Lo Celso je dávno z hry podľa mňa. Vôbec sa už nespomína. Valle môže ostať aj v B-čku registrovaný a hrávať za A-čko ak by sa predsa Alonso predal. Cieľ je asi Neymar-Cancelo-Roque kde je ešte Roque otázny, či ho pustia/nepustia skôr.
Já bych v případě příchodu Neymara nechal Roqueho do léta v Brazílii, 7 útočníků není potřeba. Lo Celso by se hodil, chtělo by to těch 6 záložníků. Jak odejde Alonso, Valleho zaregistrují do Ačka.
Lo Celsa chceli len na hosťovanie, ale ten sa ževraj dobre rozohral v Tottenhame, takže by ho na hosťovanie už asi nepustili. Záložníkov bude. Roberto bude záložník. Gavi nebude musieť hrávať na LW. Bude viac miesta aj pre Fermina, Darwina, Prim sa možno rozohrá na DM, ... 7 útočníkov ani nemusí byť ak sa predá Abde.
Většina je z něj sice odvařená, ale já tolik zase ne. Má už před třicítkou a nebude náhoda, že za poslední roky vystřídal tolik týmů. Já jsem pro Fresnedu, kterého bychom měli přivést.
Tak pokiaľ si sledoval zápasy Man City pred 2 rokmi, tak patril k najlepším hráčom City v tej dobe. Minulú sezónu začal Pep experimentovať s rozostavením, čo ho vytlačilo na lavičku, keďže nezapadal do koncepcie tímu. To mu prišlo nespravodlivé pokiaľ viem a požiadal o prestup, šiel do Bayernu, kde zahral celkom solídne na to aká je konkurencia na postoch, kde hráva.
Ak chceme priviesť Neymara, čo sa asi reálne deje podľa posledných správ a bojovať o ligu majstrov v najbližších 2-3 rokoch, tak jeho skúsenosti na rb/lb by mohli byť kľúčom ku odomknutiu úspechu.
Zostava Ter Stegen - Baldé, Araujo, Koundé(Christensen), Cancelo - FDJ, Gundo, Pedri - Neymar, Lewa, Raphinha, ak by sa tímu vyhýbali zranenia, tak si myslím, žeby mohla zabojovať aj o úspech v Európe, lavička by bola tiež celkom obstojná si myslím.
Ja som úprimne názoru, že buď priviesť Neymara aj Cancela alebo ani jedného s tým, že radšej momentálne investujeme do mladeže (Fresneda a podobných) a v budúcnu s hráčmi ako Araujo, Baldé, Pedri, Gavi, Noah, Yamal, Fati?, Kounde zabojovať o LM a
Za túto chválim pretože je to očividná pravda.
Ak chceme priviesť Neymara, čo sa asi reálne deje podľa posledných správ a bojovať o ligu majstrov v najbližších 2-3 rokoch, tak jeho skúsenosti na rb/lb by mohli byť kľúčom ku odomknutiu úspechu.
Zostava Ter Stegen - Baldé, Araujo, Koundé(Christensen), Cancelo - FDJ, Gundo, Pedri - Neymar, Lewa, Raphinha, ak by sa tímu vyhýbali zranenia, tak si myslím, žeby mohla zabojovať aj o úspech v Európe, lavička by bola tiež celkom obstojná si myslím.
Ja som úprimne názoru, že buď priviesť Neymara aj Cancela alebo ani jedného s tým, že radšej momentálne investujeme do mladeže (Fresneda a podobných) a v budúcnu s hráčmi ako Araujo, Baldé, Pedri, Gavi, Noah, Yamal, Fati?, Kounde zabojovať o LM a