Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Rasto Premium
2023-08-14 15:56:55
Predať Fatiho a kúpiť Félix dáva aký zmysel?
kluc Premium
2023-08-14 16:11:36
Tak RB musí bezpodmienečne prísť, ostatné posty sú v pohode, cez zimu potom Roque a uvidí sa...
snapshot Premium
2023-08-14 16:56:35
Kupit ofenzivneho stredopoliara? A ten bude ako kde hrat? A kedy hlavne? Uz teraz Gavi sedel vacsinu zapasu
2023-08-14 17:05:39
V tomto postupu naprosto souhlasím s Xavim.
Musím ale říct, že poté co jsem viděl včera hrát Lewu, tak se příchodu Felixe nějak neštítím. Možná taky proto, že je u nás Lewa pravděpodobně poslední sezónu. Sice budeme po příchodu Roqueho mít půl roku 7 útočníku + Yamala(jsem zvědav jak to Barca finančně zvládne), ale poté po odchodu Lewy jich bude 6 + Yamal, což by Barca měla finančně zvládat lépe+budou hráči dostávat více minut.
1.Cancelo, 2.Lo Celso, 3.Felix
2023-08-14 19:12:39
Felixa nam netreba,radsej biac minut Ferranovi a Fatimu.
2023-08-14 19:47:39
Kam da Xavi Lo Celsa načo toľkých záložníkov radšej poriadne ľavé krídlo a pravý bek alebo nech dokončia prestup Roqueho nebodaj keď sa zraní Lewa koho tam dajú Fati a Az Abde my nepripadá ako poriadne ľavé krídlo
2023-08-14 20:01:20
Odišli Pique Busi Alba Dembo Kessie Umtiti Lenglet Nico a stale si nemôžeme kúpiť niekoho ako Silva Leao Cancelo len niekoho voľného a ešte predali akcie a stale nie a nie kupit poriadneho hráča Xavi chce Lo Celsa kam ho preboha da hrať tomuto už fakt nerozumiem čo ešte treba urobit aby sme si mohli dovolit takých hráčov
2023-08-14 22:03:44
Ja som za príchod Cancela (Fresneda) podľa toho, kto zapadá viac do Xaviho plánov. A ja by som skôr siahol po CDM. Mňa by potešil príchod Goretzku. Ešte donedávna ničil s Kimmichom v strede každého kto proti ním nastúpil. Barcelona si sama odžila skúsenosti s Goretzkom. Pod Tuchelom nehráva a prevažne len sedí na lavičke. Ale o tomto prestupe som nečítal absolútne nikde, vlastne ani o tom, že Goretzka chce odísť, takže to je asi nereálne, no :D