Semifinále LM ? To dúfam že je žart .... Kluby ako city real arsenal united Psg Bayern Neapol sú niekde úplne na inom lvl ako Barcelona momentálne ....postup zo skupiny za mňa úspech
Ma papieri mame muzstvo aby sme im kokurovali, to ze Xavi z nas robi priemerakov kazdy tyzden na tom nic nemeni. A znacnu cast penazi co sme stratili z Europy minuly rok, treba dohnat.
Na papieri máme mužstvo ? A kde ? V útoku máme len lewu žiadny iný útočník nemá kvality na LM po skupinovej fáze ..... A momentálne ani lewa nie ..... Ak sa pozrieme na zostavu takého city tak na každom poste majú lepšieho hráča ...ak zoberiem Bayern tak asi pomer tak 2:9 .... Neviem aké ružové okuliare by som musel mať aby som povedal že Barcelona je na papieri top 4 mužstvo v europe
Raphinha je priemer, to ano. Fati aj Ferran hraju velmi pod svoje moznosti. Obaja ukazali coho su schopni. To ide za trenerom. V kombinacii s kreativitou od Pedriho a Gaviho by boli vyborni. Lenze znova trener urobil hlavne z Gaviho len bieleho Kessieho. Pedri ma svoje momenty lebo je genius, ale robil by to kazdy zapas keby ho trener nezasival medzi 6 obrancov. Proti Getafe mal 50 dotykov. To by mal byt zlocin. Za Enriqueho Spanielsko boli obaja hviezdni na EURE. Ostatok zalohy je tiez jeden z najlepsich. Obrana tiez kompletna teraz ked mame Cancela. Brankar je vyborny. Na papieri sme top 5 v LM. Lenze ostatne muzstva su ovela lepsie koucovane. Momentalne aj Brighton by nas vymietol. Aj ked maju horsich hracov, trener je svetova trieda. A nemusis mat na papieri svetovych hracov aby sme presli daleko. Minuly rok Inter, AC aj Benfika zasli daleko kvoli trenerom.
Skúsim zobrať napríklad včerajšiu zostavu bayernu .... Kane Conan musiala a sane ..... Koho z nich by podľa teba posadil niekto z nášho útoku ? Pedri je ok ale tých má aj konkurencia Bellingham hra momentálne minimálne o lvl lepšie ako Pedri a taký de bruyne o 2 lvl lepšie .... Cancelo si práve v konkurencii v bayerne a city nezahral ...... Reálne z top hráčov máme tak 5 brankár araujo gundo a Pedri a fdj ..... Ešte balde splnuje podmienky a to je koniec
O_Fenomeno asi je potrebné zosadiť rúžové okuliare z očí. Úplne súhlasím s Petom. Pre mňa je ešte aj Gundo otázny, prišiel do nového teamu, kto vie ako dlho bude trvať adaptácia, a či vôbec dokáže predviesť rovnaké výkony ako v City. Pedri taktiež mimo formu, ale to verím, že sa ešte doladí.
Fenomeno sa snaží povedať že Xavi nevie pracovať s hráčmi a vytiahnuť z nich to najlepšie ako napr Klopp, ktorý mal v zálohe hráčov ako Milner alebo Wijnaldum a dokázal z nich urobiť plnohodnotných hráčov tímu ktorý vyhral PL aj LM
Hrac ako Milner ? Chlapci vy si asi fakt nemozete pamatat aky bol Milner pan hrac 😎
Asi by malo byt forum pre tych co mozu pit a pamataju si toho dost a pre ostatnych lebo toto uz prestavam davat 🫣
Tak tak, Milner aj vypľul dušu na ihrisku a nie len pod Kloppom. V Barcelone je trend nadávať na každého trénera, ktorý tu bol od konca Enriqueho. Obrana pod Xavim minulú sezónu fungovala jak švajčiarske hodinky (nerátam obdobie, keď sa nám zranil Araujo a Kounde tuším). Buďme k sebe úprimný, útok je slabý. Raphinha by sa ešte pár rokov dozadu ani nepozrel do základu v Barcelone, Fati od zranenia sa absolútne vyhýba súbojom, jeho zrýchlenie a celková rýchlosť je na nízkej úrovni (s tým pochybujem, že tréner niečo dokáže urobiť), Lewandovski už nie je zásobovaný centrami z každej strany ako v Bayerne + hrať hrotového útočníka v španielskej lige je totálny otras, pretože až na pár teamov tu každý hrá totálny betón a takto by sa dalo pokračovať, ale nechcem aby tu z toho vznikla slohovka. S jediným, s čím súhlasím je ten Pedri, ale verím, že Xavi vie, čo robí.
airman, Milner bol jeden z prvých hráčov ktorých Pep pustil zo City a práve za LP pod Kloppom odohral najviac zápasov v celej PL. On nebol žiadny technik alebo génius, no aj tak vedel byť extrémne platný na ihrisku a to práve vďaka tomu že Klopp s ním vedel pracovať a využiť jeho prednosti. To Xavi u nás nevie, Kessie krásny príklad alebo Raphinha, ktorý za mňa vôbec nie je priemerný hráč a pod iným trénerom by bol ďaleko lepší, o čom svedčia aj ponuky ktoré za neho boli predložené v minulosti.
Skôr si zle pochopil môj príspevok alebo som sa ja zle vyjadril, nebol to hate na Milnera ale skôr príklad že nie každý záložník musí byť génius ako Iniesta alebo KdB aby vedel byť platný vo víťaznom tíme pokiaľ vie tréner dostať s hráčov to najlepšie.
Ak ho získame, potom budeme musieť ho takticky zaraďovať do zostavy tak, aby odohral max. 69% zápasov. Budeme to musieť robiť tak, ako s nami vybabralo Atletico Madrid v prípade Griezmanna.
Asi by malo byt forum pre tych co mozu pit a pamataju si toho dost a pre ostatnych lebo toto uz prestavam davat 🫣
Skôr si zle pochopil môj príspevok alebo som sa ja zle vyjadril, nebol to hate na Milnera ale skôr príklad že nie každý záložník musí byť génius ako Iniesta alebo KdB aby vedel byť platný vo víťaznom tíme pokiaľ vie tréner dostať s hráčov to najlepšie.
Ved Cancelo uz v 3 zapasoch nebol ani na lavicke v City.