Dembelé je top hráč, vždy som to vedel a patrím k jeho fanúšikom. Je radosť pozerať sa na jeho finty a riešenia. Mal neľahké obdobie a vznikli otázniky, ale nikdy som nepochyboval o jeho futbale. To je ten typ, na ktorého sa pozerá a ak je v pohode, urobí rozdiel.
Určite by nemal odísť, chytil sa. Dúfam, že nebudeme tak naivní a udržíme si ho. Hlavne teraz v tomto období, keď si nie sme istí výkonmi Fatiho, nepozdáva sa nám Ferran. Som rád, že sa ukazuje Abde, s týmto chalanom počítam. Raphinha uvidíme, tiež si nie som úplne istý, či bude spoľahlivou oporou.
Ty si minulú sezónu celú prespal? Ak nevidíš, aký progres dosiahol pod Xavim, tak skús prosím trochu lepšie sa dívať na futbalové zápasy. Pekný deň prajem. ✌️
Dembele musí ostať, aj keď na neho stále veľa ľudí nadáva a chcú aby odišiel, tak pre mňa je u nás jedine krídlo, ktoré to vie vpredu efektívne rozhýbať a nebojí sa toho hlavne, v Raphinhovi až takú hrozbu nevidím a o Torresovi, či Fatim sa ani nevyjadrujem, tam to je 1na1 veľká slabota...
co mas z toho ze to rozhybe ked vo finalke to aj tak do....raphina je aspon efektivny a maka. ci radsej budes kukat jak to tam dembele rozhybe a prehrame alebo radsej budes vyhravat aj ked to nebude na oko az tak pekne?
S Ez abdem súhlasím, že on by mohol byť prínosom ako technický hráč, len bojím sa, že práve on tu šancu nedostane, a keď príde prvá dobrá ponuka, tak bude predaný. No s tým Raphinhom, ja mám taký pocit, že v momente, keď príde trochu silnejší súper, tak Raphinha je dopredu skoro nulový a tá bojovnosť kľúčové zápasy žiaľ nevyhrá. Ja by som bol za to aby naľavo hrával ez abde a napravo Dembélé, predsa s 2 tak rýchlymi a technicky zdatnými krídlami by to bolo mimoriadne ťažké brániť, ale v momente, keď hráme len na 1 krídlo, tak Dembélé býva prakticky nonstop zdvojovaný, ak nie viac... Takže podľa mňa tie jeho neúspešné driblingy často výchadzajú aj z toho.
Jasne vyšiel mu 1 pripravak a už ho treba si ponechať :-D . A pride liga bude ostrelovať tribunu a potom sa zrani tak na pol roka predať kludne aj darovať
Je to úplne jednoduché ....hráč čo stal neskutočne peniaze a má aj solídny plat sedí na tribúne celú kariéru ..... Jediný hráč s ktorým sa on môže zrovnávať je asi rosicky
Prečo sa tu vyťahuje iba včerajší prípravný zápas??? Vážení, ja som tiež Dembeleho tvrdo kritizoval, nebol som jeho zástanca, ale prosím vás, minulá sezóna mu jednoznačne vyšla. Trochu objektivity nezabolí. Xavi ho posunul vpred, či už mentálne, fyzicky, takticky. Áno, prišlo zranenie, to mi je ľúto, ale do tohto času bol najlepším krídlom v tíme. Verím, že v dobrých výkonoch bude pokračovať aj v tejto sezóne, ak teda neodíde.
Odpadol som, idem plakať do vankúša, argumentačne si ma zničil.
Ak dochádzajú argumenty, vyťahujú sa iba herné štatistiky, ktoré nemusia byť v každom ohľade skutočným meradlom kvality hráča. Ale...keď už vyťahuješ štatistiky, tak prosím doplň informáciu, že sa Dembele zranil a jeho štatistiky by boli ďaleko lepšie. To si akosi nespomenul.
Zavolaj Xavimu a skús ho presvedčiť, že Dembele je na nič. Určite ho rovnako argumentačne položíš ako mňa. ✌️
@BarcaFan29 Dembéle sa dokáže chytiť ale proti tímom zo spodnej časti tabuľky.
V Lige majstrov je absolútne nulový a taktiež proti silnejším súperom. Mal 6 rokov aby sa "chytil" a futbalovo dospel.
harry525: Ok, ja mám na to svoj názor, ty máš na to svoj názor, ukončime to pri tom, ok? Hádky sú zbytočné, nechajme to tak. Všetko dobré ti prajem a nech sa ti darí.
Len tak aby sme boli objektívni, mierny progres tam bol, uznajme si to. Ale za tých 6 rokov do kopy neukázal absolútne nič mimoriadne! Akurát spôsobil to, že mám viac sivých vlasov..
Na jeden gól potrebuje 5-6 šancí, tie jeho slávne drublingy tak isto 1 z 5, bez lopty nie je ani 0, je dokonca mínus! Nejaký odbornik tu dokonca písal že je dobrý pri bránení..🤦🏻♂️
Ako rezervista, s nízkym platom by som ho bral, ale niektorí ho tu pasujú za kľúčového hráča.. ak ho teraz nepredajú, vedenie mu chce ponúknuť novú zmluvu do 2027 so zvýšením platu!! Sorry ale 10 rokov sledovať toho chrta s vypúčenými očami by bolo uz asi príliš na mna..
Dembele je hráč keď mu to ide tak každý obranca sa na zadok posadí a ked nie tak fanúšikovia na tribúne pozor na hlavu ale aj tak Dembele ma niečo v sebe škoda že ma takú nízku klauzulu 50m keď predať tak minimálne 80 a viac
Hral v 25. ligových zápasoch, v ktorých strelil neuveriteľných 5 gólov a 7 assistencii!
Poďme ďalej!
Z týchto 25. zápasov bol:
16x v zákl. 11ke
9x vystriedaný
Až v troch zápasoch odohral plných 90 minút a "len" 13 ligových zápasov vynechal kvôli zraneniu.
Neskutočný progress ❤️❤️❤️
Ak dochádzajú argumenty, vyťahujú sa iba herné štatistiky, ktoré nemusia byť v každom ohľade skutočným meradlom kvality hráča. Ale...keď už vyťahuješ štatistiky, tak prosím doplň informáciu, že sa Dembele zranil a jeho štatistiky by boli ďaleko lepšie. To si akosi nespomenul.
Zavolaj Xavimu a skús ho presvedčiť, že Dembele je na nič. Určite ho rovnako argumentačne položíš ako mňa. ✌️
A vieš čo? Práve presne o toto ide. O to zranenie. Lebo v prípade Dembelého sa nejedná o ojedinelý jav...
Keby Dembele premenil šancu v prvom zápase proti Liverpoolu na 4:0, možno by sme mali titul LM
Keby sa nenakúpili Coutinho a Dembele za stovky miliónov eur, možno by sme nemali také problémy, ako je registrácia hráčov...
To je len zopár príkladov k tvojmu detinskému argumentu "Keby bolo keby". 😄
V Lige majstrov je absolútne nulový a taktiež proti silnejším súperom. Mal 6 rokov aby sa "chytil" a futbalovo dospel.
Na jeden gól potrebuje 5-6 šancí, tie jeho slávne drublingy tak isto 1 z 5, bez lopty nie je ani 0, je dokonca mínus! Nejaký odbornik tu dokonca písal že je dobrý pri bránení..🤦🏻♂️
Ako rezervista, s nízkym platom by som ho bral, ale niektorí ho tu pasujú za kľúčového hráča.. ak ho teraz nepredajú, vedenie mu chce ponúknuť novú zmluvu do 2027 so zvýšením platu!! Sorry ale 10 rokov sledovať toho chrta s vypúčenými očami by bolo uz asi príliš na mna..