Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Toto bude večne problém ak s ním nerozviažu zmluvu.
Vtipálek....
Ukončit smlouvu
Za mňa jedno z najväčších sklamaní posledných rokov... podpísali sme veľa hráčov pri ktorých som krútil hlavou a nemal pri nich žiadne očakávania (viď. Alonso) ale pri Destovi boli moje očakávania obrovské.... pár "mesiacov" neskôr sa uvažuje o tom že sa s ním rozviaže zmluva len nech sa ho zbavíme....
Slovan by mal po ňom siahnuť, tam ich tlačí topánka. Najprv ma napadla Trnava,ale tam by sa cez Koštrnu nedostal do základu.
Vecna skoda ze ho vtedy nekupil Bayern.....druhy Braithwait, vidi ze mu to absolutne nejde, ale on chce stale cosi dokazovat a ma velke oci pri prestupe...moze byt rad ze ho vobec niekto chce a moze hrat zaklad 🤦
Spartě by se hodil pravý obránce. Mejdr je dobrý spíše jen do obrany, Wiesner do útoku, tak by mohli přivést Desta a vyřešit to. Navíc Ligu mistrů hrajou (alespoň teda ještě dneska budou, uvidíme co dále). Pěkná hostovačka a po sezóně prodat někam jinam jako to United udělali s Kovářem :D
Niekto tu ma velke ego. A male schopnosti.
Nech skusi v dunajskej strede 😄
Tento americký cocot nemá ani štipku sebareflexie aby si uvedomil, že nemá ani na LL a nieto ešte na LM. On si vôbec neuvedomuje že o neho nemá nikto na svete záujem ale napriek tomu chce hrať LM??? Ten to má v tej gebuli riadne nasrané!!!
Tvl . další co si nevidí na špičku nosu.....stejný jak ten rodilý dán....🤦♂️