mna je smiešne keď niekto je hrdina nadáva ti na rodinu v zápase kde vie že nič nemôžeš a vonku sa poserie a ide žalovať ,to neni chlap.
RoAd-Ako hovorim súhlasím s tebou v tom že by sa to stavať nemalo ale viem sa vžiť aj do človeka čo je v ťažkej chvíľku keďže jeho žena mala potratit a on mu v tom nadával na to dieťa .je to špinavosť . Ani mal byt trest pre oboch pokial to nebolo obojstranne a obaja sa pustili do seba ,Bauena klamal a tým pádom ta vypoved je neplatná keďže je to kríva vypoved ,neberie sa do úvahy . 🤷🏻♂️ nechcem ten úder obhajovst,len chcem povedat že Valverde bol vždy vzorom aj na ihrisku aj mimo neho,preto nedostal ani trest od Realu predpokladám ,skratka je chlap čo si nenechá škaredo nadávať na rodinu a pre mna je podtkan ten čo tie slova dokáže vypustiť a priať smrť tvojej rodine,myslím že kopu ľudí by to riešilo tu tak isto.
Urcite, ja by som to asi rovnakym sposobom riesil, a nie preto, lebo som zakerak, no potom by som si aj ja urcity trest zasluzil, zato, ze som na niekoho fyzicky zautocil. Nelutoval by som to, vela ludi by mi mozno aj zatieskalo a by bolo na mojej strane, ale z legalneho hladiska by to bolo jedno, lebo zautocit na niekoho je trestne, ci uz mas (pocit, ze mas) na to dobry dovod alebo nie. O sebaobranu nejde, takze ide o napadnutie bez ohladu na priciny. To je moja pointa.
Skúsme tu niekto uraziť Messiho zdravé dieťa..nech skape a podobne.
Koľký z Vás mi má teraz chuť pridrbať na tvár?? A teraz si predstavte že by mal to dieťa choré..
Stále máte pocit že je to v pohode??
Koľký z Vás by ste mi teraz za to pridrbali???
A to ani nejde o vaše dieťa ale o hráča Barci...
A teraz sa skúste vcítiť do toho rodiča.
Je mi jedno že je z Realu, Valverde zavrel tomu zmrdovu hubu a Dobré spravil. Inak nič vážne mu nespravil, bola fotka kde mal ten idiot iba rozťatú peru.
Ste schopný obhajovať aj Alvesa za znásilnenie, ale idete upalit Valverdeho lebo si zastal rodinu no je z Realu.
Keby to spravil hoci kto z Barcelony bol by tu za hrdinu.
Našťastie o tom či dostane trest rozhoduju Španieli, lebo tu by ho mnohý z Vás najradšej zavreli aspoň na 2 roky.
Buďte ľudia.
Mexes-A ty veríš tomu že by niekto išiel na parkovisko niekomu vraziť keď by sa nič nestalo? To ozaj? Takze len tak si tam išiel mu vraziť ešte sa priznal že mu vrazil lebo v zápase za ním hráč moc behal?Hned sa vyjadril čo mu povedal.Videl si niekedy Valverdeho byt zákerný ?Lebo ja nie.Ak by to niekto povedal o Pepem či podobne tak ok,ale Valverde nikdy zákerne nefauloval,nesimuloval ,práve on je z tých hráčov čo majú pokoru a česť,nevyskakuju . To že sa neovládol keď mu niekto nadával na dieťa je vec iná,niekto by sa na to vykašľal a niekto si to nenechá
Kamošovi cyklista idúci na červenú zrazil tehotnú priateľku v 8. mesiaci, keď išla cez prechod. Skončila v nemocnici, 5 hodín čakali na výsledky, či je v všetko v poriadku. Počas toho príjde kamoš toho cyklistu za vami, že nemáte podávať trestné oznámenie (jediná nemocnica v celom meste) a že môžu byť radi, že jeho kamoš nešoféroval auto. Môj kamoš mu z fleku jednu vrazil, ani nevie ako. Skončilo na súde. Súd rozhodol, že je nevinný, mal emočný/psychicky skrat v danej situácii. V optimálnom svete by to nespravil, za danej situácie to bol skrat. Bol nepochopiteľný a mal by za to dostať trest? Niekto povie áno, niekto nie.
Nie, nevieme čo Baena povedal, a nevie to ani on evidentne, keďže klamal. Čo je dokázané.
Je jasne že mu vylepil lebo mu musel povedat fakt niečo škaredé inak by chodil asi trieskať všetkých po zápase lebo reči sú tam vždy.Ale aj tie reči majú mat určite hranice a nikto by nemal byt až tak potkan že ti bude nadávať na dieťa čo je v kritickom stave.Z časti sa nečudujem že mu dal ,aj keď áno mohol sa ovládnuť ,no bez príčiny to určite nebolo.Valverde neni zákerný hráč
RoAd-Ako hovorim súhlasím s tebou v tom že by sa to stavať nemalo ale viem sa vžiť aj do človeka čo je v ťažkej chvíľku keďže jeho žena mala potratit a on mu v tom nadával na to dieťa .je to špinavosť . Ani mal byt trest pre oboch pokial to nebolo obojstranne a obaja sa pustili do seba ,Bauena klamal a tým pádom ta vypoved je neplatná keďže je to kríva vypoved ,neberie sa do úvahy . 🤷🏻♂️ nechcem ten úder obhajovst,len chcem povedat že Valverde bol vždy vzorom aj na ihrisku aj mimo neho,preto nedostal ani trest od Realu predpokladám ,skratka je chlap čo si nenechá škaredo nadávať na rodinu a pre mna je podtkan ten čo tie slova dokáže vypustiť a priať smrť tvojej rodine,myslím že kopu ľudí by to riešilo tu tak isto.
Koľký z Vás mi má teraz chuť pridrbať na tvár?? A teraz si predstavte že by mal to dieťa choré..
Stále máte pocit že je to v pohode??
Koľký z Vás by ste mi teraz za to pridrbali???
A to ani nejde o vaše dieťa ale o hráča Barci...
A teraz sa skúste vcítiť do toho rodiča.
Je mi jedno že je z Realu, Valverde zavrel tomu zmrdovu hubu a Dobré spravil. Inak nič vážne mu nespravil, bola fotka kde mal ten idiot iba rozťatú peru.
Ste schopný obhajovať aj Alvesa za znásilnenie, ale idete upalit Valverdeho lebo si zastal rodinu no je z Realu.
Keby to spravil hoci kto z Barcelony bol by tu za hrdinu.
Našťastie o tom či dostane trest rozhoduju Španieli, lebo tu by ho mnohý z Vás najradšej zavreli aspoň na 2 roky.
Buďte ľudia.