po predsezónnej príprave a aj spolupráci s Baldem neviem neviem či by to bol dobrý ťah predať ho, vieme že dokáže byť produktívny aj napriek minimálnemu hraciemu času
Bol by som ho ochotný predať jedine v prípade, keď by to viedlo k nákupu efektívneho a osvedčeného ľavého krídla. Avšak, keď tak rozmýšľam žiadne meno mi úprimne ani nenapadá. Sane sa celkom vyfarbil pri incidente s Manem, Neymar polovicu sezóny by bol zranený tipujem, možno Gnabry? Kvara by bol super, ale za toho by si pýtali neskutočné peniaze a mal v podstate zatiaľ len 1 dobrú sezónu na najvyššej úrovni.
Naozaj je to ako pises, uz sa to neda citat, podobne lenglet - kazdu hodinu odchadza do jneho klubu, no uhorkova sezona, tak sa novinari snazia zdovodnit vlastnu exstenciu
U fatiho bych byl velmi otevreny jednani. Takovych 70-90 mil a pojdme do toho. On ma dost talentu ale jak tam neni snaha tak je k prdu. Balde vedle nej piluje lajnu nahoru dolu a fati pouze vyklusava jak nejaka primadona.
Aké 70-90???? Ma vykupku! Ak PSG chce tak sa bavme o poriadnej sume a nie o niečom smiešnou… odrbat nás chcú pri Dembelem a nechcú nám zan normálne zaplatiť a my im máme pustiť Fatiho pod 100?
PSG podle Fabrizia Romana jedná o příchodu Goncala Ramose z Benficy. Kvůli FFP jen na hostování s povinnou opcí na koupi za 80M. Nějak se mi nechce věřit, že mají ještě minimálně 100M na nabídku za Fatiho...
Věřím, že, pokud jde o PSG, nebude Laporta nikam ustupovat, za Fatiho bude chtít hodně a zaujme postavení "my ho prodat nechceme, jestli ho chcete koupit, tak za pořádnou raketu".
Hele, beru v potaz jestli je to hráčova primární pozice. Gavi je CM, Roque je ST a Kantera neznám. Samozřejmě tam zvládnou zaskočit, ale není to jejich hlavní pozice.
Ak dajú 50+ mela, predať a ani nerozmyslat.. ak už je niekto v 20 primadona a behá ako neskorý Ibrahimovic tak čo bude v 25.
Podľa mna nebude z neho nič, na CF nemá silu a ani parametre, na LW je príliš pomaly a bez kvalitného driblingu, ani ryba ani mäso.. plus tak isto ako chrt, super náchylný na zranenia..
Ak by sa našiel niekto kto by za neho dal 60-70 miliónov myslím, že by sme nemali váhať. Všetko však závisí od toho, či Dembelé zostane, alebo odíde. Zatiaľ je to také...nijaké!!!
Celú sezónu bol ferran určite lepší ... Do kombinácie a aj makal ...fati na prechádzke .......fatí mal síce lepšie čísla ale herné určite lepší ferran .... A ak rátame zápasy čo hral ako RW tak o triedu lepsi
Nemyslím. Ak už dal by som ich na rovnakú úroveň. Keď porovnávaš hráčov nemôžeš vynechať niečo ako produktivita. To je dosť dôležité. Rovnako nerátaš s potenciálom, Fati potrebuje dobrú sezónu po zranení. Mal by dostať ešte poslednú šancu. Ferran je starší a nie je po žiadnom zranení, ktoré by ho aspoň nejako ospravedlňovalo z otrasných výkonov.
Z hlediska FFP jednoznačně Fati out, je to odchovanec takže celá suma se zapíše jako zisk. Ale říkám si koho místo něj. Raphinha a Ferran jsou RW, na LW by se tím pádem šlo s Abdem a Yamalem,pokud tam Xavi nebude hrát záložníka např. Gaviho
Fati mal celú sezónu na to, aby sa zlepšil a robil veľké prd a to hral na jeho poste. Aj v príprave to flákal. Torres hrajúci napravo je úplne inde ako keď hrá naľavo. Prečo asi tak chceli Torresa Emery ci Enrique? Ani jeden z nich nie je mechom udretý...
Na rovnakú úroveň ? Fatí bol neskutočný traged ...jednoznačne najhorší útočník u nás za celú sezónu ...žiadna snaha žiadny pohyb ....produktivita liga + Európa jeden mal 7+3 druhý 7+4 čiže cca to isté .... A áno fatí je mladý ale na čo to je keď ma na ihrisku menej behania ako Messi keď ma 36 rokov ..... A ferran tiež má ešte len 23 takže je relatívne mladý .... Reálne herne ferran určite lepší aj kombinačne a hlavne ma kreativitu aspoň troška
Úplne súhlasím, predať ho čím skôr kým má hodnotu, ešte jedno zranenie a pôjde zadara, nič výnimočne z neho nebude.. neverím v jeho potenciál. Veľa ľudí ho prirovnáva k etoo, ale ten keď bol ešte zasran a hrál za mallorcu, tak to bola úplne iná dimenzia, rychlost, dravosť, nasadenie, prehľad. Keď skóruje fati, tak to vyzerá tak že ani on sám nevie ako sa mu to podarilo.
Chcem tu Neymara, len mi kvôli tomu nepredajte Fatiho. Ak obetovať niekoho, tak prosím Abde, Ferran kľudne. Vo Fatiho ešte verím. Fati a Neymar na ľavo to áno!!!
Rúca sa ti zem pod nohami ??? Najväčší zástanca Fatiho .
Nieje nič oficiálne a nikto oňho zatiaľ neprejavil záujem že ho chce kúpiť a aj keď tak ponúknu 30-40m Barca neprijme, zatiaľ len novinári o ňom píšu lebo nemajú o čom . Čítam aj iné stránky a o ňom ani chýru ani slychu. Nie raz to tak bolo na prestupáku čo sa plašíš. Do piatku sa všetko zmení a zabudne sa nato
Nevieš, možno to nebude ani vez ponuku a možno to plánujú rovno cez výmenu za Neymara. Či som najväčší Fatiho zástanca neviem, asi nie. Vo Fatiho verím proste viac ako v Abdeho. That's it!
Nikde nieje nič písané , všade sa všetko točí okolo Coutinha že naňom môžeme čo to zarobiť . Ty by si radšej predal hocikoho z tej pozície len aby Fati ostal 🤣 možno aj ty viac odbeháš za zápas ako on 😉
Psg nikdy nemělo a nikdy mít nebude žádný dobrý sportovy projekt na budoucnost, doteď nechápu jak hráči co hrají v top klubech mohou jít se zahrabat do Ligue 1 (nic proti) ale přeci jen je tam tak jeden max dva kluby co hrají o 1pozici pak je velký propad a když hrajete proti týmum "beze jména" nikdy se tolik nehecnete jako proti těm top týmům,pak i samotní hráči namísto aby se víc rozvíjeli tak spíš upadají,je to podobné jako v ringu bojuješ s nejlepšími tak i když prohrajes dá to člověku daleko více, nežli výhra nad snadným bezejmenným soupeřem... PS pouze můj osobní pohled, který nikomu nevnucuju ☝️
R - Raphinha/torres/kantera
Plus budeme môcť si dovoliť nový transfer, fati je dosť dráhy a má vysoký plat.
Podľa mna nebude z neho nič, na CF nemá silu a ani parametre, na LW je príliš pomaly a bez kvalitného driblingu, ani ryba ani mäso.. plus tak isto ako chrt, super náchylný na zranenia..
Nieje nič oficiálne a nikto oňho zatiaľ neprejavil záujem že ho chce kúpiť a aj keď tak ponúknu 30-40m Barca neprijme, zatiaľ len novinári o ňom píšu lebo nemajú o čom . Čítam aj iné stránky a o ňom ani chýru ani slychu. Nie raz to tak bolo na prestupáku čo sa plašíš. Do piatku sa všetko zmení a zabudne sa nato
100mega na 2 sezony je celkom realne