Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-16 13:43:13
Akoze na jednu stranu skvele gesto. Chvalihodne a gesto jedneho z kapitanov, ktorym ide o blaho klubu a nie o peniaze. Tak by to malo byt.
Na druhu stranu z pohladu hraca ako takeho, bez ohladu na vysku platu, ci uz ide o stovky eur, alebo o miliony eur. Tak ten princip, ze klubu je tazko na financiach, tak ja sa zrieknem penazi a potom pozeram ako hraci typu lenglet, dest a spol, ktorych nikto nechce tak zarabaju bez problemov dalej, alebo potom ze tie "moje penaize" ktorych sa zrieknem putuju do vacku nejakemu hracovi, ktory este iba pride... Neviem, velmi fer mi to nepride z pohladu toho hraca. Klub by mal vediet hospodarit a ked mi daju v praci 1000 eur plat a zistime o par rokov ze firma nahovno hospodarila a chcu mi zobrat 200 eur z platu kvoli tomu, aby vedeli zaplatit noveho cloveka a moji kolegovia ktori zarabaju menej tak ich sa to nedotkne... je to nejake cele popletene ako to u nas funguje. Ale super ze mame v klube ludi ako Ter Stegen ktori su ochotni pomoct.

Offtopic: Ta fotka je paradna, ter stegen vyzera akoby mal trapezy ako Ronnie Coleman v najlepsich rokoch :D
2023-08-16 14:34:29
Ter Stegen je po odchode Iniestu môj najoblúbenejší hráč . Teraz len potvrdzuje svoj charakter.

Škoda že tu nikto nepíše o tom aký mal Ter Stegen plat a ako dlho čakal na primerané zvýšenie ked hráči ako Umtiti, Lenglet a spol dostali tak prepálené zvýšenia že tomu nechápem aj ked zavirem obe oči a zoberiem do úvahy že vtedy nebola vo svete pandémia.
2023-08-16 16:27:45
Nechápu, prč by si měl jako jeden z nejlepších hráčů v týmu snižovat plat, jsou tady i jiné osoby, které by si mohly snížit plat