Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
snapshot Premium
2023-08-14 09:46:20
Balde ma podla mna nizke hodnotenie. Stihal dopredu aj dozadu. Po odohrati lopty neostáva na mieste ale vyklisava a bezi ked treba a tym zbiera odrazene lopty.

Tak iste Marc. Tie jeho rozohravky oboma nohami si zasluzi vacsie uznanie
2023-08-14 09:50:09
Za mňa najlepší 2 hráči sú fdj a romeu ..... Neskutočne koľko čiernej práce spravil a práve to umožňovalo fdj mať takú voľnosť
2023-08-14 10:02:05
Pedri pulku zapasu nic ,když konečně zabral a měl vliv na hru ,byl vystřídán.Nechápu ,když se tu píše ,že Fati má formu,tak nastoupi na deset minut.Lewa je uplně mimo .Když přišel ,byl to excelentní fotbalista do MS. Poté to je totální trgedie,nepřihraje ,nezpracuje míč,je tam uplně zbytečný. Ale největší problém je opět házená.Když už je moznost jít do brejku ,kdy Frenkie potáhne míč,tak se to za pulkou vždycky zastaví (až na dvě vyjímky) .Soupeř hraje beton a když je příležitost jít do trochu otevřené obrany,tak my zastavíme a čekame až bude zase beton .A nikdo nedokáže obejít jednoho dva hráče ,přečíslit a dobře nahrát.Tenhle styl pěšího fotbalu je už Barceloně osudný několik let a bude hůře.
2023-08-14 10:06:19
Je potřeba začít hrát se 3 záložníky a 3 útočníky a nedávat pořád záložníka na LW. Příště útok: Fati-Ferran-Abde, záloha: Pedri-Romeu-de Jong, obrana stejná jako dnes.
2023-08-14 10:06:28
Kounde, Frenkie a Mats výborní, Romeu a Baldé slušní, zvyšok taký priemer až podpriemer. Najväčšie sklamanie Lewa.
2023-08-14 10:14:37
Úprimne je pre mňa úplne nepochopiteľné ako sa Lewovi podarilo včera odohrať celý zápas. Už od začiatku zápasu ho bolo vidieť len vďaka tomu ako rozhadzoval rukami. Samozrejme je to aj tým že mu nemá kto poslať poriadnu loptu a on sám od seba bohužiaľ nič nevytvorí - žiadny moment prekvapenia, nič... stopérom Getafe, ktoré sa minulú sezónu ledva zachránilo nespôsoboval žiadne problémy... Včera by som tam oveľa radšej videl spolu s mladíkmi ako je Fati, Yamal a Abde Ferrana a to je už čo povedať... čo ma trochu prekvapilo bolo že striedanie Fatiho prišlo až po Abdem a Yamalovi... práve teraz keď všade čítame ako chce Fati minúty, to ako Xavi vyjadruje že do konca augusta sa môže stať čokoľvek.... neprekvapí ma ak čoskoro Fatiho otec poskytne ďalší rozhovor a ešte toto leto sa naozaj "rozídeme"
2023-08-14 10:21:54
Lewa bol najslabší na ihrisku, hneď za ním Abde. Lewa nemal žiadny prínos pre hru, absolutne neviditeľný, v kuse rozhadzoval rukami a keď dostal loptu vačšinou pokazil.
Abde bol aspoň trochu v hre ale v každej slubnej situácii sa rozhodol presne naopak. Keď mal strielať prihrával a keď mal prihrávať klučkoval. Yamal mal pekné momenty ale prišlo mi, že bol trochu vystrašený a neveril si tak ako v príprave, čo je normálne u 16 ročného chalana proti baranom z Getafe. Neviem či bol úplne dobrý krok ho tam dávať. Fati sa snažil.
Dejong,Romeu,Kounde,Baldé pozitívne.
2023-08-14 10:50:25
Naprosto upřímně. Včera by byl i Ferran lepší jak Lewa. Normálně bych ho tam na další zápas dal. Minimálně v zápase tam místo Roberta měl jít nechápu proč ho tam Xavi nechal.
2023-08-14 13:04:18
Ja nechápem iba jedno. Lewa bol z našich najslabším článkom na trávniku, nevedel sa uvoľniť, dostať k lopte a aj keď sa k nej dostal hneď ju stratil a čo ma prekvapilo, keď dostal prihrávku nešiel proti prihrávke, ale čakal kým sa lopta dostane k nemu. Neviem či má v zmluve klauzulu, že musí odohrať každý zápas do konca, ale už dosť dlho nie je takým ťahúňom v útoku ako sa od neho čakalo a akým bol v začiatku minulej sezóny. Mal by si aspoň dva-tri zápasy oddýchnuť resp. zasiahnuť do zápasu z lavičky.
2023-08-14 13:47:41
Co se týče Lewy, tak myslím, že by byl daleko platnější, kdyby se pohyboval pouze v šestnáctce soupeře. Protože nevím, jestli mu to ordinuje Xavi, ale zkouší ze sebe dělat nějakou falešnou 9, kdy se stahuje, ale vůbec mu to nejde.
pedo Premium
2023-08-14 14:43:12
Absolútne nadhodnotené. Marc, de Jong ako tak ,ostatní max. 5