Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-09 08:53:32
Varianta, že by přišel přes Saudskou Arábii mi přijde jako dost sci-fi … To se říkalo i o Messim, že by přišel přes Ameriku a nakonec z toho nic nebylo.
2023-08-09 08:59:21
Každý Euro, který se použije na Neymara, je Euro hozený do kanálu. Ten borec je snad častěji zraněnej než svýho času Rosický. Jasně, nějakou kvalitu a zkušenosti by do týmu přinesl, ale za mě to za to nestojí...
2023-08-09 09:07:57
Nwm, po včerajšku by som bol radšej za to, aby sme dali šancu Yamalovi. On, Raphinha, Ferran a Fati. Abde nwm, on je taky player do rotácie, ale moc by som mu neveril, že sa dlhodobo presadí, hoci možno prekvapí. Fati chytá celkom formu, to zakončenie včera to potvrdilo. Vôbec to nemal ľahké, musel trafiť presne k tyčke a dal to perfekt. Verím, že z neho môže byť 20golový útočník ak bude hrať pravidelne. Ferran tiež chytá formu a nečudoval by som sa, keby párkrát posadil Lewandowskeho, ktorý je v kŕči. Yamal zas za 20 min totálne zatienil Raphinhu. Ešte do celého príde Roque.

Suma sumárum, za mňa je v aktuálnej situácií Neymar zbytočne navyše. Možno sa mýlim, ale rád by som videl základ nedelu nasledovne:

Mats - Koundé, Araujo, Christensen, Balde - De Jong, Pedri, Gundogan - Fati, Lewandowski, Raphinha/Ferran

Yamal do základu zatiaľ asi nie, ale 30 min na zápas môže dostať, hlavne ak Raphinha bude hrať prd. Aj včera to neskutočne oživil.

2023-08-09 09:10:46
Nerozumím proč hledáme furt levé křídlo, když tam většinou začíná střeďák a posouvá se tam Balde a v případ ěže bude Balde odpočívat, tam hold začne Fatti/Ferran/Abde. Neymar je často zraněný a bude drahý na mzdě (i přes velké snížení). Pokud však Fattí/Ferran odejde, pak dejme tomu, ale spíš potřebujeme rychlého pravého obránce!!!
2023-08-09 09:25:13
To je znamenie, že na neho máme zabudnúť. Príliš často býva zranený. Bude mať obrovský plat, kľudne môže mať aj formu, ale ak bude viac zranený ako zdravý, tak sú to zbytočne vyhodené peniaze. On nemal odísť. Malo by platiť "druhý krát do tej istej rieky nevstúpiš"
2023-08-09 09:33:05
Tohoto člověka prosím už ne v našem dresu.
2023-08-09 10:34:13
Díky bohu, doufám, že nikdy nepřijde. Tahle potřeba nahradit skleněného Dembelého dalším hráčem, který většinu sezóny promarodí, je nepochopitelná
2023-08-09 11:25:44
Tak tohto naozaj nepotrebujeme. Už len z dôvodu jeho neustálych zranení. Už teraz je čo sa týka zranení a absencií v zápasom možno pred Dembelém. Keby prišiel do Barce, tak by bol neustále zranený a nič ale že naozaj nič by sme z neho nemali. Keď odišiel z Barce ako krysa tak nech si zostane v krysom hniezde. Z Barce ho nikto nevyháňal, rozhodol sa tak sám a aj to len pre peniaze!!!
2023-08-09 11:55:27
Neymar je už tak 3 roky jen stínem toho hráče, který z Barcelony odcházel. Má před sebou poslední dva, max tři roky v Evropě a skončil.
2023-08-09 12:25:43
Je to jednoduché buď přijde Neymar nebo Roque. Při odchodu jednoho z křídelníků(nepočítám Demba) přijdou oba.