Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Za mě hezký match. Neviděl jsem ostatní přípravné zápasy, tak se nechci moc pouštět do hodnocení hráčů. Tak jen lehce. Líbil se mi čerstvý vítr v druhé půlce od Baldeho a Fatiho. Hlavně Baldeho přímočarost je skvělá. Yamal vypadá výborně a moc doufám, že bude dostávat víc příležitostí. Zaměřil jsem se i na Romeua a musím říct, že z něho nemám špatný pocit. Útok v první půlce slabý, Raphinhovi zápas vůbec nevyšel, Abde sice snahu měl, ale to je tak vše. Ferran nedostal ani moc balónů. Každopádně mám ze zápasu dobrý pocit :)
Za mě se moc líbil Raphinha. Maká na 120%, je vidět, že je neskutečně při chuti. Pak Baldé velmi energický hráč, co to tam parádně rozpohyboval. A určitě i Yamal, který se nebál vystřelit nebo jít 1v1. Arauja nebo Frenkieho ty už neřeším. Ty hrají jako pánové v takových zápasech.
Ako hral Ferran ? videl som len highlighty a okrem jednej spálenej tutovice tam nebol ani raz. Podľa hodnotenia bol suverénne najslabší na ihrisku.
vie mi niekto poslatt link, kde si mozem pozriet druhy polcas? bohuzial som po prvom zaspal....neze by ma to nebavilo ale som prebdel celu noc...