Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-02 10:05:37
Za mě hezký match. Neviděl jsem ostatní přípravné zápasy, tak se nechci moc pouštět do hodnocení hráčů. Tak jen lehce. Líbil se mi čerstvý vítr v druhé půlce od Baldeho a Fatiho. Hlavně Baldeho přímočarost je skvělá. Yamal vypadá výborně a moc doufám, že bude dostávat víc příležitostí. Zaměřil jsem se i na Romeua a musím říct, že z něho nemám špatný pocit. Útok v první půlce slabý, Raphinhovi zápas vůbec nevyšel, Abde sice snahu měl, ale to je tak vše. Ferran nedostal ani moc balónů. Každopádně mám ze zápasu dobrý pocit :)
2023-08-02 10:28:10
Za mě se moc líbil Raphinha. Maká na 120%, je vidět, že je neskutečně při chuti. Pak Baldé velmi energický hráč, co to tam parádně rozpohyboval. A určitě i Yamal, který se nebál vystřelit nebo jít 1v1. Arauja nebo Frenkieho ty už neřeším. Ty hrají jako pánové v takových zápasech.
2023-08-02 10:31:06
Ako hral Ferran ? videl som len highlighty a okrem jednej spálenej tutovice tam nebol ani raz. Podľa hodnotenia bol suverénne najslabší na ihrisku.
2023-08-02 12:11:48
vie mi niekto poslatt link, kde si mozem pozriet druhy polcas? bohuzial som po prvom zaspal....neze by ma to nebavilo ale som prebdel celu noc...