Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-02 11:30:05
Cancelo by mal byť priorita. Dúfam, že príde.
2023-08-02 11:32:11
Nech príde Roque a Ferran sa môže striedat s Raphinhou na RW

Aj keď pre Roqueho by asi bolo lepšie ešte rok hrať pravidelne v domácej lige
2023-08-02 11:34:59
To radšej dvojicu roque a Fresneda
2023-08-02 11:48:31
cancelo a bernardo je sen. bodaj by prisiel aspon jeden
kluc Premium
2023-08-02 11:56:25
Podľa mňa by sme si neuškodili keby príde Cancelo s Fresnedom naraz, podmienka je odchod Desta...
Roqueho priviesť určite.
Bernardo za podmienky ze Kessie odíde a jedno krídlo (Abde, Ferran)
Aby sme boli financne aspoň trocha v pohode lebo z tých peňazí co plánujeme minút moc sa mi to nepáči
2023-08-02 12:11:19
Nás záujem je jedna vec ale niekde som čítal že po odchode gunda je Silva nepredajný tento rok takže asi toľko
2023-08-02 12:23:17
Bernardo sa mi zda mimo misu za velke peniaze... Frenkie, Gavi, Pedri, Gundo, Romeu, Roberto, Fermín,... niekto by musel ist mimo misu, dúfam, že nie Gavi.. Bernardo namiesto Roberta je super, ale zas kapitán.. no neviem..
2023-08-02 12:30:29
Podla mna Cancelo alebo Fresnedo, super ak Vitor uz teraz dojde, fati sa dostáva do formy a prava strana je uz plna a yamalby mal hravat viac proti slabsim tímom nech sa rozohra ajked ma len 16 hra neskutocne podla mna musia ho kontrolovat aby sa nezranil ale kazdu hru proti slabim by mal hrat a bernardo podla mna uz nieje nutny kedze mame prilis vela dobrých zaloznikov a za tu cenu radsej len Rb a Vitora doniest
2023-08-02 12:31:25
Nevravím že Cancelo je zlý hráč ale Fresneda je podľa mňa oveľa istejšia voľba. Cancelo je podľa mňa z tej kategórie hráčov ktorá na kraji obrany žiari v ofenzíve ale smerom do defenzívy to nie je nič extra. Niečo na štýl hráčov ako napr. je TAA z LFC. Obrana bola práve tá časť, ktorá nám vyhrala titul tento rok. + Keď k tomu pripočítame jeho odhadovanú cenu, plat a to že už v MC mal problémy aj s Pepom.... radšej by som sa v našej situácii sústredil na cenovo dostupnejších hráčov.
2023-08-02 13:21:18
Nechcem u nás ani jedného z nich.
Cancelo v posledných rokoch hral viac LO ako PO. A čo viem tak na pravo nikdy nepodával také výkony ako na ľavej strane. Navyše veľmi dobre vieme, že sa rozvadil s Guardiolom a riskovať, že sa to zopakuje aj u nás sa mi fakt nechce. Okrem toho už má 29 rokov a hodnotu okolo 50 miliónov. Ak budeme robiť väčšiu investíciu do PO tak do mladšieho hráča, ktorý vydrží dlhšie ako 3-4 sezóny. Pokiaľ ide o PO, tak v akadémií máme 17-ročného Hectora Forta, ktorý by mal byť veľký talent z toho čo o ňom viem. A mohol by byť kvalitným defenzívnym pravým obrancom do budúcnosti. Samozrejme neviem či Xavi s Fortom do budúcnosti počíta alebo nie. Pokiaľ však áno, tak by som post PO vyriešil lacnejšou možnosťou (ofenzívny alebo obojsmerný PO) a na veľké zápasy by som radšej na kraj postavil Koundeho tak ako tomu bolo v uplynulej sezóne.
Bernardo má o týždeň 29 rokov, hodnotu cca 80 miliónov. Okrem toho, že City ho pravdepodobne nepustí potom čo im odišiel Gundo, treba povedať, že Bernardo podáva lepšie výkony v zálohe ako na krídle. U nás v zálohe sú aktuálne Pedri, Gavi, Gundo, Frenkie, Roberto, Kessieé. Ako zaujímavá možnosť sa ukazuje aj ten mladý Fermín a na hosťovaní máme ešte Pabla Torreho. Oriola ktorý bude hrať DM a nebol by pre Bernarda priamou konkurenciou ani nespomínam, rovnako tak ešte ďalších mladíkov, ktorý by mohli počas sezóny dostať šancu. Preto sa pýtam potrebujeme robiť veľkú investíciu do zálohy ? Za mňa nie. A ak áno tak na post defenzívneho záložníka.
Pokiaľ ide o náš tím, tak potrebujeme posily na PO, náhradníka na LO (nakoľko Alonso za mňa na to nemá) aj keď tam by mohol dostať šancu mladý Alex Valle a ak Roque príde na hrot až o rok, tak aj náhradníka na hrot (to by som riešil buď hosťovačkou alebo podpisom niekoho staršieho na rok).