V tomto postupu naprosto souhlasím s Xavim.
Musím ale říct, že poté co jsem viděl včera hrát Lewu, tak se příchodu Felixe nějak neštítím. Možná taky proto, že je u nás Lewa pravděpodobně poslední sezónu. Sice budeme po příchodu Roqueho mít půl roku 7 útočníku + Yamala(jsem zvědav jak to Barca finančně zvládne), ale poté po odchodu Lewy jich bude 6 + Yamal, což by Barca měla finančně zvládat lépe+budou hráči dostávat více minut.
1.Cancelo, 2.Lo Celso, 3.Felix
Kam da Xavi Lo Celsa načo toľkých záložníkov radšej poriadne ľavé krídlo a pravý bek alebo nech dokončia prestup Roqueho nebodaj keď sa zraní Lewa koho tam dajú Fati a Az Abde my nepripadá ako poriadne ľavé krídlo
Odišli Pique Busi Alba Kessie Dembo Nico Umtiti Lenglet predali akcie čo ešte viac chcú nerozumiem a môžu podpísať len voľných hráčov na prestup a plat hráčov ako Silva Leao Cancelo fakt niekoho poriadneho nemáme ako je to možné čo sa musi stať aby sme si mohli dovolit takých hráčov
Odišli Pique Busi Alba Dembo Kessie Umtiti Lenglet Nico a stale si nemôžeme kúpiť niekoho ako Silva Leao Cancelo len niekoho voľného a ešte predali akcie a stale nie a nie kupit poriadneho hráča Xavi chce Lo Celsa kam ho preboha da hrať tomuto už fakt nerozumiem čo ešte treba urobit aby sme si mohli dovolit takých hráčov
Ja som za príchod Cancela (Fresneda) podľa toho, kto zapadá viac do Xaviho plánov. A ja by som skôr siahol po CDM. Mňa by potešil príchod Goretzku. Ešte donedávna ničil s Kimmichom v strede každého kto proti ním nastúpil. Barcelona si sama odžila skúsenosti s Goretzkom. Pod Tuchelom nehráva a prevažne len sedí na lavičke. Ale o tomto prestupe som nečítal absolútne nikde, vlastne ani o tom, že Goretzka chce odísť, takže to je asi nereálne, no :D
Musím ale říct, že poté co jsem viděl včera hrát Lewu, tak se příchodu Felixe nějak neštítím. Možná taky proto, že je u nás Lewa pravděpodobně poslední sezónu. Sice budeme po příchodu Roqueho mít půl roku 7 útočníku + Yamala(jsem zvědav jak to Barca finančně zvládne), ale poté po odchodu Lewy jich bude 6 + Yamal, což by Barca měla finančně zvládat lépe+budou hráči dostávat více minut.
1.Cancelo, 2.Lo Celso, 3.Felix