Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Žeby pribalili k tým 50 miliónom neymara?
už nech je preč, bude pokoj v klube...
Už je hotovo, Fabrizio ted nahodil. Měl ve smlouvě osobní doložku za 50 mega.
Fabrizio: "Zasláním formálního dopisu do Barçy PSG aktivovalo „soukromou“ doložku. Díky tomu je Dembélé k dispozici za stejnou částku, 50 milionů EUR." - to mě fakt už pos*r. Nechápu jak je možné mít takhle na hovno udělanou tu smlouvu, že hráč má klauzuli na 100 miliónů, ale jiný klub ho může vykoupit za 50. Upřímně jsem nečekal, že by za něj dali 100, ale doufal jsem aspoň v těch 75. Takhle s náma zase v*jebou.
To fakt jeho agent žiada zvýšenie platu o 20m eur?
Ak ta osobná klauzula je na základe predchádzajúceho podpisu, čiže minulej zmluvy, tak ako môže byť stále platná? Podpisom novej zmluvy je stará neplatná? Ja už fakt neviem. Dembele môže mať vo vačku ďalších 10 klauzúl o ktorých nevieme. Sakra problémový hráč, už nech je preč. Problémy s ním na ihrisku, v nemocnici, pri predĺžení a už aj pri odchode.
Totálne ma vytáča ako predávame hráčov za smiešne sumy ale keď my chceme niekoho kúpiť tak pýtajú 50mega aj za hráča z lavičky...
Absolútne by som neurobil ani najmenší ustúpok tým prašivým Francúzo-arabom 😡 Keď ho chcú nech vyplatia klauzulu alebo nech idú do riti. Budú tu s nami vysierať hoci majú peňazí viac ako dosť a úplne v pohode by mohol len ten arabský chuj sám z vlastného vrecka vyplatiť aj tú 100 mil. klauzulu s prstom v nose. A keď to nevyplatia tak nech si hoci aj sedí na tribúne Dembo. Hneď si rozmyslí ako sa bude správať ku klubu ktorý s ním mal priveľkú trpezlivosť na to čo doteraz ukázal 😡 Dúfam, že naozaj neodíde za tých smiešnych 27 mil. lebo fakt nepochopím tú politiku klubu 😡
Úprimne absolútne nechápem prečo odchádza len za 50M, dobre, určite nemá takú hodnotu s akou prichádzal do Barcelony, ale však každý dobre vie, že PSG peniaze má a Dembélé je ich jedna z mála možností. Tak prečo ich kúsok nevyžmýkať??? Však v tejto dobe už horší hráči prestupujú za také sumy, ak nie vyššie...
No to bol zase obchod kúpiť za 150M€ a predať za 50M€ podobne ako Griezman a Coutino. Traja hráči na ktorých sme dokopy minuli okolo 350M€ a predali sme ich dokopy okolo 110M€ čiže 250M€ v mínuse. Obchod jak prase. Manažment Barcelony je na top úrovni
Ja sa ani nečudujem že všetky kluby na svete sa nám smejú aký sme profíci😊 Toto je už na liečbu boha tam🤣 Ono nie je mi to jedno , ale už je to fakt smiešne , my sme kupovali hráčov za také peniaze že to nieje možné a ostatné kluby od nás ich kupujú za doslova bagateľ 🤣🤣🤣 Zas predáme hráča za 2 rožky a papriku🤣🤣🤣
Tak čau...a není zač