Laporta veľmi nemusím, na druhú stranu, Messi si ročne príjde v Miami na 250-360 miliónov + má dostať nejaké percento z klubu, čo budú ďalšie milióny ročne ako zisky z MLS... Keby Messi chcel, mohol hrať v Barcelone.
Jano, snad si pamatuješ, jak Messi přijel podepsat smlouvu a jak to dopadlo ze dne na den. Laportu nemusíš, ale obhajuješ jej proti někomu, kdo pro Barcu udělal mnohem, mnohem víc než tento bafuňář/politik
Pred casom tu bol rozhovor s Messim, kde situaciu vysvetlil po lopate. Moznost tu bola, ale za podmienky, ze sa musel niekto predat, resp. by si musel niekto znizit plat, s cim nechcel mat nic spolocne. Navyse to zastresoval tliachac Laporta, ktory uz neraz otocil kabat, tak bral istotu.
Podla capology, na ktory sa Janko tak rad odkazujes Messiho plat je necelych 49mega, s cim by nebol ani najlespie platenym hracom v NBA. Ostatne ciastky su len teoria, kolko by mohol zarobit cez sponzorske zmluvy. Ale tak uz davno vieme, ci plagat mas doma nad postelou a chapeme, ze sa snazim nam podstrcit, ze Messi siel len po peniazoch a rujnuje klub narozdiel od svarneho princa z madeiry, ktory sa odpratal do puste cisto z lasky k sportu.
Michal_: zopakujeme si to ešte raz, minimálny plat v LaLige je 155 000€ v hrubom ročne. Nechce sa mi veriť, že toľko peňazí by sa aj bez zníženia platu niekoho ineho neušetrilo. To by s prehľadom pokryl Nicov odchod.
Druhá vec, Messiho plat v Miami má byť 50 miliónov v hrubom. Ale tu sa nekončí. Priamo MLS po dohode so sponzormi má ročne platiť 150 miliónov, má mať potom nejaké % zo zisku MLS a má dostať neviem koľko % vlastníckeho podielu v klube (čím dostane ďalšie % zo ziskov navyše). Podľa odhadov si tak ročne príjde na 250-360 miliónov. Ani v ten ten 1,2 miliardový kontrat do Arábie nebol plat v klube. Cez 900 miliónov boli sponzorské peniaze, čo by dostal, ak by podpísal.
Skús, že koho plagát mám nad posteľou. Som zvedavý.
Nezabudni, kto sa nerozpráva s Piquém a ho celkom slušne poslal niekam, lebo si neznížil plat, aby mohol v Barcelone poberať svojích 50 miliónov, lebo "nestihol" podpísať predĺženie kontraktu. Nezabúdaj, kto chcel odísť a nakoniec ostal, lebo dostal 550 miliónov na 4 roky. To bol ten hráč, ktorý chcel hrať v Barcelone aj zadarmo.
Nezabudni Janko, že ty sám si tu vypisoval, že si fanúšikom Realu, nezabudni, že si tu obhajuješ Rosalda čo to dá, nezabudni, že je choré sa prihlásiť na stránku najväčšieho rivala a tváriť sa ako objektívne to ty vidíš a vypisovať tu kraviny.
Každý deň to isté. máme 7 záložníkov a hráme na troch, kde budú hrať ostatný a hneď potom či vôbec budú zaregistrovaný aj keď moc dobre vieš, že budú zaregistrovaný. Koho obetujeme, či Pedriho či Gaviho, či FDJ atď. Neskutočné, ako sa to tebe furt darí sa sem vopchať a potmehúcky vypisovať každú jednu kktinu furt a furt bez akejkoľvek prestávky.
Normálne rozmýšľam, čo môže človeka viesť k tomu, aby si dával furt ten čas na to, aby tu chodil každý deň podpichovať, ale zakaždým len tak jemne, aby si človek nevšimol tu jeho bielu riť. Choroba? Závisť?
Ja sa čudujem, že ti to tu ešte podaktorí chalani žerú.
Prosím, nájdi, kde som napísal, že som fanúšik Realu. https://www.laliga.com/... oficiálna stránka LaLigy, kde sú uverejnený registrovaný hráči. Do konca registrácie ostáva mesiac a 3 dni. Skoro mesiac už prešiel. Ak Klub si dal do účtovníctva 60 miliónov zisk, ktoré nedošli, atď. Sorry, že nemám ružové okuliare, ako 9/10 ľudí tu na fóre. A čo máš za problém so záložníkmi? Myslíš, že budú spokojný, keď budú hrať každý druhý zápas? Raz za 2 týždne? Asi nie. Predpokladám, že asi chceš, aby hrali Pedri, Gavi, FDJ, Gundo... a ak by ešte došiel hypoteticky Silva? Xavi už viac ako rok tvrdí, že FDJ nie je DM. DM nie je ani Gundo, Kessie vie zahrať DM, ale nie také, aké chce Xavi. Ostáva teda Oriol. Potom ti ostávajú 2 pozície a kopa hráčov. Hráči musia hrať zápasy, aby mali zápasovú prax, mladý hráči musia hrať zápasy, aby získali skúsenosti a prax a rozvíjali sa. Čas na ihrisku je obmedzený.
A ským mal predĺžiť. Však v tej sezónne keď mu končila zmluva predbiehali voľby. A s Bartom by isto po tom čo sa stalo nerokoval o predĺžení. Proste Laporta si bol istý až moc, že ho dokáže predĺžiť ale nezvládol to tak isto ako teraz.... Teraz neútočím na Laportu viem, že to má náročné upratať ten bordel ale treba si naliať čistého vína. Takto to proste je. Je politik musí si zachovať svoje meno a postavenie
Zmluva mu končila k 31. júna, Laporta úradoval od apríla či tak nejak. Času dosť. Ale nejak to nechal vyhniť. Reči že bude hrať aj zadarmo sa nejak neudiali.
Si obyčajný politik, celú svoju kampaň si postavil na tom ako Messi príde naspäť a mal si k tomu 2 pokusy,ani sa nehnevám že sa tak nestalo štve ma aké kecy si nám narozpraval a nič z toho
Podla capology, na ktory sa Janko tak rad odkazujes Messiho plat je necelych 49mega, s cim by nebol ani najlespie platenym hracom v NBA. Ostatne ciastky su len teoria, kolko by mohol zarobit cez sponzorske zmluvy. Ale tak uz davno vieme, ci plagat mas doma nad postelou a chapeme, ze sa snazim nam podstrcit, ze Messi siel len po peniazoch a rujnuje klub narozdiel od svarneho princa z madeiry, ktory sa odpratal do puste cisto z lasky k sportu.
Druhá vec, Messiho plat v Miami má byť 50 miliónov v hrubom. Ale tu sa nekončí. Priamo MLS po dohode so sponzormi má ročne platiť 150 miliónov, má mať potom nejaké % zo zisku MLS a má dostať neviem koľko % vlastníckeho podielu v klube (čím dostane ďalšie % zo ziskov navyše). Podľa odhadov si tak ročne príjde na 250-360 miliónov. Ani v ten ten 1,2 miliardový kontrat do Arábie nebol plat v klube. Cez 900 miliónov boli sponzorské peniaze, čo by dostal, ak by podpísal.
Skús, že koho plagát mám nad posteľou. Som zvedavý.
Nezabudni, kto sa nerozpráva s Piquém a ho celkom slušne poslal niekam, lebo si neznížil plat, aby mohol v Barcelone poberať svojích 50 miliónov, lebo "nestihol" podpísať predĺženie kontraktu. Nezabúdaj, kto chcel odísť a nakoniec ostal, lebo dostal 550 miliónov na 4 roky. To bol ten hráč, ktorý chcel hrať v Barcelone aj zadarmo.
Každý deň to isté. máme 7 záložníkov a hráme na troch, kde budú hrať ostatný a hneď potom či vôbec budú zaregistrovaný aj keď moc dobre vieš, že budú zaregistrovaný. Koho obetujeme, či Pedriho či Gaviho, či FDJ atď. Neskutočné, ako sa to tebe furt darí sa sem vopchať a potmehúcky vypisovať každú jednu kktinu furt a furt bez akejkoľvek prestávky.
Normálne rozmýšľam, čo môže človeka viesť k tomu, aby si dával furt ten čas na to, aby tu chodil každý deň podpichovať, ale zakaždým len tak jemne, aby si človek nevšimol tu jeho bielu riť. Choroba? Závisť?
Ja sa čudujem, že ti to tu ešte podaktorí chalani žerú.