Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-13 07:20:11
Dufam ze sa tu nebude pisat o zapasoch RM. Maju vlastnu stranku, piste to niekde, kde najdete priaznivcov tohto klubu.
2023-08-13 07:41:55
Vazne? Zase... Prestante tu pisat o baletkach nikoho to nezaujima
2023-08-13 08:07:32
Bože to sú zase komenty .... Či sa Vám to páči alebo nie tak LL túto sezónu na 98% vyhráme my alebo RM takže to ak prídu o hráča základnej zostavy na dlhšie obdobie môže mať vplyv aj našu sezónu. Ak Vám takéto info tak vadia tak úplne stačí neklikať na tieto články. Myslím si že keď je na titulnej fotke hráč Realu a v názve doslova "Real Madrid" dokážem sa tomu článku celkom jednoducho vyhnúť ak mi tak veľmi vadí... Inak Éderovi prajem skoré uzdravenie.
2023-08-13 08:08:54
Na českých stránkách o Realu není o zranění Militaa ani zmínka (ani v reportu zápasu) a tady dostane titulek :D
2023-08-13 08:54:34
No ja som to ockom pozeral, atletiko je uplne rozobrate, uz tych hracov pomaly nepoznam no a simeone je prec a s nim aj duch a bojovnost timu. Skoro som odpadol, ze valverde...... Ten to podla mna nevytrhne. Real hral v uuuplnej pohode s nadhladom prevysoval supera vo vsetkom, ten belinghem je hviezda. Myslim, ze real je tohto roku daleko silnejsi ako minulu sezonu.
2023-08-13 09:18:19
Čo sme stránka RM ?!
2023-08-13 09:53:43
Obecně souhlasím s tím, že o RM bych číst nemusel, ale na druhou stranu je taky pravda, že mě nikdo s pistolí u hlavy nenutí to otvírat. A po týdnech telenovel "Bernardo, Cancelo, Felix, Fresneda, Foyth, Neymar,... tam a zpátky během 1 dne + finance" je to video docela osvěžující.
Btw. Bilbao doma nejsou zrovna nazdárci a z toho sestřihu je vidět velká ofenzivní síla RM (nedokoukal jsem to teda celé). Máme se na co těšit ;-)
2023-08-13 10:32:07
Práve pochvala pre Adminov za vedenie tejto stránky ,na stránkach Realu som nie raz písal že konkurencia sa tomu venuje viac ,je tu viac článkov a rýchlejšie ,tiež to lepšie funguje.Tiež by som privítal na stránke Realu podobne články od hlavného rivala nech má človek prehľad. Je pravda že počas sezóny hlavne je tých článkov menej a neni tak moc o čom písať ,preto to treba niečim doplniť . 👍
2023-08-13 12:08:41
Penalta jasná, Rudiger je podle mě lepší stoper než Militao, takže jediná změna je ta, že dostane Nacho víc prostoru