Len už zohnať jedného z tej dvojice. Čas plynie a stále nemáme rb v teame.. Predsa bude trvať nejaký čas kým sa zohrajú atď...
A taktiež by som chcel dodať, že sa vkuse spomína, že Barcelona chce ešte jedného ofenzívnejšieho založnika. Čo taký Palmer z Man city? Ten chlapec vyzerá byť veľkou nádejou do budúcna. A povedzme si pravdu asi len ťažko sa bude dostávať do základu, či vôbec rotácie pri zostave Man City a hlavne po tom, čo dôjde ešte Paqueta. Avšak absolútne netuším aká je jeho reálna cenovka, takže možno je problém práve tu.
:-) Myslíš, že by nám City prodalo svůj vycházející talent jen tak? Navíc jeho pozici máme pokrytou dobře. Spíš by se hodilo DMko, pokud FDJ tam nechtěl do budoucna hrát. Osobně tohle léto už jen čekám RB a náhradu za Dembélého. A pokud bude muset odejít ještě jeden útočník, tak určitě Ferran než Fati.
Ja som taktiež názoru, že DM je podstatnejšie, avšak už vo viacerých článkoch som čítal, že Xavi požaduje pravého obrancu a ofenzívnejšieho záložnika. No práve to si nemyslím, ale v momente, keď sa vráti zo zranenia KDB, Bernardo a príde do klubu Paqueta, tak neverím, že Palmer dostane nejaký herný čas, ktorý by mu bol dostatočný. A to nehovorím o tom, že aj Alvárez začal hrávať na CAMku, aj Foden tam je zriedkavo využívaný pokiaľ mu to nejde z krídla.
Ale chcel by som byť tak optimistický ako ty, určite by som zobral náhradu za Dembélého a RB, avšak silne sa bojím toho, že budeme radi, keď dojde aspoň to RB... :D
Je a není, je to univerzál, jenže poté co přijde ještě někdo do zálohy, tak nemá absolutně šanci se do zálohy dostat. Psal jsem, kdyby přišel i Cancelo i Fresneda, tak Roberto už nemá v týmu žádnou úlohu.
A taktiež by som chcel dodať, že sa vkuse spomína, že Barcelona chce ešte jedného ofenzívnejšieho založnika. Čo taký Palmer z Man city? Ten chlapec vyzerá byť veľkou nádejou do budúcna. A povedzme si pravdu asi len ťažko sa bude dostávať do základu, či vôbec rotácie pri zostave Man City a hlavne po tom, čo dôjde ešte Paqueta. Avšak absolútne netuším aká je jeho reálna cenovka, takže možno je problém práve tu.
Ale chcel by som byť tak optimistický ako ty, určite by som zobral náhradu za Dembélého a RB, avšak silne sa bojím toho, že budeme radi, keď dojde aspoň to RB... :D