Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Partneri
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
Účet
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
Rafa Yuste: Pre mňa je táto sezóna o upevnení našej hegemónie v La Lige
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.
Bleskovky
18:47
Raphinha najlepším hráčom ligového El Clásica
0
Barcelona v El Clásicu zdolala Real Madrid 4:3 a za MVP zápasu bol zvolený strelec dvoch gólov Raphinha, hoci Kylian Mbappé zaznamenal hetrik. Raphinhove štatistiky v zápase proti Realu Madrid: Hodnotenie podľa Sofascore: 7,5 (najvyššie: Lamine Yamal - 9,0) 90 minút 2 góly 2,16 xG 29/39…
8 dní
Gerard Martín najlepším hráčom zápasu s Realom Valladolid
0
Barcelona porazila Real Valladolid 2:1 po zápase plnom striedaní Hansiho Flicka. Za najlepšieho hráča tohto zápasu bol vyhlásený Gerard Martín. Štatistiky Gerarda Martína v zápase proti Realu Valladolid Hodnotenie podľa Sofascore: 8,1 1 asistencia 3 získaní lopty 0-krát predriblovaný…
15 dní
Ferran Torres najlepším hráčom finále Copa del Rey
0
Barcelona vo finále Kráľovského pohára porazila Real Madrid 3:2. Za najlepšieho hráča zápasu bol vyhlásený Ferran Torres, ktorý získal aj korunu kráľa strelcov súťaže. Štatistiky Ferrana Torresa v zápase proti Realu Madrid: Hodnotenie podľa Sofascore: 8,0 (najvyššie - Koundé: 8,3) 115…
19 dní
Pedri najlepším hráčom zápasu s Mallorcou
0
Barcelona porazila Mallorcu 1:0 a ocenenie pre najužitočnejšieho hráča zápasu získal Pedri. Záložník kontroloval zápas takmer od úvodného hvizdu. Mal 92% úspešnosť a zaznamenal 6 kľúčových prihrávok. Vyslal aj 2 strely. Vyhral 4 z 8 súbojov a všetky 3 jeho driblingy boli úspešné. Pedri zaujal…
články
5830
prečítaní
Carlo Ancelotti: Ak by Barcelona vyradila Inter, nikto by sa na to nemohol sťažovať
2393
Ani Pedri, ani Yamal - Real si zajtra musí dávať pozor predovšetkým na Raphinhu
2323
Flick už určil základnú jedenástku na El Clásico
2260
Médiá citovali slová Marciniaka, ktoré rozhodca odvety s Interom nikdy nepovedal
1648
Poľská legenda tvrdo kritizovala taktiku Hansiho Flicka v semifinále Ligy majstrov: Barcelona pokazila všetko
1414
Fàbregas potvrdil záujem o obrancu Barcelony: Je univerzál, líder
1387
Barcelona - Real Madrid: Zostavy
1373
Gündoğan prezradil dôvod odchodu z Barcelony: Bolo lepšie odísť, pretože...
1354
Druhý gól Realu Madrid nemal platiť [FOTO]
1196
Ruka Tchouaméniho na penaltu nestačí, ruka Fermína na anulovanie gólu áno... [VIDEO]
nové
komentáre
Éric García: Snáď mi opäť nezmenia post
"Eric dnes jedno z najprijemnejsich prekvapeni, cakal som ze bude zalezeny vzadu, nahravky na…"
11.5.2025 21:16
9
komentárov
Barcelona 4:3 Real Madrid: Najlepšie VS Najhoršie
"Najlepšie, zase raz nezlomny charakter, dôvera v seba, fotbal, ktorý každého baví. Najhorsie:…"
11.5.2025 21:15
1
komentárov
Pedri: Očakával som menej gólov a pokojnejší zápas
"Aj my ....:))))"
11.5.2025 20:53
1
komentárov
Carlo Ancelotti: Nemôžeme zabudnúť, že nám chýbalo 5 obrancov
"Real, Real.....príliš veľa pýchy a malo skromnosti. "
11.5.2025 20:51
20
komentárov
Ruka Tchouaméniho na penaltu nestačí, ruka Fermína na anulovanie gólu áno... [VIDEO]
"s chybami rozhodcov treba počítať, vyplakávať, akí sú zlí, je zbytočné a hlúpe -- dôležité je, že…"
11.5.2025 20:42
41
komentárov
Hansi Flick: Sme už majstrom? Nie, nikdy neviete, čo sa stane
"K definitívnemu získaniu titulu potrebujeme 2 body. Tj. z troch posledných zápasov jednu výhru,…"
11.5.2025 20:25
9
komentárov
Prihlásenie
Nick:
Heslo:
Zabudol som heslo / Mám problém s prihlásením.