Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-07-25 18:46:39
Valverde je "dobrý" hajzlík,načase,aby dostal po nose....
2023-07-26 08:28:54
Jano, to, ze zrejme mal dovod byt rozzureny, neznamena, ze si moze robit co chce. Predstav si, ze sa dostanes do konfliktu s niekym (napr. v obchode, na poste, v banke, skratka na verejnosti), a on na teba ( v pripade aj na tvoju rodinu) slovne zautoci. Je normalne mat nutkanie mu jednu vypalit. No ak to spravis, je tiez normalne, ze ta ten clovek za to uda a ze ta za to potrestaju. To, ze ti on nemal pravo take nieco povedat, nemeni nic na fakte, ze si ty za SVOJE konanie trest zasluzis. Vyska tvojho trestu by nikdy nemohla byt "ziadna", lebo takto zakony a pravidla nefunguju. Nikto nema pravo vziat "spravodlivost" do vlastnych ruk, ci uz ma na to dobry dovod alebo nie.
2023-07-26 10:44:56
AlonsoIsJoke - labilny človek vybuchne ,videl si niekedy vybuchnut Valverdeho na ihrisku? Nikdy. Skratka si nenechal nadávať na rodinu tak ako ZZ ala Materazzi akurát ten sa neovládol a poškodil svoje mužstvo vylúčením .Valverde sa vedel ovládať a vysvetlil mu to ako chlap mimo.Pre mna je smiešne keď niekto je hrdina nadáva ti na rodinu v zápase kde vie že nič nemôžeš a vonku sa poserie a ide žalovať ,to neni chlap.

RoAd-Ako hovorim súhlasím s tebou v tom že by sa to stavať nemalo ale viem sa vžiť aj do človeka čo je v ťažkej chvíľku keďže jeho žena mala potratit a on mu v tom nadával na to dieťa .je to špinavosť . Ani mal byt trest pre oboch pokial to nebolo obojstranne a obaja sa pustili do seba ,Bauena klamal a tým pádom ta vypoved je neplatná keďže je to kríva vypoved ,neberie sa do úvahy . 🤷🏻‍♂️ nechcem ten úder obhajovst,len chcem povedat že Valverde bol vždy vzorom aj na ihrisku aj mimo neho,preto nedostal ani trest od Realu predpokladám ,skratka je chlap čo si nenechá škaredo nadávať na rodinu a pre mna je podtkan ten čo tie slova dokáže vypustiť a priať smrť tvojej rodine,myslím že kopu ľudí by to riešilo tu tak isto.
2023-07-26 13:04:14
Čo iné sa dalo čakať v takom prípade, ak sa jedná o hráča Realu??? Peréz má vééééľmi dlhé prsty.
2023-07-26 14:42:48
Skúsme tu niekto uraziť Messiho zdravé dieťa..nech skape a podobne.
Koľký z Vás mi má teraz chuť pridrbať na tvár?? A teraz si predstavte že by mal to dieťa choré..
Stále máte pocit že je to v pohode??
Koľký z Vás by ste mi teraz za to pridrbali???
A to ani nejde o vaše dieťa ale o hráča Barci...
A teraz sa skúste vcítiť do toho rodiča.
Je mi jedno že je z Realu, Valverde zavrel tomu zmrdovu hubu a Dobré spravil. Inak nič vážne mu nespravil, bola fotka kde mal ten idiot iba rozťatú peru.
Ste schopný obhajovať aj Alvesa za znásilnenie, ale idete upalit Valverdeho lebo si zastal rodinu no je z Realu.
Keby to spravil hoci kto z Barcelony bol by tu za hrdinu.
Našťastie o tom či dostane trest rozhoduju Španieli, lebo tu by ho mnohý z Vás najradšej zavreli aspoň na 2 roky.
Buďte ľudia.