Každé leto tie isté rozprávky, ja tomu absolútne neverím, že on niekoho o niečom informoval.. Však Barcelona má zaregistrovaný koľko hráčov? 11? Neverím, že keď ten hráč vidí v akom rozpoložení je tento klub, že tak neskutočne túži po prestupe do neho z teamu ako je Manchester City. A za ďalšie, podľa mňa prehra v pohári ukázala Pepovi, že team by mal skôr rozšíriť ako zúžiť, takže silne pochybujem, že keď videl aký je Arsenal silný, Liverpool sa tiež výrazne posilnil, Chelsea zložila tiež zaujímavý team, Newcastle to isté, tak bude predávať hráča ako je Bernardo, a ak áno, tak určite nie na za tie drobné, čo im Barca ponúkne.
Tak je fakt, že telenovela: Přestupy do Barcelony a ven, je lepší přečíst až po přestupaku s tím, že hned víš na čem jsme a vyhnes se protichůdným názorům, které se mění co týden.
Presne tak, aj keď mám rád túto stránku a ich snahu informovať fanúšikov o dianí v klube, ale zbytočne prezdieľavajú každý jeden článok. Jasne, že Španielske média, častokrát budú písať to, čo fanúšikovia Barcelony chcú aby z toho mali views, aj keď informácie, ktoré poskytujú sú častokrát mimo realitu.
Normálne mám pocit, že Barcelona pri rekonštrukcii Camp Nou našla zlatý poklad, keď čítam, kto všetko má prísť. Hlavne, že na Messiho bola pokladnica prázdna aj v kontexte sľubu, že sa ho podarí čo len zaregistrovať...
.. "je čas urobiť ďalší krok - podpísať zmluvu s Kataláncami a žiť v Barcelone, meste, ktoré fascinuje jeho aj jeho manželku."
A teraz si povedzme koľko percent je to kvôli futbalu a koľko kvôli lokácii, keď si predstavíte že v Manchesteri je takmer celý rok daždivé temno podobne ako teraz tu.
Ktorý človek s plným mešcom by nechcel žiť v Barcelone.
PR menedžeri by ich mali naučiť nech hovoria iba o nekonečnej láske ku klubu. Inak je to ťažko uveriteľné.
Přivést na to hostování s opcí Neymara a Cancela a vyřešeno. Bernardo je skvělý hráč, ale pro nás aktuálně ne úplně potřebný. Sestava Stegen - Balde, Christense/Kounde, Araujo, Cancelo (případně Fresneda na přestup) - Pedri, Frenkie, Gundogan - Neymar, Lewandowski, Raphina zní parádně. Pokud by to nakonec dopadlo takto, tak by pro nás mohlo jít nakonec o úspěšné přestupové období.
Psal jsem na hostování s opcí, navíc Neymar by podle všeho šel s platem dolů a pořád je to reálnější varianta než koupit Bernarda Silbu, který má hodnotu 80 miliónů eur a City ho prodávat nechce, takže půjde MINIMÁLNĚ za těch 80 miliónů eur + plat.
Nepoznám presne čísla koľko Neymar zarába, ale pochybujem, že by sme muvedeli zaplatiť len 1% jeho súčasného platu. O 99% dole s platom ani ísť nemusí.
Tak to ho potom Psg nemusí ani púšťať - a koľko si predstavuješ že budú platiť ? Myslíš že budú platiť 20m a hráč bude u konkurencii ? To zabúdaj.... Jedine iba ak by opcia na kúpu bola povinná a to si zas Barca nemôže dovolit
Reálne my budeme radi, keď príde Cancelo a zaregistrujeme všetkých hráčov. Na nákup Neymara hoci len na hosťovanie by sme museli popredávať naše hviezdy typu Lenglet, Garcia, Alonso, Torres, Dest a ani to by nestačilo podľa mňa...
A teraz si povedzme koľko percent je to kvôli futbalu a koľko kvôli lokácii, keď si predstavíte že v Manchesteri je takmer celý rok daždivé temno podobne ako teraz tu.
Ktorý človek s plným mešcom by nechcel žiť v Barcelone.
PR menedžeri by ich mali naučiť nech hovoria iba o nekonečnej láske ku klubu. Inak je to ťažko uveriteľné.