Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-07-30 13:12:15
Jednoznačne! ❤️❤️❤️❤️ Dembele je neuveritelný hráč!
2023-07-30 13:41:52
Určite by nemal odísť, chytil sa. Dúfam, že nebudeme tak naivní a udržíme si ho. Hlavne teraz v tomto období, keď si nie sme istí výkonmi Fatiho, nepozdáva sa nám Ferran. Som rád, že sa ukazuje Abde, s týmto chalanom počítam. Raphinha uvidíme, tiež si nie som úplne istý, či bude spoľahlivou oporou.
2023-07-30 14:26:52
Dembele musí ostať, aj keď na neho stále veľa ľudí nadáva a chcú aby odišiel, tak pre mňa je u nás jedine krídlo, ktoré to vie vpredu efektívne rozhýbať a nebojí sa toho hlavne, v Raphinhovi až takú hrozbu nevidím a o Torresovi, či Fatim sa ani nevyjadrujem, tam to je 1na1 veľká slabota...
2023-07-30 14:37:32
Jasne vyšiel mu 1 pripravak a už ho treba si ponechať :-D . A pride liga bude ostrelovať tribunu a potom sa zrani tak na pol roka predať kludne aj darovať
2023-07-30 14:55:25
Je to úplne jednoduché ....hráč čo stal neskutočne peniaze a má aj solídny plat sedí na tribúne celú kariéru ..... Jediný hráč s ktorým sa on môže zrovnávať je asi rosicky
2023-07-30 15:07:42
Prečo sa tu vyťahuje iba včerajší prípravný zápas??? Vážení, ja som tiež Dembeleho tvrdo kritizoval, nebol som jeho zástanca, ale prosím vás, minulá sezóna mu jednoznačne vyšla. Trochu objektivity nezabolí. Xavi ho posunul vpred, či už mentálne, fyzicky, takticky. Áno, prišlo zranenie, to mi je ľúto, ale do tohto času bol najlepším krídlom v tíme. Verím, že v dobrých výkonoch bude pokračovať aj v tejto sezóne, ak teda neodíde.
2023-07-30 16:59:25
Dembele je hráč keď mu to ide tak každý obranca sa na zadok posadí a ked nie tak fanúšikovia na tribúne pozor na hlavu ale aj tak Dembele ma niečo v sebe škoda že ma takú nízku klauzulu 50m keď predať tak minimálne 80 a viac