Pred 2 rokmi bol jedným z najlepších hráčov Man City. Avšak hrával na ľavej obrane, ale to by nemusel byť problém, keďže má aj pomerne veľké skúsenosti s pravou stranou obrany. Potom došlo k zmene rozostaveniu v City, kde už Cancelo nezapadal do koncepcie, taktiež jeho výkony poklesli. Následne sa dohodol s Pepom, že odíde niekam, kde bude hrávať pravidelne. Šiel do Bayernu, kde nepatril medzi najlepších (čo je pochopiteľné, keďže došiel do rozbehnutého systému), avšak ani najhorších.
Vyniká svojou ofenzívnou hrou, kedy sa nebojí ísť 1na1, kvalitnými centrami, a taktiež ho City využívalo často na rôzne signály, kde zakončoval po zahratí štandardných situácií (to by sa mohlo hodiť celkom Barcelone, pretože jediný, kto sa nebojí vystreliť spoza 16tky je Lewa). Myslím, že jeho príchod by mohol povzbudiť aj Lewu, pretože on potrebuje dostávať kvalitné centre od krídel, ktoré žiaľ od odchodu Dembélého celkom absentujú.
Pre mňa by bol určite prínosom, ale pokiaľ má dôjsť za nejaké prehnané peniaze, tak by som šiel skôr po Fresnedovi.
Ja vás absolútne chápem... Ľahšie sa zapamätávajú chyby hráča, ktorý to skúšal častejšie 1na1 / 1na2, snažil sa oživiť hru, čím vytváral viac priestoru aj pre Lewu, tak automaticky muselo dochádzať aj k častejším stratám lôpt. U Raphinhu podľa môjho názoru prevažuje hra, kde skôr posunie loptu dozadu. Nehovorím, že tomu je vždy tak, dokáže vymyslieť pekné akcie, v defenzíve je oveľa platnejší a na ihrisku aj vypľuje dušu narozdiel od Dembélého.
Vyniká svojou ofenzívnou hrou, kedy sa nebojí ísť 1na1, kvalitnými centrami, a taktiež ho City využívalo často na rôzne signály, kde zakončoval po zahratí štandardných situácií (to by sa mohlo hodiť celkom Barcelone, pretože jediný, kto sa nebojí vystreliť spoza 16tky je Lewa). Myslím, že jeho príchod by mohol povzbudiť aj Lewu, pretože on potrebuje dostávať kvalitné centre od krídel, ktoré žiaľ od odchodu Dembélého celkom absentujú.
Pre mňa by bol určite prínosom, ale pokiaľ má dôjsť za nejaké prehnané peniaze, tak by som šiel skôr po Fresnedovi.
Ked si zoberieme ze na RB nemame hraca ani na lavicku, tak je este viac zrejme ako nam tento prestup len pomoze.
Verim tomu