Varianta, že by přišel přes Saudskou Arábii mi přijde jako dost sci-fi … To se říkalo i o Messim, že by přišel přes Ameriku a nakonec z toho nic nebylo.
Ale prečo by mal prísť len na jednu sezónu? On môže na špičkovej úrovni odohrať minimálne dve tri sezóny. Nechápem, akú by mal motiváciu hrať v Saudskej Arábii.
Každý Euro, který se použije na Neymara, je Euro hozený do kanálu. Ten borec je snad častěji zraněnej než svýho času Rosický. Jasně, nějakou kvalitu a zkušenosti by do týmu přinesl, ale za mě to za to nestojí...
Moja reč, to že sa zranil je jasný signál, že to netreba riešiť, chlapík odišiel zrovna v čase kedy mal byt nastupujucim lídrom mužstva a osral sa sám, nikdy LM nevyhral v drese PSG a za to som rad
Netreba nám Neymara, treba skúsiť dať čo najviac herného času mladíkom Fati/Yamal/Abde, priviesť schopného pravého obrancu, najlepšie Cancela, čo by mohlo dopomôcť aj Raphinhovi napravo, keďže Cancelo by ho vedel určite lepšie posielať dopredu ako Kounde/Araujo. Zvyšok peňazí využiť na zlepšenie finančnej situácie do ďalších rokov.
Nwm, po včerajšku by som bol radšej za to, aby sme dali šancu Yamalovi. On, Raphinha, Ferran a Fati. Abde nwm, on je taky player do rotácie, ale moc by som mu neveril, že sa dlhodobo presadí, hoci možno prekvapí. Fati chytá celkom formu, to zakončenie včera to potvrdilo. Vôbec to nemal ľahké, musel trafiť presne k tyčke a dal to perfekt. Verím, že z neho môže byť 20golový útočník ak bude hrať pravidelne. Ferran tiež chytá formu a nečudoval by som sa, keby párkrát posadil Lewandowskeho, ktorý je v kŕči. Yamal zas za 20 min totálne zatienil Raphinhu. Ešte do celého príde Roque.
Suma sumárum, za mňa je v aktuálnej situácií Neymar zbytočne navyše. Možno sa mýlim, ale rád by som videl základ nedelu nasledovne:
Nepíšeš zle ale pravda je aj ta Neymar ma skúsenosti a to naše mužstve mimo Lewu veľmi nemá a aj kvalita tam je, za prestup by sok nebol ale ak by sa nejakým spôsobom to podarilo hosťovanie na pol sezóny max na sezónu za rozumný peniaz ešte by som vzal
No, akože je možné, že časom sa Fati znova zraní, Ferran znova upadne do depky a Neymar by bol kľúčový a zdravý. Ale môže sa stať aj to, že nám zostane na krku problémový hráč s obrím platom, bude neustále zranený a napr. Fati bude hrať výborne. Tažko predpovedať budúcnosť.
Nerozumím proč hledáme furt levé křídlo, když tam většinou začíná střeďák a posouvá se tam Balde a v případ ěže bude Balde odpočívat, tam hold začne Fatti/Ferran/Abde. Neymar je často zraněný a bude drahý na mzdě (i přes velké snížení). Pokud však Fattí/Ferran odejde, pak dejme tomu, ale spíš potřebujeme rychlého pravého obránce!!!
To je znamenie, že na neho máme zabudnúť. Príliš často býva zranený. Bude mať obrovský plat, kľudne môže mať aj formu, ale ak bude viac zranený ako zdravý, tak sú to zbytočne vyhodené peniaze. On nemal odísť. Malo by platiť "druhý krát do tej istej rieky nevstúpiš"
Lebo Neymar môže zato že Barcelona kúpila tragických hráčov že áno? Neymar daroval Barcelone 222 miliónov a to ako s tým financovala Barcelona nie je jeho problém.
Tak tohto naozaj nepotrebujeme. Už len z dôvodu jeho neustálych zranení. Už teraz je čo sa týka zranení a absencií v zápasom možno pred Dembelém. Keby prišiel do Barce, tak by bol neustále zranený a nič ale že naozaj nič by sme z neho nemali. Keď odišiel z Barce ako krysa tak nech si zostane v krysom hniezde. Z Barce ho nikto nevyháňal, rozhodol sa tak sám a aj to len pre peniaze!!!
Suma sumárum, za mňa je v aktuálnej situácií Neymar zbytočne navyše. Možno sa mýlim, ale rád by som videl základ nedelu nasledovne:
Mats - Koundé, Araujo, Christensen, Balde - De Jong, Pedri, Gundogan - Fati, Lewandowski, Raphinha/Ferran
Yamal do základu zatiaľ asi nie, ale 30 min na zápas môže dostať, hlavne ak Raphinha bude hrať prd. Aj včera to neskutočne oživil.
naša omladinam,i keď o rok,ale to je perspektíva!!!
treba s nimi vydržať
Rozmýšľaj predtým než niečo povieš preboha...
Předchozí příspěvky jsou podle adminů spam, nemůžu se rozepsat, použij tedy paměť