Úprimne by som bol rád keby sme ukázali Lewovi že ani on nie je nenahraditeľný a vieme ho posadiť nakoľko ten hráč je z formy už od MS ale napriek tomu hrá 90 min každý zápas. Nebránil by som ani keby sme skúsili Ferrana v strede a Fati s Abdem na krídlach a potom v priebehu samozrejme nasadiť aj Yamala nech si chlapec zvyká na seniorský futbal. Ďalší zápas bude proti Cadizu takže očakávam a beton a krásny futbal asi ako ten od Getafe takže sa bojím že Lewa by bol proti niečomu takémuto neviditeľný.
To nezní špatně, tady mě Lewandowski zrovna dvakrát nepřesvědčuje. Navíc Torres v přípravě na hrotu předváděl celkem dobré výkony. A upřímně, zdá se to jen mě anebo se z něj stává hrozná plačka? Ve smyslu, že stačí na něj sáhnout a už se válí po zemi. A tím nemyslím jen poslední zápas, ale už delší dobu. V Bayernu to byl tank a tady mi u nás teď strašně připomíná Suáreze poslední rok a něco, kdy mu taky stačil sebemenší kontakt a už se válel.
Dody lenže v Bundes sa hrá iný futbal,viac silový . V Lalige keď sa oprieš čo aj do obrancu tak sa chytí buď za tvár alebo členok . Okamžitá simulácia , Lewa je silový útočník telo na telo odtlačí súperovho obrancu a čo z toho keď neustojí obranca tlak a vie že Lewa pôjde sám na brankára tak hneď padá na zem , to je hneď lopta pre súpera a pár minút zdržovania. Vidíš ako pískajú dementi rozhodcovia , ešte nebodaj sa ozveš hneď máš žltú a rozhodca je chránený druh. Nebránim Lewandulu len Bundesliga a LaLiga sa nedá porovnávať . Porovnaj si potom Süleho alebo Hummelsa s nejakým obrancom z Laligy, ho opľuje tak ho v tej sline utopí . Tam hrajú tvrdé korby nie modelky.
Mně spíš vadí to, jak je odpojen ze hry a pro balon se musí stahovat, pak kolikrát chybí ve vápně. Podle mě mu vůbec nesedí (nejen jemu) styl na 4 záložníky. Ono je rozdíl, když máš servis jako v Bayernu a neustále ti to do vápna hází někdo z křídla jako Sané, Gnabry, Musiala, Coman, atd ... Tady tam akorát utápíme zbytečně hráče Pedri/Gavi.
Jojo toho si taky všímám, že kolikrát se stahuje až k záložníkům anebo je na křídle (protože tam třeba nikdo není i během toho rozestavení se čtyřmi záložníky).
to je pravda na druhou stranu to neni jakoze ted se mu nedari ale ze od zacatku byl skvelej dribler a nic z toho nevytvoril....bohuzel u nej je videt ze golovej nikdy nebude
Presne tak. Trosku mi pripomína Dembeleho. Ale u Dembeleho mal človek pocit viac, ze rozbehnem sa, vopred sa rozhodnem ktorou stranou bez moznosti zmeny, driblujem co najviac ako sa len dá, som ako parná lokomotíva a je to cele nekontrovatelne a všetko, čo mi pride do cesty bud zahynie alebo zahynie pritom sám. Ak náhodou motyka vystrelí a dostanem sa cez prekážku tak vystrelil, no vždy salvu niekam do nebies, mimo bránu..
Mňa osobne Abde zatiaľ nepresvedčil natoľko, aby hral základ. Podľa môjho názoru by sme mali odmeniť hráčov, ktorí mali slušnú predsezónnu prípravu (v tomto prípade Torresa a Fatiho) nech ukážu, či sa dokážu presadiť aj v dôležitejších zápasoch. Dávať im 15-20 minút za zápas mi príde bezpredmetné, takmer rovnako ako dávať Lewandovskemu plnú zápasovú porciu každý zápas, kedy je očividné, že je mimo formy (plus mi príde stratený v tomto našom milom rozostavení na 4 záložníkov, kde zabíjame to najlepšie či už v Pedrim alebo Gavim). Za mňa by sme sa mali vrátiť k 4-3-3 s dvomi krídlami a určite by som vyskúšal postaviť Ferrana na stred (možno ako falošnú 9?). Určite by som integroval aj Yamala, vyzerá šikovne a príde mi, že sa chce ukázať, nehrá alibisticky dozadu.
Všetko vyššie napísané je čisto môj subjektívny názor, nie som odborník a v žiadnom prípade ani expert. Čo si myslíte vy?
Jojo máš pravdu, vidím to také tak....že 4-3-3 sedí většině hráčům mnohém víc. Doufám, že další zápas se to změní,ale obávám se že pokud chce Xavi dalšího ofenzivního záložníka 🤦 tak nejčastěji budem hrát právě takle jako teď 😏
Všetko vyššie napísané je čisto môj subjektívny názor, nie som odborník a v žiadnom prípade ani expert. Čo si myslíte vy?