V našej situacii taky hráč mal ísť za 30-40 mil my totálne nevieme predať hráča ak by tento hráč šiel z iného klubu ako Barca určite by stal o 10-15 mil viac resp tak by pýtali ale 15 mil to je ako zadarmo za Kessieho
dwdk14 to je dlouhodobý bolehlav. Ještě to umocňuje, kdy kdejakej prumerak v Anglii přistoupí za 50+. Jasne není to jen Anglie, ale je to tam nejvíc koncentrovaný
a nejvic vidět bo přestupy z Portugalska či Brazílie jsou taky nadceneny. Každopádně mám obavu, že tohle v Barce jen tak nezlepší. Bohuzel
Pýtajme viac. Tu neexistuje nech sme z predajov zúfalí akokoľvek, že ho pustíme za 15 mega. Ako môžu chcieť Bernarda a predávať hráčov za drobné? 20-25 mega Arabi dajú už to, že sa vrátili k rokovaniam s Kessiem po mesiaci vraví dosť o tom, že ho chcú.
To je choré, že ak Barcelona predáva hráčov, tak ako totálny výpredaj za úplne nízke čiastky. Však tento chlapec bol jedným z najlepších v AC rok dozadu ak sa nemýlim, okej sezóna v Barcelone mu nevyšla, čo bolo zapríčinené podľa môjho názoru aj malým herným časom, ale aj tak je stále relatívne mladý (26) a my ho pustíme preč za 15M. Však v tejto dobe úplne neznámi hráči z líg mimo top5 chodia za takéto sumy... Avšak, keď nakupujeme my hráčov, tak vždy s prirážkou jak blázon.... Neverím, že sa nedalo vytlačiť z Arabov aspoň tých 25M, však tam každému dávajú prestrelené platy, takže s peniazmi problém určite nie je...
Hlavne by ste si mali uvedomiť, že cena za hráča nie je určená portálom transfermarket, ale je tu súborom rôznych premien, kde jednou z nich je aj (nie len) finančná situácia Barcelony, o ktorej (pravdepodobne) všetky kluby na svete vedia. Je prirodzené, veď by bolo choré robiť opak, že to budú kluby chcieť využiť. Ja fakt neviem u niektorých, nikoho nechcem, samozrejme, uraziť, či vážne nechápete súvislostiam, alebo len umelo zatvárate oči pred realitou.
Celkovo aj keď ide o nákupy, tak tu niektorí tak scestné veci píšete, že miestami neviem, či to je žart, alebo nie.
Neves bol hráč základu, jeden z najlepších hráčov Wolves a nemuseli ho predávať. Kessie je v Barcelone nechcený a nepotrebný hráč a všetci vedia, že je na predaj + všetci vedia, ako je na tom Barcelona finančne.
To, či hráš, alebo nehráš základ tvoju cenovku až tak neovplyvňuje. Minulý rok bol v AC hráčom základu, tak jasné, že v lepšom tíme v oveľa väčšej konkurencii v zálohe hrať základ nebude. Real bežne predáva lavičkárov za 40+ mega, rovnako aj iné kluby.
Kessie hral super za AC a verím mu že ma kvalitu aby hral v kvalitnom klube možno mu Barcelona úplne nesadla ale ja som bol spokojny z jeho hrou a to bola jeho prvá sezóna a keby dostal viac minút možno by sa ukázal viac
Kessie bol dlhodobo jeden z najlepších záložníkov v Taliansku. Dokázal by zahrať dobre v akomkoľvek klube, ktorý by dokázal využiť jeho silné stránky. To Barcelona nedokázala, Xavi od neho chcel, aby hral ako Xavi. Ale Kessie Xavi nie je a ani tak nedokáže hrať.
Simao v čiernej robote, v Taliansku mal ako druhý odbehanych najviac km na zapas zo všetkých záložníkov, tuším to bolo 12-13km na zapas. V titulovej sezóne AC mal defenzivne štatistiky lepšie než niektoré top DMka a ešte taky menší plus, je výborný v penaltách.
Jackopz, takych ciernorobotnikov a beháčov je plná Afrika.. 😀
Nechápem koho a ako mohol ubehat v Taliansku, lebo v Španielsku pôsobil dojmom ako hráč zo slovenskej ligy.. 🤷🏻♂️
Lebo u nás hral väčšinu času vysoko, v Taliansku hral v double pivote a druha vec, kludne to mohlo byt hracim casom. Sú hráči, čo hrajú najlepšie keď hrajú zapas čo zapas a škodí im hrat nepravidelne. Práve v najlepšej sezóne odohral až vyše 4000 minút… a nebolo to len o behaní, on mal fakt brutálne defenzivne štatistiky a to bol skôr box to box zaloznik.
Pravdupovediac v AC som ho nevidel ani v jednom zápase, nemám už toľko času sledovať európsky futbal, ale barcu sledujem každý zápas, ani raz keď hral ma absolútne v ničom nezaujal.. neviem ale ak mal take štatistiky tak asi séria je na tom veľmi biedne 😀
Alex ja ho hodnotím ako hraca barcy, aký bol v AC je mi jedno. Hodnotím čo je tu a teraz, a teraz to je viac menej poleno, za starých čias by si ani neprdol v barce. Dest bol v ajaxe tiež nový cafu/alves a mal super štatistiky a čo z toho?? Dal by si ho s FDJ na double pivota a vynechal by si pedriho, gavi a gunda?! To ozaj
Ale ten bol mladý hráč a zlý určite nebol keď sme ho vyfúkli Bayernu, možno keby vtedy prestúpil inam, tak by teraz mohol naplniť potenciál ale je mi to jedno.
Keďže hráme na 4 záložníkov, točil by som vzadu Romeu, FdJ, Kessie. Kessie by sa točil s FdJ keďže obaja sú box to box záložníci, záležalo by aký súper. Ak by hral FdJ - Kessie, tak znovu Kessie by hral tú box to box pozíciu a FdJ by musel rozohrávať hru od stopérov, presne jak to robil Tonali v AC keď hral vedľa neho Kessie. Nad nimi Pedri, Gundo, Gavi - Pedri základ a točiť Gunda s Gavim podľa výkonnosti / súpera, prípadne keby sa Pedri zranil, furt sú tam dvaja kvalitní hráči. To máš 6 záložníkov na 4 pozície, ideál.
Simao kedy mal Kessie ukázať kvalitu keď hral pár minút aj tak ukazal potencial vedel si nabiehať do 16ky a vedel sa aj vrátiť ty máš iný názor ja zasa iný
343 jak hráme teraz, Kounde pravý obranca / stoper, on aj tak nechodí za polku + Araujo, Christensen, double pivot + 2x ofenzívny záložník, pravé kridlo Raphinha, hrot Lewa a na celú ľavú stranu Balde, však tak sme hrali už od polky sezóny
Tak ako zahral v Barce v tejto sezóne, 15-20 mil je jeho strop! Rozumiem že prvá sezóna, veľmi špecificky klub atd, ale to mu cenu nijako nenavysuje..
neviem ozaj, niektorí asi fakt vnímajú reálny futbal ako FM alebo FIFA hru.. totálne nezmysly tu píšete. Tu vam kolega, Geri vyššie všetko pekne vysvetlil. Barca je vo finančnej jame, každý to vie, preto každý ponúkne najnižšiu cenu akú sa len dá.. lebo vedia, že Barca nie je v pozícii diktovať si svoje podmienky, treba vysvetľovať prečo? Ak by niekto chcel kúpiť FDJ alebo Pedriho, vtedy by mohli, lebo to je žiadaný materiál. Ale kessie je šedá masa s veľmi zlou poslednou sezonou, čo očakávate že 50 mela nám niekto da? Kto je kessie, mal jednu dobrú sezónu v AC, išiel do top klubu a pohorel. Dest mal tiež super sezónu v Ajaxe a kde je teraz, ani za 100.000 ho nevieme predať..
Real a Chelsea majú peňazí dosť. Oni nepotrebujú súrne predávať tak ako Barcelona. Oni si môžu dovoliť odmietnuť ponuku aj 10 krát a pokiaľ by sa nedohodli tak to nikomu neuškodí.
Na druhej strane Barcelona potrebuje predávať, má finančné problémy a to vedia všetci takže to každý zneužíva.
I třicetieltý Henderson šel za 14 miliónů a Kessie, který má 26 let, trhová hodnota je 25 miliónů eur a má dlouhodobou smlouvu jde za 15? To je fakt potupa a urážka...
Tak toto je už nenormálne 🤣🤣🤣 Keď chce Barca takto predávať hráčov , je to strašná ale že strašná hanba . Absolútne sa nečudujem v akej sme situácií keď toto robíme, nedokážeme si stáť na cene a hráča pustíme za minimum keď máme z toho vytrieskať čo najviac €. Čoskoro bude FCB na predaj . Hanba fuj
a nejvic vidět bo přestupy z Portugalska či Brazílie jsou taky nadceneny. Každopádně mám obavu, že tohle v Barce jen tak nezlepší. Bohuzel
Celkovo aj keď ide o nákupy, tak tu niektorí tak scestné veci píšete, že miestami neviem, či to je žart, alebo nie.
Možno v driblingu?? Alebo v rýchlosti alebo nebodaj v kreativite?!
Nechápem koho a ako mohol ubehat v Taliansku, lebo v Španielsku pôsobil dojmom ako hráč zo slovenskej ligy.. 🤷🏻♂️
Keďže hráme na 4 záložníkov, točil by som vzadu Romeu, FdJ, Kessie. Kessie by sa točil s FdJ keďže obaja sú box to box záložníci, záležalo by aký súper. Ak by hral FdJ - Kessie, tak znovu Kessie by hral tú box to box pozíciu a FdJ by musel rozohrávať hru od stopérov, presne jak to robil Tonali v AC keď hral vedľa neho Kessie. Nad nimi Pedri, Gundo, Gavi - Pedri základ a točiť Gunda s Gavim podľa výkonnosti / súpera, prípadne keby sa Pedri zranil, furt sú tam dvaja kvalitní hráči. To máš 6 záložníkov na 4 pozície, ideál.
Alex, ti garantujem že meno kessie vo futbale už nebudeš počuť..
neviem ozaj, niektorí asi fakt vnímajú reálny futbal ako FM alebo FIFA hru.. totálne nezmysly tu píšete. Tu vam kolega, Geri vyššie všetko pekne vysvetlil. Barca je vo finančnej jame, každý to vie, preto každý ponúkne najnižšiu cenu akú sa len dá.. lebo vedia, že Barca nie je v pozícii diktovať si svoje podmienky, treba vysvetľovať prečo? Ak by niekto chcel kúpiť FDJ alebo Pedriho, vtedy by mohli, lebo to je žiadaný materiál. Ale kessie je šedá masa s veľmi zlou poslednou sezonou, čo očakávate že 50 mela nám niekto da? Kto je kessie, mal jednu dobrú sezónu v AC, išiel do top klubu a pohorel. Dest mal tiež super sezónu v Ajaxe a kde je teraz, ani za 100.000 ho nevieme predať..
Na druhej strane Barcelona potrebuje predávať, má finančné problémy a to vedia všetci takže to každý zneužíva.