Máme na to peniaze? Rovnako je to správne pustiť Kessieho za minimálnu cenu len za to, aby ho predali hneď, lebo Bernardovi sa nechce čakať do konca prestupového?
Vtedy boli páky a tie už sa tento rok nedajú používať na kúpu hráčov. Nemám obavy o registráciu ani tak, lebo s odchodom Dembeleho, Kessieho, Lengleta bodaj by, Desta sa dosť platov uvoľní, ale neviem o tom, že by sme zarobili za tých hráčov 80 mega. Ako tak počítam, nie ani zďaleka.
Možno prídu peniaze od Arabských šejkov za požičanie mena. Uvidíme nás nemusí zaujímať odkiaľ zoberú peniaze na toho a toho hráča podstatné je že sa o neho zaujímajú a to je pre nás dôležité.
Tiež som názoru, že 80 mega je trocha moc. Je to top hráč, ale už má 29 rokov, 2 roky zmluvy. Najhoršie, že si neviem predstaviť, že City pôjde pod 80 mega.
Ja mám rád Bernarda, páči sa mi jeho hra, vyzerá, že to má v hlave všetko zrovnané, ale prečo? Kde bude hrať? V zálohe, kde je Gundo, Pedri, Gavi, Frenkie, Romeu, Roberto a Lopez? Alebo ako pravé krídlo? Však tam máme Raphinhu a aj Torres, no... Nehovorím, že Bernardo je horší ako títo hráči, podľa mňa herne prevyšuje skoro každého vymenovaného, ale naozaj nepotrebujeme skôr posilniť ľavé krídlo? Popripade defenzívneho záložnika?
Hrame na 4 zaloznikov bez laveho kridla/alebo s falosnym lavym kridlom ak chces.
Roberta tam nerataj, to je hrac bud na RB ako dvojka alebo hrac do poctu ktory bude hrat len ked nebude mat kto ini nastupit, tak ako teraz v priprave ked ma Gavi nejake problemy, to aspon ukazuje ze az taky pretlak v tej zalohe nieje kedze vypadne jeden hrac a uz tam strasi Roberto a to pocas sezony hadam nechceme casto vidiet. Bernardo moze odohrat velku cast zapasov kludne na pravom kridle.
Gundo Pedri Frenkie Gavi Romeu Lopez a z casti Bernardo, to je 7 hracov na 4 pozicie. Niekto narocnejsi by aj mohol povedat ze nemame zdvojene posty.
Priznám sa, že prípravu som nemal čas veľmi sledovať, až na zápas s Realom, ale vo väčšine zápasoch podľa flashscore to vyzeralo na 4-3-3. Čo som čítal tak v príprave sa celkom pozitívne ukázal aj Fati v spolupráci s Baldem. Takže by som si nebol taký istý, že budeme hrať na 4 založníkov.
Ono povedať, že Roberto hrať nebude je pekné, ale realita bude úplne inde podľa mňa, nehovorím, že bude hrať základ, ale do rotácie sa zapojí si myslím. Ale nebude to kraj obrany podľa mňa, v hierarchii na kraji je až za Koundem a po príchode Cancela/Fresneda sa prepadne ešte nižšie. A naopak už v minulej sezóne sa viackrát objavil v strede poľa, keďže je považovaný za univerzála.
Naozaj niekto počíta do zálohy Roberta? To je ako hrať celý zápas o záložníka menej.
Predlženie zmluvy s Robertom a Alonsom je tak gigantický fail že na to nestačia ani slová. Rozumiem že za to môže hlavne Xaviho sentiment ale ako to mohli dovoliť iný ludia ktorý majú slovo v tejto veci ako športový riaditel a pod nechápem...
Ja reálne chápem, že sa vám zdvíha tlak pri predstave Roberta v zálohe, tak isto to mám aj ja. Ale Roberto ma dobrý vzťah s Xavim, je to náš 1. "kapitán", takže podľa mňa bude využívaný ako hráč na vystriedanie, prípade ojedinele do základu. S tým, žiaľ, nič neurobíme..
Ako Bernardo je úžasný rýchly dobrý strelec a prejde aj cez 3 hráčoch jak nič ale bude dráhy a NATO asi nemáme ale keby sa znížila cena na 60 tak určite by to bola super posila pomáha útočníkom a veľmi kvalitný záložník
Nepřijde mi to rozumně....City nepůjdou pod 70,pokud ano, tak tam budou brutální bonusy....a co když se mu nebude dařit, co pak? Budeme mít hráče s nesmyslnym platem.....I Ferrana Xavi strašně moc chtěl.
Ono Bernardo mi príde svojou hrou, že by mal zapadnúť do Barcelony, ale to isté som si myslel aj o Coutinhovi. A predsa pozície, kde Bernardo primárne hráva sú slušne obsadené. Ja úprimne by som radšej podpísal nejaké ľavé krídlo typu Sane, rýchly, 1na1 výborný, nebojí sa vystreliť, vekovo v pohode (27). A myslím, že cenovo by mohol vyjsť aj o trochu lacnejšie ako Bernardo.
Ty by si sa zaujímal o hráča a tlačil na jeho prestup keby si nemal peniaze? Asi nie. 😉
Roberta tam nerataj, to je hrac bud na RB ako dvojka alebo hrac do poctu ktory bude hrat len ked nebude mat kto ini nastupit, tak ako teraz v priprave ked ma Gavi nejake problemy, to aspon ukazuje ze az taky pretlak v tej zalohe nieje kedze vypadne jeden hrac a uz tam strasi Roberto a to pocas sezony hadam nechceme casto vidiet. Bernardo moze odohrat velku cast zapasov kludne na pravom kridle.
Gundo Pedri Frenkie Gavi Romeu Lopez a z casti Bernardo, to je 7 hracov na 4 pozicie. Niekto narocnejsi by aj mohol povedat ze nemame zdvojene posty.
Ono povedať, že Roberto hrať nebude je pekné, ale realita bude úplne inde podľa mňa, nehovorím, že bude hrať základ, ale do rotácie sa zapojí si myslím. Ale nebude to kraj obrany podľa mňa, v hierarchii na kraji je až za Koundem a po príchode Cancela/Fresneda sa prepadne ešte nižšie. A naopak už v minulej sezóne sa viackrát objavil v strede poľa, keďže je považovaný za univerzála.
Predlženie zmluvy s Robertom a Alonsom je tak gigantický fail že na to nestačia ani slová. Rozumiem že za to môže hlavne Xaviho sentiment ale ako to mohli dovoliť iný ludia ktorý majú slovo v tejto veci ako športový riaditel a pod nechápem...