tento gadzo co vyzera jak fejkovy David Wagner s jeho antigutbalom, ktory odsudzuje cele spanielsko, nech zacnu nieco hrat a potom mera pysky, sposobili jeden z najskaredsich zapasov za poslednych 10 rokov
Ako píše Peto tréner tam nie je na to aby sa na futbal pozeral ale aby z tej situácie vyťažil čo najviac. Getafe sa minulú sezónu len tak tak zachránilo takže bod proti Barce pre nich môže mať na konci cenu zlata.
Fanusikovia Getafe ich tim podporuju, aj ked hraju antifutbal a nic nevyhravaju. Fanusikovia Barcy (chvalabohu nie vsetci) ich tim hejtuju, aj ked antifutbal nehraju a vyhrali 2 tituly. Tak sa veci maju na forcabarca:)
Getafe má ročný rozpočet na úrovni okolo 60 miliónov na celú organizáciu. Rozpočet Barcelony na mužský futbal je niekde na úrovni 650 miliónov. Skús si dať 2 a 2 dohromady a zistíš, že prečo fanúšik Getafe nemá problém s antifutbalom, ak sa udržia v LaLige a prečo fanúšik Barcelony nie je spokojný s futbalom, čo hrá Barcelona, ktorá nedokáže vyhrať nad Getafe a vyzerá, ako by aj ona chcela uhrať remízu s Getafe. Áno, minulú sezónu Barcelona vyhrala LaLigu, ale koľko bolo tých zápasov, čo sa vyhralo o gól proti tímom ako Getafe, Girona, Almeria, kde len nejakým zázrakom dala Barcelona gól a ledva si vypracovala 1-2 šance? A súper mal koľkokrát viac šancí? Minimálne tretinu zápasov zachránila forma ter Stegena. Inak by to neboli výhry, ale prehry. Real Madrid a Athletico mali asi pol sezóny výpadok formy. Keby mali formu, mohlo to vyzerať úplne inak. Niečo ako keď Leicester vyhral PL s 81 bodmi. Nevyhral preto, že bol najlepší ten rok. Vyhral preto, že všetkým tímom ten rok brutálne padla forma a sa im nedarilo. Áno, získali najviac bodov a vyhrali, ale len preto, že tímy ako City (66b), Arsenal (71b), United (66b), Liverpool (60b), Chelsea (50b) proste vyhoreli tú sezónu. A čo Liga Majstrov? Barcelona nedokázala poraziť najhoršie hrajúci Bayern za posledných 10 rokov, trápiaci sa Inter, ktorý sa potácal v strede tabuľky a vyzeralo to, že im vyhodia trénera?
Najslabsi Bayern🤣 stvrtfinalista ktory vypadol s City, pritom ak si pozries sance na oboch stranach kludne to mohlo dopadnut inak. Inter finalista UCL ale trapi sa.
Chlapci co toto obhajujete ste taraji, naordinovat okopavanie na hranici cervenej karty, spravanie sa jak totalny dement, to je to o com hovorim a zase getafe nema tak strasne muzstvo, aby aspon doma nemohlo hrat futbal miesto tej ryhacky, je prve kolo, nie 5 kol pred koncom, pride tam real a budu mat zazracne den otvorenych dveri, som zvedavt, co poviete vtedy...a jano tie tvoje zvasty su jak sikat proti vetru, ked to citam tak mi klesa normalne iq
Tunno spýtaj sa fanúšikov Bayermu, ako vyzerala sezóna. Každý ti povie, že najhorší futbal za posledných 10 rokov. Inter bol v čase, keď sa hrala základná skupina na 7. mieste či ktorom a bol zrelý na uterák.
Cule90: človek môže fandiť klubu, ale môže aj kritizovať veci, čo sa mu nepáčia. Alebo nebodaj si spokojný s tým, čo sa hrá v poslednom čase? Ja nie a vidím v tom rezervy.
Nezaujimaju ma nazory deti, niektori nedokazete pochopit, ze sa neda vyhrat bundesliga 100x v rade rovnako suverenne, u hracov prirodzene upada motivacia. Bayern hral dobry futbal, ako pravidelne patril k tomu najlepsiemu v LM.
Jano, mal som zas rozpisany komentar k tvojmu prispevku na 10 riadkov..v skratke...ak takto fandis svojmu klubu, som presvedceny, ze klubu samotnemu nebude vadit, ak mu uz fandit nebudes.
Tunno, suhlasim, sam Guardiola povedal po prvom zapase s Bayernom, ze aj ked to tak nevyzeralo, vnutorne v tom zapase trpel a po nom zostal uplne vyprazeny:D Bayern je kazdy rok silny a sutazivy.
nedokázali sme poraziť Inter ktorý sa dostal do finále (podľa jana asi úplne náhodne) keď my sme hrali proti nim v obrane bez Arauja, Koundeho aj Christensena
Cule90: Guardiola trpí zakaždým, aj keď vyhrá 6:0, tak tvrdí, že súper bol lepší a vyhrali len vďaka šťastiu a s nikým lepším túto sezónu nehral. Také jeho politické kecy.
Rhwayez: stačí čítať poriadne, čo som napísal. Inter v čase, keď sa hrala základná skupina v LM na tom bol katastrofálne a vôbec sa mu nedarilo. To že sa rozbehli neskôr je už druhá vec.
… a neslo len o Bundesligu, slabo hrali aj v LM na to aky majú káder. Však ty sám si pisal že City hra slabo v LM, tak ako mohol Bayern hrat dobrý futbal keď ich porazilo City ktoré hralo slabo? Na Bayern to boli slabe výkony, obe sezóny pod Nagelsmannom… a to si ešte tvrdil ako Real postupi cez City, lebo Real hral tiež dobrý futbal 🥴🥴 takze asi toľko k poznatkom človeka čo v živote nekopol do lopty, nehral súťažne futbal ale o motivácií hráčov, trénovaniu a kabíne vie všetko.
Bayern hral v LM dobry futbal. K City som pisal, ze nehrali na urovni, ktoru ukazovali minulu sezonu a to som pisal vtedy, ked nehrali presvedcivo ani proti Bayernu ani v prvy zapas s Realom. K Realu som povedal, ze podla dovtedajsich zapasov je favorit, nie to ze postupia cez City a nikto nemohol cakat, ze v odvete semi podaju totalne biedny vykon. Nuz zhrneme si radsej tvoje znalosti, co si tu trepal tyzden co tyzden kokociny, vychvaloval si Fdj na singlepivotovi ked hral hrozne, to iste o Kessiem po jeho tragickych vykonoch si onanoval ze to je to prave orechove 🤣 a ked som ti vysvetlil, ze Kessie uz defacto po tychto vykonoch v Barcelone konci, obhanal si sa spravami doveryhodnych novinarov ako je s nim Xavi spokojny. Vo vysledku ho v hierarchii predbehol i Roberto a v lete pochopitelne opustil klub.
Bayern hral v LM slabý futbal, rovnako ako sezónu predtým a keď som napísal že vyhodia Nagelsmanna za take výkony, tak sa aj stalo. Rovnako ako som tvrdil že City hra konečne futbal ktory funguje v LM a tak sa aj stalo. FdJ odohral na single pivotovi možno 5 zápasov, v double pivote s Kessiem odohrali tiež pár zápasov a všetky z nich dopadli dobre, dokonca porazili Sevillu s prehľadom o ktorej si pisal aku má vtedy naloženú formu. Kessieho zabila neschopnosť Xaviho pracovať s hrami, to je vidieť aj na útočníkoch a prakticky celé fórum sa zhodlo na tom že Kessieho bola skoda predať a vobec nesklamal… dokonca aj Fabrizio Romano pisal že Xavi s ním nemal problem a pokial ostane bude s ním počítať, Kessie sa rozhodol sam odist, kedze bolo očividne že Xavi ho pcha tam kde nema a hra sa mu zle, dokonca odmietol 2 ponuky z PL a siel do Arabie. Neviem aky dôveryhodnejší zdroj ako Fabrizio by si chcel… a tiež neviem kde si nabral že sa dostal Roberto pred neho keď vždy prvy striedajúci zaloznik bol Kessie, či v strede alebo na konci sezóny, možno tak v tvojej dimenzii… a ak sa ideme bavit o tom kto tu vychvaľoval hnoj, tak práve ty si bol ten čo pisal že výkon proti Getafe nebol zlý okrem vylúčení. Môj názor je že ak taketo výkony budú pokračovať, Xavi nedokončí sezónu.
Bayern hral v LM slaby futbal dobre, tak menuj 5 timov ktore hrali v LM lepsi futbal ako Bayern. City, a dalej? Ziaden, takze koniec diskusie. Vedenie sa moze rozhodnut pre zmenu a svoju rolu zohralo ze bol volny Tuchel, ktory mal vybornu bilanciu s Pepom. A co im to pomohlo?
City hra konecne futbal ktory funguje v LM nejeb sa 🤣 zas ides robit pravidla, a keby Lukaku dal gol a usmudlali by win tak by zas hrali futbal nefunkcny v LM ano?
Xavi Kessieho skusil vsade a prioritne ho pchal vyssie kde bol menej skodny. Po zapase s United este v dvoch zapasoch dostal prednost pred Robertom a nasledne v serii 6 zapasov v rade mal uz prednost Roberto (kym sa nezranil do konca sezony), takze ano dostal sa nielen v "mojej dimenzii" pred neho. Opat blbost, Sevilla bol nas najslabsi súper jarnej casti, takze neviem kde si vycucal ich nalozenu formu.
Ano hrali slabý futbal, preto vedenie odvolalo Nagelsmanna. Keby hral taky dobry futbal a hlavne v a LM, vedenie by ho neodvolalo sni keby je voľný Klopp pokurovany so SAFom. Minulú sezónu bola celkovo slabá sezóna pre väčšinu tímov, LP bol mimo, Arsenal nehral ani v LM, Chelsea tiež slabota, Real bieda, PSG hnoj. Jediný kto mal minulú sezónu nejaku poriadnu formu bolo City a Neapol.
Ano City hralo konečne futbal ktorý funguje v LM, tvrdil som to od tretiny sezóny že konečne hrajú rýchly, priamočiary futbal, zhodli sa na tom aj pundits v Skysports, ale ti vieš určite lepšie ako oni ( preto si tam kde si 😉 )… ešte sme ta tu vysmievali keď si pisal o tom ako je Real favoritom, takze ne, ziadny usmudlany win by nič nezmenil.
Pozeral som heatmaps zo zápasu proti Seville, Pedri hral prakticky cely zapas vyššie ako CAMko a Kessie práve nižšie ale skúsil si, nevadi. Posledných 6 zápasov pred zranením odohral 2x 90min, dokonca posledny zapas pred zranením 45 minút a aj to hral časť zápasov ako RB lebo bol vykartovany Araujo alebo zranený Christensen, tak stopéra musel hrat Kounde. Prakticky celu sezónu bol Kessie pred Robertom ale ok 😂 priznal si už niekedy v živote že si sa mýlil či nie? Ale úprimne.
A keď je Roberto teda lepsi, preco za neho neprišli žiadne ponuky ale za Kessieho 2 z talianska a 2 z PL? 🤔🤔 inak keď si taky vyskilleny vo všetkom ohľadne futbalu, zaujimalo by má preco nikde nehras alebo nerobis niečo v nejakom aspoň miestnom klube, ved s tebou by sa aj Kosice vedeli dostať do LM. Fakt by má toto zaujimalo.
Takze si vymenoval 2 timy co hrali lepsi futbal ako Bayern ale Bayern hral slabo - v tom nemusime pokracovat.
City hralo konecne futbal na LM, tieto bludy hrancia fakt s nesvojpravnostou ked v LM sa obvykle rozhoduju zapasy na detailoch, ci sa sanca premeni alebo nie a podobne, kludne mohli vyhrat LM minuly rok a tento zas nie. Zapas, ktory bol najviac obdivovany v podani City bola odveta s Realom, s tradicnym totalnym futbalom a dominanciou - ale ten futbal nebol hodny vyhry LM asi. Vo finale sa kazdy zhodol ze City hral nudny futbal - to bol ten priamociary nudny futbal na LM?
Kessie od zapasu s United dostal este 2x prednost pred Robertom, nasledne v serii 6 zapasov vzdy ked hral jeden z nich zaklad, bol to Roberto takze ano v zavere sezony sa dostal pred neho presne ako som vravel.
Stiahni si zapas so Sevillou, a potom si priznaj chybu alebo zmaz profil. Ty skusil si.
Aha takze na základe jedného zápasu sa ideme bavit o celej sezóne 😁 to už je celkom zúfale… nemusim si nič sťahovať, stačia mi heatmaps kde sa hráči pohybovali… a na to ostatne mi odpovieš či nie?
A čo že som vymenoval 2 tímy čo hrali lepsi futbal? Však to vidíš na výkonoch v LM aj v domácich ligách že ziadny tím okrem City a Neapolu nemal dobru sezónu, teda ešte Arsenal ale ten nehral LM a EL vypustil keďže sa sústredili ns ligu. Ty si tvrdil že my sme dokonca patrili medzi 3 najlepšie kluby určitú časť sezóny 😂 videli sme v Európe no..
Nechapem co robis na Slovensku, ked si mohol Pepovi uz pred 6timi rokmi poradit ako ma vyhrat LM. Doteraz kazdy rok taraji v studiach zdoraznovali, ze co to ten Pep chce hrat, to nema sancu v LM, nech da na džakopza.
Presne tak ...keby sme na mieste trénera getafe tak hráme úplne presne to isté .....treba vyrovnať financie v LL aj keď to bude znamenať že Barca príde o peniaze
Sorry , ale rozprávaš bludy. Girona ma ešte menší rozpočet a dokáže podkúriť aj lepším mužstvám a to nemusí hrať ani tak agresívne a ani nemusí predvádzať na ihrisku totálny grc. Minulú sezónu rozsekali Real a ani im poriadne nepozicali loptu. To, že Getafe ma otrasný skauting hráčov a za dosť vysoké peniaze prináša drevorubačov fakt nieje smiešne . A ešte to ospravedlňujú platmi hráčov v Barcelone a snahou získať body. Bordalas je neschopný , co sa ukázalo vo Valencii, Seville, aj v Arabii odkiaľ ho vykopli a nemá na to aby to mužstvo posunul niekam vyššie a k lepšiemu futbalu. Garantujem ti , že aj Las Palmas bude túto sezónu hrať lepší futbal za menšie peniaze ako Getafe
Áno samozrejme nájdeš príklady kedy je to inak .... Ale betón začína hrať polovička LLpretože nemajú kvalitu aby hrali niečo iné .... A v prípade niektorých klubov môžeš mať rozdiel aj v juniorke a podobne a môžeš mať aj rozdiel čo vedenie ocakav do budúcnosti niekto môže mať dlhodobé ciele niekto krátkodobé ....ale bludy rozhodne nepíšem to rozdelenie peňazí v španielsku je úplne hrozne
Takze jeste chces vzit barce prachy , peotoze je to jeden ze tri tymu , proc se obcas podivat i na getafe jo? Hochu vyndej si hlavu z konecniku , bude ti smrdet...... a nejde vubec o to ze trener getafe neco naordinoval , jde o to,ze kdyz hraje vykurvenej fotbal s vykurvenyma hracema a chce nekoho tak maximalne zranit , tak by nel aspon drzet hubu a krcit se v koute , ze si toho nikdo nevsimne nebo se omluvit ze ucel sveti prostredky a ne mit plnou hubu sracek kokot. Kdyby hral o uroven niz a nekdo mu takhle ty jeho zmrdy sekal,bude prvni kdo bude rvat. Chce se dostat jen do novin a vxuzuva xaviho a ty mu gratulujes , takovy fandy by mela barca nakopat do prdele. Howgh.
Chapem trenera Getafe, aj to, ze musi branit svojich hracov. Defenzivne hra viacero timov La Ligy, vratane napr. Atletica. Defenzivne sme hrali aj my v jednom zo zapasov s Realom Madrid minulu sezonu, kedy sme ukopali pri absencii klucovych hracov 1:0 a druhy polcas sa prakticky nedostali z nasej polovice ihriska. Xavi nehovoril o defenzivnej strategii, to je uplne v poriadku a pouziva ju viacero timov La ligy aj v zavislosti na stylu hry oponenta. Hovoril o niecom inom, co nema s futbalom nic spolocne - zdrzovanie hry, faulovanie, simulovanie. Reakcia Damiana, ktory rozkopal v nadstavenom case znacku pokutoveho kopu v pripade, ze bude na Arauja odpiskana penalta bola majestatna.
Tak to úmyselne rozkopanie značky pokutového kopu je na červenú kratu podľa pravidel. Ale tak getafe hralo antifutbal, ktorý im rozhodca dovolil a nie defenzívnu hru.
Barcelona sa nemôže sťažovať na to, že výkon rozhodcu prehral zápas.
Keď si pozrieme mená a platy u jednotlivých hráčov. To čo sa ale nedá poprieť je to, že nebyť rozhodcu tak getafe zápas ani nedohrá. V prvom polčase minimálne 5-6 ŽK nedal len s highlaitov zápasu - v celom polčase ich malo byť oveľa viac + neodpískané fauly.
Hrať proti týmu, ktorý pomaly každým zakrokom ide dolámať superovi nohy je pre hráčov veľmi náročné. Psobne som zazil taký zápas a nebolo to med jednoduché.. Hráč sa už pomaly bojí ísť do každého súboja aby aneodišiel s ihriska so zranením. To čo predviedlo Getafe v tom zápase je antifutbal hodný dedinskej ligi a nie La Ligi. Je to chyba rozhodcu, že takéto niečo si hráči môžu dovoliť.
Zapas ide na triko Raphinhu. Este treba dodat ze tymto zapasom napomahaju pravidla. Kazdy umyselny faul by mal byt trestany zltou kartou, to je prva vec ktora by sa mala v pravidlach ukotvit.
Neviem na akú úroveň futbalu ste sa dostali ale mňa osobne už na žiackej úrovni (1.liga) učili ako si vysliapnut na útočníka ktorý je o triedu lepsi ( aj mimo pravidiel) a presne to robila obrana getafe ...že to pustil rozhodca je chýba rozhodcu ale obrana zahrala presne tak ako zahrať mala keď to umožňoval rozhodca ..... Ako sa hovorí ak to rozhodca nezapiska tak faul nebol ... Chyba bola len v rozhodcovi
Nenápadny loket do brucha .... Stupenie na palec keď sa rozhodca nepozerá a podobne .... Úplne bežná vec pre stredného obrancu ...a to nás učili už ako žiakov
Napríklad už v Tom veku útočníkov učili padnúť v 16.. .ako hovorím hral som 1.ligu nemuselo to byť pravidlo na každej úrovni mohlo by sa vyjadriť viac ľudí
Peto333 Ty a prvoligista?Tak s takýmto myslením si chodil maximálne pozerať na 1.triedu a nie na prvú ligu , dokonca hrať.Teraz píšeš z invalidného vozíka hrdina?
Cule90: človek môže fandiť klubu, ale môže aj kritizovať veci, čo sa mu nepáčia. Alebo nebodaj si spokojný s tým, čo sa hrá v poslednom čase? Ja nie a vidím v tom rezervy.
Rhwayez: stačí čítať poriadne, čo som napísal. Inter v čase, keď sa hrala základná skupina v LM na tom bol katastrofálne a vôbec sa mu nedarilo. To že sa rozbehli neskôr je už druhá vec.
City hra konecne futbal ktory funguje v LM nejeb sa 🤣 zas ides robit pravidla, a keby Lukaku dal gol a usmudlali by win tak by zas hrali futbal nefunkcny v LM ano?
Xavi Kessieho skusil vsade a prioritne ho pchal vyssie kde bol menej skodny. Po zapase s United este v dvoch zapasoch dostal prednost pred Robertom a nasledne v serii 6 zapasov v rade mal uz prednost Roberto (kym sa nezranil do konca sezony), takze ano dostal sa nielen v "mojej dimenzii" pred neho. Opat blbost, Sevilla bol nas najslabsi súper jarnej casti, takze neviem kde si vycucal ich nalozenu formu.
Ano City hralo konečne futbal ktorý funguje v LM, tvrdil som to od tretiny sezóny že konečne hrajú rýchly, priamočiary futbal, zhodli sa na tom aj pundits v Skysports, ale ti vieš určite lepšie ako oni ( preto si tam kde si 😉 )… ešte sme ta tu vysmievali keď si pisal o tom ako je Real favoritom, takze ne, ziadny usmudlany win by nič nezmenil.
Pozeral som heatmaps zo zápasu proti Seville, Pedri hral prakticky cely zapas vyššie ako CAMko a Kessie práve nižšie ale skúsil si, nevadi. Posledných 6 zápasov pred zranením odohral 2x 90min, dokonca posledny zapas pred zranením 45 minút a aj to hral časť zápasov ako RB lebo bol vykartovany Araujo alebo zranený Christensen, tak stopéra musel hrat Kounde. Prakticky celu sezónu bol Kessie pred Robertom ale ok 😂 priznal si už niekedy v živote že si sa mýlil či nie? Ale úprimne.
City hralo konecne futbal na LM, tieto bludy hrancia fakt s nesvojpravnostou ked v LM sa obvykle rozhoduju zapasy na detailoch, ci sa sanca premeni alebo nie a podobne, kludne mohli vyhrat LM minuly rok a tento zas nie. Zapas, ktory bol najviac obdivovany v podani City bola odveta s Realom, s tradicnym totalnym futbalom a dominanciou - ale ten futbal nebol hodny vyhry LM asi. Vo finale sa kazdy zhodol ze City hral nudny futbal - to bol ten priamociary nudny futbal na LM?
Kessie od zapasu s United dostal este 2x prednost pred Robertom, nasledne v serii 6 zapasov vzdy ked hral jeden z nich zaklad, bol to Roberto takze ano v zavere sezony sa dostal pred neho presne ako som vravel.
Stiahni si zapas so Sevillou, a potom si priznaj chybu alebo zmaz profil. Ty skusil si.
Keď si pozrieme mená a platy u jednotlivých hráčov. To čo sa ale nedá poprieť je to, že nebyť rozhodcu tak getafe zápas ani nedohrá. V prvom polčase minimálne 5-6 ŽK nedal len s highlaitov zápasu - v celom polčase ich malo byť oveľa viac + neodpískané fauly.
Hrať proti týmu, ktorý pomaly každým zakrokom ide dolámať superovi nohy je pre hráčov veľmi náročné. Psobne som zazil taký zápas a nebolo to med jednoduché.. Hráč sa už pomaly bojí ísť do každého súboja aby aneodišiel s ihriska so zranením. To čo predviedlo Getafe v tom zápase je antifutbal hodný dedinskej ligi a nie La Ligi. Je to chyba rozhodcu, že takéto niečo si hráči môžu dovoliť.