Achjo, zase se čtyřmi záložníky. Takže levá strana bez křídle a držení lajny a jeden ze záložníků bude zabitý mimo svůj post. Však proč hrát normálně se dvěma křídelními hráči, když se nám tak dařilo i v přípravě a hráči na křídlech jsou rozehraní....
Damian z Getafe mal v dnešnom zápase dostať minimálne 4x ŽK! Rozhodca v druhom polčase dával ŽK za priestupky, ktoré v 1. polčase ani nezapískal........fakt bol to hrozný výkon rozhodcu!
Ja to nechápem úplne v kŕči vystresovaní všetci do jedného veď začala liga pome si zahrať a nie byť v depresiách či sa nám podarí vyhrať ako keby sú dve kolá dokonca
Damián na přesdržku. Retard Raphinha, rozhodčí to nezvládá, Xaviho nuda se 4 záložníky (hra na jistotu), která nefunguje. Zápas zatím o ničem, kvůli kterému budu mít ráno problém vstát do práce.
Tak ještě že měl Dembele v hlavě nasráno no. HAHA.
Rozhodčího vyhrabali kde jako? Ten to jaksi vůbec nezvládá. Damien je no nechci říct co. Getafe prasata, ale to se čekalo. Bordelas si Xaviho zatím maže na chleba. Xavi 4 záložníci výborně. Lewa začal tam kde sezonu končil příšerný.
Araujo to bylo co za zkrat a rozhodčí to korunoval :D.
Libí se mi ale FDJ to je prostě topka. :).
Ja toho Xaviho nechapem ale ze vobec. Na lavo ako tak aktivny Balde a on posilni lavu stranu. Pravo nic. A Lewa by si uz mohol ist oddychnut aj Romeu a dat tam Fati-Torres
Postihnutý Damian keď treba hrať normálny fotbal tak lopta ho facka ako dorastenca je mi zle keď vidím tej jeho hnusný ksicht vyzerá ako pričmudeny pedofil T-bag z prison breaku
Pomalé, statické, bez nápadu, bez nábehu, bez strely Akoby nikto nevedel, čo robiť alebo bál sa prevziať zodpovednosť na seba. Možno nám tá redka Getafé pomôže.
Síce Dembelého strely zväčša končili v slnečnej sústave, vedel to na tom krídle roztočiť a vytvoriť aspoň príležitosť, ak nepríde kvalitné krídlo bude zle.
Zvykaj si. Pokiaľ nebudú v španielsku, nemecku, atď. atď. kluby vlastnené arabmi tak ako v anglicku tak to takto proste bude. Kedysi chodili hráči druhého sledu do klubov ako Valencia alebo Leverkusen. Dnes idú do Aston Villy a podobne, lebo tieto druhotriedne kluby dokážu v pohode preplatiť kluby ako Bayer/Sevilla hrajúce Európu.
Keby som nepozeral, tak o nič by som neprišiel. Fati to trochu oživil, Ez mal zopár momentov a to je tak všetko. Rozhodca, ako obvykle, totálny psychopat a tento úvodný zápas to bola úplná fraška. Treba posily, hlavne do ofenzívy. Veľmi som sklamaný.
toto bola ruka gaviho? :D jednak to bola hrud a po druhe mu tu ruku pridržiaval hráč Getafe a nemal ju ako stiahnuť, to potom mal pískať tu ruku hrača Getafe v prvom polčase taktiež
Úroveň rozhodcov je doslova úbohá hento nemalo s rukou nič spoločné ale to aj tak nemení nič na Tom že barcelona predviedla žalostný výkon tragicky pedri staručký lewandovski a retardovaný braindead rafinha ktorého by som potrestal odobratím minimálne mesačným platom
Ja sa teším strašne na ligu majstrov kde mužstva budú ešte kvalitnejšie a fyzicky tvrdšie ako getafe európska liga čaká a v tej ak natrafíme na Liverpool tak dostaneme 6 gólov ako nič
No na LM mozme na dalsich par rokov zabudnut. Je to sice len prvy zapas nic sa nedeje...ale ked pozerate premier league napriklad tamto je ine Caffe...na taku uroven sa nedostaneme tak skoro.
To sa niekedy tu mesa čítať. Velebiť mladých, lebo proti Tottenhamu im proste vyslo a otočili zápas, ale nadavate na Romeua. Lebo prišiel z malého klubu a ma 31? A v mladých vidíte zase Messiho, Iniestu a neviem koho? Romeu hral dobre a svoje si zastal. Mladi spravilo čo? Idete sa pototo, že Abde dal šprint 😀ach
Mladý za nič nemôžu to že jeden dement sa nechá vylúčiť ako keby ho preplo a nás hlúpy tréner hra dvoch štítov proti 6 obranmoc a na striedanie čakal do 75 minúty to sú problémy romeu je proste absolútny priemerak ktorý nič na ihrisku neukázal a vždy mal o dotyk viac z loptou ako mal mať na dedinské španielske mužstva zo stredu tabuľky to stačí ale na titul v lige a už tobôž nie na konkurovanie v Európe to teda nestačí
Prosím uz vsetci sa musíme zhodnut ze Neymar musi byt priorita no.1 je mi jedno ze ma 31 a takéto všelijaké picoviny, nemame ani jedného dobreho wingera okrem 16 ročného lamina
Niekedy dobre mierená facka môže viac pomôcť, ako nezmyselné pohladkanie...aspoň dostali zrkadlo, že treba ešte viac pridať, príprava je príprava, zamakajú ešte viac, verím v to!! Kvalita tam určite je, treba čakany do rúk a naučiť sa rozbíjať dobre namiešaný betón, ktorý budeme vídať častejšie a častejšie...✌
Nie 442. Akoby sme chceli viac branit.
Mohol hrat Fati alebo Abde.
Damian z Getafe po tom lakti mal tiez dostat CK. Kde je VAR ?
Rozhodčího vyhrabali kde jako? Ten to jaksi vůbec nezvládá. Damien je no nechci říct co. Getafe prasata, ale to se čekalo. Bordelas si Xaviho zatím maže na chleba. Xavi 4 záložníci výborně. Lewa začal tam kde sezonu končil příšerný.
Araujo to bylo co za zkrat a rozhodčí to korunoval :D.
Libí se mi ale FDJ to je prostě topka. :).