Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Osobně Felixovi vůbec nevěřím. V Atleticu na to kolik stál nehraje nic. Když šel do Chelsea čekalo se že mu změna prospěje a bylo to ještě horší. Nepředpokládám že u nás by najednou začal zářit, akorát další hráč co by výrazně zatěžoval rozpočet.
Nejsou peníze na rozhazování a riskování, že zrovna v Barce se Felix rozehraje. Navíc Felix nechce hrát levé křídlo, co jsem slyšel a na jeho pozici máme lepší hráče. Peníze z Dembeleho investovat do pravého obránce a nebo pošetřit na příští rok.
Pred situaciou s Dembelem sa mi to pozdavalo ako zdrava konkurencia dopredu ale v ziadnom pripade za tie peniaze a ako nahrada Demb.
Hm kto vie co je za tym skryte...
No na prvým místě má být především schopnost přivést hráče, jakého požaduje trenér. Mě se na první pohled Felix pozdával v Barce - mohl by to být restart jeho kariéry v útočném týmu. Otázkou je, když ne Felix koho teda. Ono těch možností tam moc nebude. Hlavně takhle těsně před začátkem sezóny.
Nejlépe teď pořídit někoho na krátko jako třeba Adama Traoré (volný hráč s minimálním platem) nebo levnější hráče, kterým bude končit smlouva jako např. Lozano z Neapole nebo Podence z Wolves, ti by mohli stát okolo 15-20M. Poté přivést pořádné LW jako je Kvaradona z Neapole