Tak popredne europske timy maju o Fatiho zaujem, ale vedenie mu uz nechce dat sancu, lebo chcu utratit balik na Silvu alebo Neymara? Konecne mame nejakeho kridelnika z La Masie, ale chceme ho odpisat za jednu a pol zlej sezony. Pritom ak by sa vratil do starej formy tak by mu okamzite vystrelila hodnota a mali by sme kvalitne LW. Na to kolko sanci dostal Dembele, Coutinho mi to pride velmi povrchne od vedenia. Radsej by mal byt na odstrel Ferran, ktory prisiel za velky balik a vobec nenaplnuje potencial!
Tak fati mal 1 sezónu dobrú (19-20) a potom 3 sezóny katastrofálne ....úprimne ja tu nechcem ani silový ani Neymara a radšej by som šetril .... Ale nechápem ľudí ktorý vo Fatima vidia veľkého hráča keď to na ihrisku vôbec neukazuje .... A ešte jedna poznámka áno ferran stal dosť pri prestupe ale ak bude niekto rátať fatiho plat tak aj ten bol extrémne drahy
No a po tej 1 vybornej sezone mu sucasne vedenie dalo taky plat. Tak koho to je chyba? Vtedy z neho robili noveho Messiho a chudak tak aj dopadol. Ja len hovorim, ze iny hraci, ktori nas stali omnoho viac dostali niekolko sanci tak preco by este jednu sezonu nemohol dostat Ansu? Len zato, ze vedenie chce dotahnut hviezdu?
Oprava 17 v Lige a este nejake pohare, ale stale je to malo dostat sa do formy po takych dlhych zraneniach. Minuli sezonu vela nepredviedol, ale ked pisu, ze je fyzicky uz ok tak by si zasluzil este aspon pol sezony sancu.
No snáď nevymenime 20r hráča za 31r uplakaného Neymara.
Snáď to dopadne ako s FDJ. Chceli ho min. rok predať a tuto sezónu bol úžasný.