Dúfam, že ani jedno z toho nebude pravda a vôbec clovek nerozumie takému kroku. Áno všetko je to konieckoncov bič na hráča, aby zamakal....no ak si Xavi zas chce posilniť ďalšieho stredopoliara na tu jeho poj... spomalenu, hru brzdiacu hádzanú tak potom uz s pánom Bohom Barcelona...
Osobně doufám, že jedná jen o tlak na hráče, aby mákli. Jinak nechápu, proč by se měla Barca zbavovat Fatiho, když se jedná ještě o hodně mladýho hráče, který může ještě hodně kvalitně vylítnout na horu.
Možno im vadí jeho plat… ale oni minul dali, kto by odmietol. Nevidím zmysle posielať teraz preč práve týchto dvoch keď zároveň počúvate že ma prísť Félix, to teda ďakujem pekne!
On ma niečo a je nebezpečný a strelí ten ci onen gól. Ale konzistencia! Zas si treba predstavit, je mlady, vsetci od neho ocakavaju a ocakavali, ze bude v slapajach Messiho...tu urcite bude hrat velku rolu aj psychika..
Chlapce a Ty si co teraz zo seba vyprodukoval. Vsetci mame u riti Tvoje krvavé kukadla. Daj si masticku alebo necitaj, ak nechapes diskusiu a iny nazor
Mily marianko. Ja som mal na mysli prispevky ako clanky, ja som nehodnotil Teba ani ine nazory fanusikov, ale samotnu podstatu- pride mi to, ako by na barcelone a vsetko s nou spojene bola len sama katastrofa, neuspech a ziadne vizia. To mi prekaza, rad by som videl nejake svetlo na konci tohto tunela, chapes ?
Komentujuci tu kritizuju Xaviho, ktory nam vyhral s hracmi nedavno 2 tituly. 2 tituly! V dobe, kedy ma v lige Real Madrid jeden z najsilnejsich timov v historii, nemozeme podpisat hracov, ktorych chceme a potrebujeme, klub sa este neodrazil od dna k financnej nezavislosti... Nase vykony su daleko od dokonalosti. Konstruktivna kritika na trenera / hracov / klub sa tu ale vyskytne skor vzacne, kritika vacsiny komentujucich ma blizsie ku klasickemu hovnometu, ktory neponukne ziadny originalny pohlad, nicim neobohati diskusiu, nepodpori tim. Niezeby boli moje komentare Pullitzerovou cenou v sportovej zurnalistiky, ale pokial komentujuci neramcuju svoju kritiku okolnostami, v akych sa klub a trener nachadzaju, tak su bud slepi, hlupi, retrogradne amnesticki alebo iba frustrovani. Tesim sa na novu sezonu, dufam, ze vyhraju aspon jeden velky titul, zasluzia si to. Snad niektori mladi hraci exploduju, ako sme to videli v minulych rokoch, je to zadostucinenie pre trenerov aj divakov.
Fati zapracoval na psychike a v predsezóne sme videli, že sa výrazne zlepšil na ihrisku. Práve v jeho situácii aj keby toto mal byť tlak na hráča je úplná sračka, pretože Fati na sebe maká a je to vidieť. Môže mu to spôsobiť len ďalšie problémy v hlave. Ferran sa zase ukázal veľmi dobre a takisto sa chce chytiť šance a keď už ich tu máme, prečo by sme preboha chceli Felixa...
Jsem si nevšiml, že bychom měli přeplněný útok, máme 5 útočníků + Yamala, takže by to do té doby než přijde Roque ještě někoho chtělo. Zaměřil bych se hlavně na zbavení se Desta, Lengleta a třeba i Erica
Len môj názor. Skús ho pochopiť bez "krvavých kukadiel".
Dík.
Ešte by xa Vaše prachy kúpili Felixa....