Tu už je na mieste, čo stojí za odporom RFEF, nakoľko by ich to nič nestálo. Ale podporuje to podozrenia, že by sa takto sťažilo napomáhanie Realu, či ovplyvňovaniu výsledkov.
😀😀😀... A v čom nesúhlasia? A vlastne prečo? Je to pre nich nejaká práca navyše? Veď už ajtak sa všetko digitalizuje a nahráva...
Pre mňa osobne by to bolo poučné a hlavne by som sa dozvedel to, že prečo sa niekedy pán hlavný ide z každého zákroku posrať a všetko skúma cez video a inokedy to vôbec nerieši. Aj napriek tomu, že všetci pri obrazovkách vieme, že to napr. mala byť penalta.
Ja chapu braneni rozhodcich, ale zrovna ve Spanelsku je to spatny desitky let.....spolu s pravidli navic jako FFP drive vek pro podpis smlouvy(coz bylo tusim "vinou" statu) je to nejvetsi slabina ligy
No co k tomu dodať. Z môjho pohľadu by to len zvýšilo transparentnosť, zuzilo okruh nespokojných fanúšikov a kontroverzii, nič by to nestálo.. Ale z nejakého záhadného dôvodu nechcú... Hanba
Pre mňa osobne by to bolo poučné a hlavne by som sa dozvedel to, že prečo sa niekedy pán hlavný ide z každého zákroku posrať a všetko skúma cez video a inokedy to vôbec nerieši. Aj napriek tomu, že všetci pri obrazovkách vieme, že to napr. mala byť penalta.
Ale asi všetci vieme že "prečo". Klauni 🤡