Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-20 22:58:51
:D forcabarca fans reakcie za 3,2,1....
2023-08-20 23:13:08
Z hry tímu boleli oči. A niekto si myslí, že sa odohral dobrý zápas.
2023-08-21 06:16:19
Vsetco brali dobre vsetci su kandidati na zlatu loptu a nas najelepsi hrac mal 16 rokov. Troska kritiky by nevadilo na tlacovkach.
2023-08-21 07:20:04
To je tak keď postavíme 5 stredných záložníkov, Lewa v strede a pravého obrancu hra stopér. Hrať s jedným krídlom je nezmysel. Všetko tlačíme stredom, kde to super ľahko prepustí. Potrebujeme hru rozťahovat 2 krídlami. V Katare sa toho xavi držal a teraz od toho upustil aj keď tento systém očividne nefunguje
2023-08-21 07:46:58
Som strašne rád za ten gól Ferrana. Dúfam, že ho to riadne nakopne a začne mu to tam padať aj v hlavnej sezóne nielen v predsezóne
2023-08-21 07:57:49
Najdefenzivnejsi tréner široko ďaleko
2023-08-21 08:01:59
"Chceli sme viac riskovať." Tahle věta je hodně úsměvná. Chtějí více riskovat a proto hraje v základu 5 středních záložníků, přičemž náš dlouhodobě nejlepší záložník jako stoper a jiný záložník jako křídlo. Na pravém obránci hraje stoper, v základu Lewa, který je dlouhodobě mimo a nedokáže ustát jediný kontakt a na lavičce gólový Torres a ve formě hrající Fati a Abde. Hrajeme jenom s jedním typickým křídlem, hrajeme defenzivně jako prase, ale chtěli jsme více riskovat. Takovou sestavu může Xavi praktikovat u Atlética Madrid nebo u průměrných klubů, které musejí hrát defenzivně a spíše bránit, aby získali alespoň bod a ne u Barcelony.
2023-08-21 09:38:33
tak ja osobne neviem co pozeral xavi ale ja osobne posledna vec co si pamatam je domrdany voley ansu fatiho po ktorom sa skeril ako postihnuty na hlavu a potom som sa zobudil 34 minut po zapase a nevidel som ani goly co k tomu poveda fotbal ma bavil menej ako pozerat na slabucku priemernu ligu v amerike kde hra mesi asi len tolko ze vdaka bohu za vyhru
2023-08-21 09:45:35
Tak pre Xaviho to bol dobry vykon... no ja nechcem vidiet co bude potom zly vykon. 🤦‍♂️ Sorry, ale ten vcerajsi vykon bol katastrofalny – od taktickej pripravy, cez individualne vykony, po nemohucnost a hra bez momentu prekvapenia a zrychlenia. Nebyt 1 dobrej prihravky a Pedriho golu, tak by sme boli po 2 kolach s 2b ziskom. Za 90min sme nedokazali tym posuvanim lopty zapojit Lewandowskeho, ktory si musel chodit na vlastnu polovicu po loptu. Okrem Yamalovej strany absentovalo akekolvek zrychlenie v hre a od skusenostami ostrielanych hracov ako je Gundogan ci Oriol sa proste caka viac. To, ze sme neschopni vystrelit z 20 alebo 30m, pripadne dat normalny a presny center do 16tky, radsej nekomentujem. Keby Dembele centroval ako Balde, tak by tu bol napichnuty na vidle. Gavi aj Pedri nemastni neslani, prvy vyhral aspon par subojov, no opat zbytocna zlta karta, druhy mal 2-3 momenty, kedy ukazal prehlad v hre. Obrana miestami horela a doteraz nechapem, preco hral nas najbehavejsi zaloznik, ktory dokaze vyviest loptu, stopera, pricom Kounde hral zase vpravo. Cele takticke ponatie hry ide za Xavim, bolo to hrozne, 90min utrpenia a nemohucnosti, nedalo sa na to pozerat a bol by som radsej za prehru alebo remizu, pre trenersky stab by to bola vacsia facka. No zjavne tu takyto suchy vykon podaktorym staci, neviem ake mate teda ocakavania, no podobny odpad sa hral aj pod Koemanom, ktory vsak okrem Messiho mal este ovela horsi kader. A ten tu bol lyncovany kazdy vikend.
2023-08-21 15:45:02
Proč říká takové ho*na, když tomu sám nevěří