Neskoro paní. Bol zadarmo Grimaldo, nevzali ste ho. Bol zadarmo Guerreiro nevzali ste ho. Za 5 mega kúpilo Atletiko Galana, nevzali ste ho. Mám pokračovať? Momentálne nie sú dostupný žiadny taký hráči zadarmo, alebo za malú sumu. Maximálne možno Tagliafico, ale ten už tiež nie je čo býval keď bol v Ajaxe. Bral by som aj Angelina, keby nehosťoval v Galatasaray.
Nevravím, že to nie je možnosť, ale zober si to tak, že na tej pozícii by sme mali len 2 mladíkov. Valle možno na la ligu a CdR vystačí, ale čo LM ak sa Balde zraní?
Hej veď to je samozrejme ale podľa mňa je lepší nápad dať tomu čas proste ani jeden hráč ktorého si vyššie vymenoval nemá dobrú defenzívu a ako si napísal za takú sumu čo si môžme dovoliť tam není nikto preto sa neoplatí robiť takéto nákupy lebo povedzme si na rovinu to čo nám dá Alonso a podobný tam kľudne môže byť aj mladý Valle a môj názor je že toto bude v Barcelone dovtedy trvať kým nepadneme tak na hubu že si nebudeme môcť dovoliť už ani zadarmo hráčov a bude nás ťahať LA Masia a zas bude dobre verím v to
Čím skôr tým lepšie ak ho nepôjde predať darovať ho zadarmo Barcelona narobila toľko jebnutych prestupov že zbaviť sa tohto trageda zadarmo je len kvapka v mori
Když odejde, nic se nestane, může hrát Valle. Koupil bych jen Cancela, Fresnedu bych nekupoval, pokud by to bylo nutné koupil bych LB. LB-Balde, Valle, RB-Cancelo, Roberto
To by ses prvně musel zbavit Roberta, a to se ti nepovede. Máš na mysli takto? LB-Balde, Valle, RB-Cancelo, Fresneda Takto by to bylo pěkné ale momentálně nereálné
Kde je uvádený ako RB ? veď tam za posledný rok hral minimum zápasov. A navyše keď tam hral tak bol katastrofálny. S Robertom sa skor počíta do rotácie do stredu.
Nepochopím toto. Alonso mal ročnú zmluvu a stačilo nedať mu novú. Ale nie mi mu dáme novú zmluvu a o mesiac si uvedomíme, že na to nemá a chceme ho predať. To nikto v klube nevidel ako Alonso hral minulý rok ?
Ostáva len dúfať že sa to stane skutočnosťou