Odkaz adminovi : čo keby ste usporiadali nejaké hlasovanie o tom, či fanúšikom vyhovuje inovovaná úprava vstupu do diskusie ! Ja to považujem za krok späť ....
krok späť ako pre koho ☺️ ak si chceš pozrieť aj diskusiu tak na daný článok musíš kliknúť dva krát čo prakticky znamená dvojnásobne zvýšený príjem z reklám pre majiteľa stránky 😉
Masculeiscule - presne tak, admini nech si to robia tak, aby sa im to aj oplatilo robiť...
Ostatní - keď sa vám nepáči, choďte si vypisovať na pokec...dovi dopo
Chýba Vám niečo na ForcaBarca.sk? Chceli by ste na niečo upozorniť? Máte nápad, ktorý tento web pre fanúšikov oživí? Podieľajte sa na tvorbe portálu od fanúšikov pre fanúšikov aj vy.
Svoje tipy zasielajte na adresu admin@forcabarca.sk alebo nás kontaktuje do správ na stránke ForcaBarca.cz na Facebooku na tomto odkaze.
Aký je problém Matie? ⭕ Píšu že na portáli sa môžeme aj my fanúšikovia podieľať.
Ja problém nemám žiadny(okrem ufrflaních ľudí), že musím kliknúť myškou alebo prstom so mobilu o 1x navyše, keď sem chodím diskutovať o Barcelone/futbale, a ten čo to pre nás tvorí má mať o "niečo viac" na prilepšenie si, tak mile rád si kliknem aj za vás...podielajte sa diskutovaním, názormi k futbalu... aj keď s tou opravou textu po uverejnení príspevku súhlasim aj ja✌ peace
@Matie Sám vidíš že sa to nikomu nepáči. A nie som si istý či naozaj to tak bude že "zarobia" dvakrát viac keď nato klikneš. Keby to tak bolo tak by to mali už dávno...
1.) Pridať možnosť úpravy komentára. Keď sa niekto pomýli má možnosť si chybu opraviť.
2.) Pridať možnosť zablokovať užívateľa. Nie všetci sa tu máme radi, a táto možnosť by rapídne znížila "násilie" medzi užívateľmi.
3.) Pridať možnosť písať súkromné správy medzi užívateľmi.
Takéto funkcie by som tu chcel ja, ale rozhodnutie je samozrejme na Vás. ✌️
Ostatní - keď sa vám nepáči, choďte si vypisovať na pokec...dovi dopo
Svoje tipy zasielajte na adresu admin@forcabarca.sk alebo nás kontaktuje do správ na stránke ForcaBarca.cz na Facebooku na tomto odkaze.
Aký je problém Matie? ⭕ Píšu že na portáli sa môžeme aj my fanúšikovia podieľať.